Априлски бебета - тема 5

• 45 436
  • 501
  •   1
Отговори
# 150
Аз не карам мойто дете да яде, когато не иска е и защото е едричък и той 13 кг. На морето ще хапва по заведенията, на които ще сядаме. В понеделник тръгваме за Китен

# 151
Малкият не яде, въпреки че е захранен с почти всичко. Последните седмици почти нищо не хапва, и това се отразява на размерите. Тежи 10 кг., а и на височина не дърпа вече -82 см. е. Надявам се да са зъби и да минава вече, защото се притеснявам. На море сме от края на август за 10-на дни, ще взема и пюрета, но основно ще е на нашата кухня. Поне домати и плодове яде.

# 152
Насила не съм хранила бебе, когато не иска стиска зъби плюе или се прави че и се гади. Понякога само опитва ако не и харесва не яде. Тази вечер опита сладолед не и допадна и продължи да си играе. Само да не чуе шумолене на опаковка или да не ме види да дъвчат веднага тича и си иска.

# 153
  • Варна
Аз доверие нямам на заведенията и хотелите относно хигиена и качество на храната,особено за малки бебета и деца, и затова мисля да се подготвя. Давам му само да опита ,ако сме седнали някъде, но обикновено или е ял преди това или му нося нещо.

# 154
Миналата година бях захранила с пюре и каша , голяма хамалогия беше да правя мъкна буркани посуда. Да мисля как да ги стоплям , а взе че се разболя преди да тръгнем и нищо не яде там само АМ. Отдавна не яде пюрета каши и АМ. Ще изтикане няколко дена някак си . Много изхитря вече забелязва веднага че мама яде различно от нейното и го хвърля на земята и повтаря дай докато и дам от моето.

# 155
Кажете къде ще отсядате момичета, че търся идеи.
В ДМ има намаление на пюрета има много хубави и за 2,50 -250 гр. ми е идеално за пътуване - говежди гулаш примерно. В Лидъл има също на добра цена.

# 156
Аз както писах ще отсядаме в Китен. Не съм ходила никога там, но почти всеки познат казва,че е подходящо за деца. Морето е много плитко и спокойно. Ще сме там 7 дена в семейно хотелче без изхранване. Другата година живот и здраве мислим към Турция да се насочим. За хигиената и качеството на храната в заведенията и хотелите и аз не съм много сигурна, но в крайна сметка Влади мина 1 година, разбира, има мнение, а и не искам да е в някаква постоянно "стерилна" среда

# 157
Тина, пиши после отзиви, моля.И ако си доволна ще искам координати.

# 158
Аз вече рядко давам пюрета, тъй като Алекс предпочита да дъвче, но ако давам, са от ДМ. АМ от там също купувам, все още хапва вечер, а понякога и сутрин. Напоследък имам проблем да намеря био АМ 3-ка, надявам се да е временно това  и отново да започнат да зареждат.
На море ще ходим на Гърция, реших окончателно, че ще спра да давам стотен шанс на нашенските курорти.

# 159
В ДМ има пюрета за над 12 м. с едри парчета.Перфектни са ми.
Аз давам някаква преходно АМ, защото малкото не обича млечни.
Само го давям в преходни шишета, а не с бебешка биба. Първият път много се тръшка, че иска ам-ам, а не  ада (вода), защото в такива шишета до преди това давах вода. От ДМ са и са с човчици.

# 160
В ДМ има пюрета за над 12 м. с едри парчета.Перфектни са ми.
Аз давам някаква преходно АМ, защото малкото не обича млечни.
Само го давям в преходни шишета, а не с бебешка биба. Първият път много се тръшка, че иска ам-ам, а не  ада (вода), защото в такива шишета до преди това давах вода. От ДМ са и са с човчици.

Не едри парчета, а направо свинска пържола ако може ще му е най-добре Simple Smile
Капризен е на храна, не ми се мисли наесен в яслата как ще е. Успокоявам се, че и сестра му е същата, пък преживя и ясла, и градина, та наближава вече 170 см., ще е 5-ти клас догодина. Все още е капризна де, не съм разрешила загадката.

# 161
О, аз меля месо и пека кебапчета, кюфтета.
А варено телешко и свинско от буркан си ги яде чисто.
Но държа и на манджичка веднъж дневно (течна храна,пюре), плод и зеленчук, за да няма запек.

# 162
Добро утро момичета моето продължава да става след 6 пробвала съм не е гладно.
Понякога ми иде да се гръмна Disappointed
Тази сутрин и направих юфка с прясно мляко много и хареса изяде повече от това с масло.
Но държа и на манджичка веднъж дневно (течна храна,пюре), плод и зеленчук, за да няма запек.
+1

# 163
И моето се буди рано, мрънка, но аз се присягам галя го и то заспива.
Или си лежа, то си поиграва с куклите, сваля си чувалчето и пак заспива.
Ако е гладно казва ам-ам, а за вода ада или си взима само шишето до леглото и си пие.

# 164
Не заспива на ново, 10 мин 10 минути мрънка и слиза от леглото. Почва да играе с играчките или идва да ме буди.
Спим заедно откакто разбрах че съм бременна . Таткото спи в хола откакто се е родила, така си реши по удобно за, всички.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 12:32 от kikair

Общи условия

Активация на акаунт