Бихте ли оставили 11 месечно бебе на приятел?

• 18 411
  • 576
  •   1
Отговори
# 45
  • Канада
Бих си оставила бебето/бебетата само на хора, които имат опит с деца или са близки роднини.
Човекът може да е много точен, но ако няма опит с бебета, може да се види в чудо.
Не виждам иначе какво толкова може да се случи, освен детенцето да плаче за вас, да не може да спи, да не яде, да се тръшка и др. подобни. По-скоро в това виждам проблем.

Аз не бих го направила де Simple Smile, не и на толкова малко човече.

# 46
Хората кучетата не си оставят на чужди хора, или ако ги оставят, знаят, че ще тъгуват. Този детето си на приятел иска да остави.
Авторке, толкова ли е важна тази сватба? Та това са три чАса път, ако писне бебчето , как ще хуквате наобратно.
Освен ако ергенинЪЪт не живее с майка си Blush
Не бих си оставила бебето при подобна ситуация. Твърдо не.

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 19:52 от tays

# 47
11 месеца е супер рискова възраст. Просто темата е безумна.

# 48
  • Варна
Не знам как може да правите паралел между оставяне на бебето на майка ви, демек баба му, демек жена, отгледала поне едно дете, плюс това супер близък човек и оставяне на приятел, ерген, виждал бебе само за боц и гуш. На мен пък това ми е много странно. На майка си и баща си и аз бих оставила бебе не на 11 месеца, а на 11 дни, ако се наложи, ама на приятел... Само ако е въпрос на живот и смърт. В случая ситуацията е далеч от подобни квалификации.

# 49
Неподготвен човек може най-малкото да се изнерви зверски, защото не е свикнал с режима на това дете. И да не знае как да реагира, ако то реве, и какво ли още не. Колко инциденти се случват с родители вкъщи, ами ако се случи на този човек, той как да знае дори минимално как да реагира?

# 50
  • Варна
Аз се чудя с какъв акъл въпросния приятел си предлага услугите...

# 51
  Възможно е все пак да има опит, за това да предлага.
  Имам приятел, който е гледал и двамата си племенника от доста ранна възраст.

# 52
Да. Щом е толкова отговорен  и добре познат.

# 53
На съпругът ти май не му пука много, а?

# 54
Имаме котка у дома, 4 -годишна и много я обичам. Не бих я оставила на сина си за повече от няколко часа, защото е ерген, не се е грижил никога за когото и да е, мисля, че дори за себе си не може още да носи отговорност, къде ти да му поверя пухчето си. Нищо, че обича котето, а и то живее от самото начало с всички у дома. Става въпрос за котка, да припомня, не за човек. Тези пък бебето си ще оставят. doh Безотговорен баща, а майката тема пуска, вместо да му пусне някой шут в задника.
ПП Няма да ходя на почивка лятото, защото няма на кого да оставя котето.Нито тази година, нито следващата предполагам. Когато синът ми започне да се държи като отговорен човек, тогава ще му поверя и котето.Сватбата не е ваша, ще се оженят и без вас. Поне без теб, авторке. Гледай си детето у дома, щом нямаш баба под ръка да го гледа.

# 55
Дъщеря ми е на 3 г. и половина. Все още не сме се разделяли за два дни. Хайде, аз съм Рак, от майките орлици... Но то и няма доброволци да я поемат за два дни без мен.

# 56
Не знам как може да правите паралел между оставяне на бебето на майка ви, демек баба му, демек жена, отгледала поне едно дете, плюс това супер близък човек и оставяне на приятел, ерген, виждал бебе само за боц и гуш. На мен пък това ми е много странно. На майка си и баща си и аз бих оставила бебе не на 11 месеца, а на 11 дни, ако се наложи, ама на приятел... Само ако е въпрос на живот и смърт. В случая ситуацията е далеч от подобни квалификации.
И аз това се чудя. Като че ли е едно и също.

# 57
На приятел никога. Мога да я оставя само на бабите

# 58
Категорично НЕ!
Какво ще ви пречи детето на сватбата?
Мъжът ти явно въобще не се интересува от детето, щом за някаква сватба - ядене и пиене, би го поверил на чужд човек 🙈 Пълно безумие!

# 59
Какъв е този приятел? Странно е самото предложение, както и че този човек си предлага услугите.
Иначе мъжете могат да гледат чудесно бебета. Бащата със сигурност може, може и този човек. Нищо невъзможно няма в гледането на едно бебе за два дни, ако човекът е опитен и отговорен.

Ако се наеме  бавачка, нещата звучат по друг начин и отговорите щяха да са други.. 

Общи условия

Активация на акаунт