Много го харесваше. Прясно мляко не обича да пие, но готвя често с такова и си хапва без проблем. Кисело мляко обича всякак и с лъжица и на айран. Биберон не е харесвал никога, но шишето с биба си го обожава. При нас обаче се появи проблем със зъбите и зъболекарката ни каза да се опитаме да го махнем, ако не е голяма истерията за него. Сега сме в процес на отказване. Мога да кажа, че истерия няма, но рязко намаля приема на течности. Пие млякото със сламка, вода с обикновенна чаша с моя помощ, сок с чаша с накрайник. Шишето с бибата обаче остава за буденето през нощта, защото спи сам, а друго неразливно незнам какво да му оставя.
споко за това. Нашата е от айко още миналата зима му я купих и си обича. Иначе от обикновена чсша сам не му давам ,че прекалява и ццелия се мокри ,трябва аз да му давам с нея
Ииииии нормално от тогава се плаши и някое дете , като тръгне към нея и тя веднага тича към мен. Ако е взела нещо на площадката и някой тръгне към нея да го иска , доброволно пуска и пак към мен
Препоръчани теми