Априлски бебета - тема 5

• 45 439
  • 501
  •   1
Отговори
# 165
Не се ли притесняваш, че като се роди бебето можи да ревнува каката, защото спи при теб?

# 166
Ние бяхме на Созопол хотел “ Музите” хареса ми , че беше чисто има детски кът басейн , близо е до морето не е голям хотел има ресторант, има закуска предлагат вкусен обяд ! Бяхме доволни! Аз носих пюрета не сме се хранили по заведенията , защото ме е страх ! Най- ми харесваше разбообразната закуска , защото ви си имаше плод приготвяла кроасанчета всеки ден и малкия имаше право на избор ! Момчето ми тежи 10 кг и вииииииинаги се правя на клоун и се моля да яде ! Кюфтета и кебачета не давам само веднъж да опита! Салами също - не само филе!

# 167
Влади и той е ранобуден, по принцип спи до 7.30 8, но от едно скоро време става в 6 и докато не се надигна неме оставя: скуби ме, подритва ме ако не реагирам се каъери върху мен. Той яде кюфтета и кебапчета любимо му е. Като излезем той нептрекъснато иска нещо сладоледи, царевици, соленки  залепя се на местата , където ги продават или ако види някой да яде отива при него и го гледа( става въпрос за непознати хора) чак ми става неудобно. Като пазаруваме винаги има неща, които си е сложил. Традиция му е докато пазаруваме, ако се вози в количките за пазаруване да си похапва нещо от витрините с кроасанчета и т.н

# 168
Не се ли притесняваш, че като се роди бебето можи да ревнува каката, защото спи при теб?
То със сигурност единият ще ревнува другия. За сега тя ще спи с мен ,а бебето в нейното креватче. По нататък ще мислим какво ще направим. Надявам се  с времето да свикнат с един с друг.

# 169
За почивка с бебче мога да препоръчам на нашето море Поморие. Навсякъде  има детски площадки, няма шумотевица. Основно има дечица, но е спокойно. Водата е чиста, прозрачна.
Дребното не иска да яде много, буди се рано към 6:30-7:00.

# 170
  • Варна
Аз да ви призная ако не живеехме на морето, нямаше да отида с едногодишно на почивка на море. Направо не си е почивка това тичане след детето на плажа. Не знам вие как сте.

# 171
Не беше почивка , а смяна на местоположението и тормоз на таткото да носи багажи ! Починахме си , ако може да се каже така като се върнахме

# 172
Мами, днес малкия падна и си удари главата точно там където започва косата( отпред) поду се и стана цицина имаше малко кървави точки! Майките в парка изнамериха някакво мазило , ама не помогна ! Не виждам разлика в поведението му , но се притеснявам ! Сега голяма около 2,5 см и доста подуто ! Какво може да се сложи освен лед и притеснително ли е това положение?

# 173
Слънчогледово олио веднага след като се удари за да не се подуе.

# 174
  • Варна
Може да намажеш с Арнигел, с Арника хомеопатичен продукт.

# 175
Щом има цицина, нищо не може да помогне. Трябва да се чака да се разнесе.
Ако е само козметичен проблем и. не те притеснява не ходи до личната.

# 176
  • Перник
Има ли някой който получава детски?
Ако може да ми каже има ли определена дата за превеждане, както майчинството, или не?

# 177
Превеждат ги на 15 то число

# 178
  • Перник
Много ти благодаря!

# 179
Мами до сега казва ли са ви , че детето има лек шум на сърцето , но повечето деца го израствали и нямало място за притеснения?

Общи условия

Активация на акаунт