Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 7

• 40 186
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Момичета на някоя от вас случвало ли и се е да има течение по време на бременност, в началото бяло, а сега от няколко дни е доста жълто на цвят, но без миризма и сърбеж? Моля за съвет? Изписват ми МаКмирор в България, но дали е правилно в ранна бременност?
Меланио, много се радвам за теб! Hug
Чудех се как си. Blush
На въпроса ти не съм компетентна,
но ти желая успешен финал! Heart

# 121
    Здравейте момичета,
    на някой случвало и му се е на първичния преглед да превежда Нигер?Извинявам се ако греша, но според мен тя не се справя въобще. На 30 думи превеждаше 2. Дори докторът се изнерви.
    Въпросът ми е как ще се приеме според вас ако кажа, че искам само Хафизе да превежда? А всъщност незнам и възможно ли е това...
    Здравейте момичета нова съм в темата но искам да кажа че Нигер беше  на първичния ми преглед май месец при доктор Карлъкая аз мисля че се справяше доста добре момичето сега приемам противозачатъчни и имам зацапване притесних се и писах на Нигер веднага ми отговори незнам при вас как е било но аз искам؟с нея да си продалжа много е симпатична  и мила

# 122
    На мен Нигер не ми е превеждала.
    2 пъти съм я виждала. Сама дойде да се запознаем,
    въпреки че бях с Хафизе. След трансфера също
    дойде да ме подкрепи, прегърна ме,
    впечатленията ми от нея са, че е сърдечно и мило момиче.
    Късмет желая на всички! Heart

# 123
    sisi345 Благодаря ти миличка! Скоро не съм де включвала и не съм писала,но е дълго за разказване, живот и здраве ще ви разкажа всичко ! Успех на всички и на теб Сиси!

# 124
    Момичета- кокичета,
    Кога най-късно сте представяли брачното в Бахчеджи?
    Има някой да е започнал стимулация без брачно?
    Предварителни благодарности и успех на всички 🙏🏻🍀

# 125
    Момичета- кокичета,
    Кога най-късно сте представяли брачното в Бахчеджи?
    Има някой да е започнал стимулация без брачно?
    Предварителни благодарности и успех на всички 🙏🏻🍀

Доколкото знам, никой не е започнал без брачно свидетелство.😁

# 126
    Хафизе току-що ми отговори, че до пункцията трябва да го представя. Значи може да се започне без него 🤞🏻🙏🏻🍀

# 127
    Хафизе току-що ми отговори, че до пункцията трябва да го представя. Значи може да се започне без него 🤞🏻🙏🏻🍀
    Много момичета във форума писаха че не са искали да започнат стимулация ако не е представено свидетелство.Но щом ти се занимава в този период на тичане, пътуване и  прегледи да сключваш брак .

# 128
    Малко нямам избор. Мъжът ми е в Аржентина следващата седмица, а аз чакам цикъл вторник- сряда 🙈

# 129
    Има ли момичета и много изчерпан яйчников резерв и спонтанен цикъл в Бахчеджи.

# 130
    sisi345 Благодаря ти миличка! Скоро не съм де включвала и не съм писала,но е дълго за разказване, живот и здраве ще ви разкажа всичко ! Успех на всички и на теб Сиси!
    Благодаря, миличка! Heart
    Стискам силно палци! Късмет! Flowers Four Leaf Clover
    Optimist2019, малко рискуваш така,
    защото компромис няма да ти направят,
    ако нещо не дай боже се обърка
    и не успееш да сключиш брак преди пункция.
    Законите са наистина строги.
    Стискам палци всичко да се нареди! Heart
    valya2704, да, знам за такива при д-р Карликая,
    и аз съм в това число де. Blush
    Наема се на ЕЦ, но включва хапчета, по негова преценка е.
    Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 131
    Здравейте,според вас дали причината за мисед аборт може да е хидросалпингс .. ?

# 132
    • София

Мисля, че  е възможно. Течността е токсична за ембриона и дори да се е захванал може в по-късен етап точно тя да го увреди и да последва аборт. Много съжалявам за случилото се Sad

Ти не си ли при др. Тургут? Не правихте ли цветна снимка преди трансфера?

# 133
    При мен причините за неуспех бяха точно двустранен хидросалпингс,който оперираха там. Аз се учудвам,ако си при д-р Тургут как е започнал процедура без да провери състоянието на тръбите. Първото нещо,което на мен ми изиска точно беше цветна снимка. То за аборта понякога никой не знае причината. Съжалявам за случилото се и късмет следващия път!

# 134
    Нека все пак Tancheto 94 да каже при кого е и повече подробности,преди да се изказваме.

Общи условия

Активация на акаунт