Бихте ли оставили 11 месечно бебе на приятел?

• 18 414
  • 576
  •   1
Отговори
# 15
И според мен идеята е неразумна. Няма да изпадам в обяснения защо, но аз не бих си го и помислила. Оставяйки детето ще си под напрежение през цялото време (поне аз бих била) съответно, сватба няма да видиш кой знае колко, демек, по-добре си вземете детето.

# 16
  • София
Мъжът е ерген, да, живее сам и често е общувал с детето. Семеен приятел е.
Първо щях да отговоря с "да", но след като прочетох това пояснение, отговорът ми е "не". Един от най-близките ми приятели е с две деца, които си ги гледа, на него бих си оставила детето, но ако нямаше опит, колкото и да ми е близък...

# 17
Не. Мога да взема приятеля, да му осигуря стая в хотел и той да бави бебето, докато съм на сватбата - колко трае една сватба, нали е няколко часа.
Но не се отделям на повече от десет километра от бебето си и на повече от 10 см от телефона си.

# 18
Пускам тема, да, защото мисля, че идеята звучи неадекватно и искам да се успокоя, че не съм единствената, която не би го направила, понеже ме убеждават, че 11 месечно бебе и то МОМИЧЕ би могло да бъде оставено при мъж, колкото и да е отговорен, добър и примерен (за секунда не се съмнявам в това).

# 19
На колко часа път е сватбата от дома ви?

# 20
На колко часа път е сватбата от дома ви?
На три часа, но е вечерна и сме поканени с преспиване.

# 21
Категорично НЕ.
Първо – на тази възраст бебетата имат най-силна връзка с майката, с жена. Стават изключително тревожни, усещайки липсата на майката.
Второ – безумие на тази възраст дете да оставя с чужд мъж повече от час (дори с дядо му, брат на жената/мъжа и т.н.), освен с баща му.
Трето – "брилянтна" идея да се остави за 2 дни бебе на 11 месеца с мъж, който е ерген и няма опит нито със семейство, нито с деца.

# 22
Категорично НЕ.
Първо – на тази възраст бебетата имат най-силна връзка с майката, с жена. Стават изключително тревожни, усещайки липсата на майката.
Второ – безумие на тази възраст дете да оставя с чужд мъж повече от час (дори с дядо му, брат на жената/мъжа и т.н.), освен с баща му.
Трето – "брилянтна" идея да се остави за 2 дни бебе на 11 месеца с мъж, който е ерген и няма опит нито със семейство, нито с деца.

Сърдечно благодаря за това мнение!

# 23
Това е абсурдно, а ти си майка, така че е безсмислено други да те убеждават как да постъпиш с твоето дете. Само хора без мозък могат да те съветват такова нещо. Но аз се чудя и на непукизма на бащата. И ние скоро сме на сватба с бебе и две-годишно. Не сте единствените на света с бебе.

# 24
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Не бих. Където аз, там и бебето. Без значение момиче или момче.
По-близък, сестра, баба нямате ли да я вземете за придружител с вас?

# 25
НЕ! Дори на най-близката ми приятелка не бих, просто защото през цялото време ще го мисля, а не дай си боже да стане нещо....Но аз и при детегледачка също не бих, нямам доверие в никой. Детето винаги е било плътно с нас навсякъде.

# 26
На 11 месеца вече ще усеща липсата ти и дори да скокнеш от сватбата и да тръгнеш веднага, тези три часа могат да причинят на горкия приятел позиви за скачане от прозореца Joy
Ако не си шофьор или ще си позволиш да пиеш алкохол на сватбата, мислете друг вариант.
Предполагам мъжът ти ще пие, или ще стои напълно трезвен в очакване да ви се обади истерясалият приятел. Бебетата обичат да нервничат вечер.
Наистина бих търсила вариант бебето да е с нас и някой да го гледа в хотела.

# 27
Категорично НЕ.

Именно. Едно е ''гъди-гъди'' и ''боооц'' за няколко минути през деня - във ваше присъствие, съвсем друга работа това бебе да спи при него, да го храни и пр. Просто безумие.
Честно казано, ако мъжа ми ми предложи нещо подобно ще реша, че е невменяем или супер безотговорен човек. Със сигурност ще има голям скандал.

# 28
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Мъжът, ако беше от този тип да седи трезвен, за да скокне при някой проблем с бебето, нямаше да прави такова безумно предложение на жена си. Hands V

# 29

това пък защо?
иначе е ясно, че идеята на мъжа на авторката е безумна.

Общи условия

Активация на акаунт