Велико Търново - 4

• 30 883
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Имате ли представа колко парички вземат гледачките на бебета и евентуално знаете ли някоя жена, която да се занимава с това?

# 196
  За съжаление,не мога да ти препоръчам жена,но моята колежка плаща на нейната бавачка по 5 лв. на ден-около 100 лв. на месец излиза-цената може да е + или - ,в зависимост от това,дали се налага и през почивните дни да се занимава с детето,или пък обратно-когато има дни,в които не го гледа.

# 197
5 лева за колко часа на ден?

# 198
Рядко ще се налага да е по цял ден. В повечето случаи ще е за около по 4-5 часа.

# 199
  • Велико Търново
Моята приятелка плаща по 1.30 на час.Почасовото е по-скъпо отколкото целодневното!

# 200
  • Sofia
пo 1.50 на час ми плащаха преди 1г мисля че е много нормално за гледане на бебе

# 201
  • Велико Търново
 newsm59Честит Рожден Ден на Pepi111! bdbaloni

# 202
Sophi, Siska79, nadiamm Много ви благодаря за информацията  Grinning

# 203
А на мен ще ми помогнете ли да си намеря добра шивачка

# 204
  • Велико Търново
Иве,във входа на Йовка има добра е Peace.Ако,нещо по-вече те интересува пиши на лични!

# 205
Търновки, помагайте!Къде тук може да се направи качествена спермограма? newsm78 Докотр? Лаборатория?ХЕЛП!

# 206
5 лева за колко часа на ден?

За цял ден Peace Сиска е права-почасовото гледане е по-скъпо Thinking

# 207
Търновки, помагайте!Къде тук може да се направи качествена спермограма? newsm78 Докотр? Лаборатория?ХЕЛП!

Аз не бих препоръчала да се прави спермограма в Търново,не че не правят в лабораториите на поликлиниката,но не са точни ConfusedКазвам го от опит,моят приятел си прави 4 пъти тук-накрая отидохме в Плевен,и там се оказа,че показателите не отговарят на действителните стойности,защото спермата,която се дава трябва да се постави в специална среда и след 24 часа се констатира каква продължителност,качество,количество и т.н. имат сперматозоидите-тук,в Търново,ти казват резултата след 30 мин.

# 208

Аз не бих препоръчала да се прави спермограма в Търново,не че не правят в лабораториите на поликлиниката,но не са точни ConfusedКазвам го от опит,моят приятел си прави 4 пъти тук-накрая отидохме в Плевен,и там се оказа,че показателите не отговарят на действителните стойности,защото спермата,която се дава трябва да се постави в специална среда и след 24 часа се констатира каква продължителност,качество,количество и т.н. имат сперматозоидите-тук,в Търново,ти казват резултата след 30 мин.
Така си  и мислех...А къде в Плевен? Аз имам ходене до там и мога да проверя, ако ми кажеш къде точно. Благодаря предварително!  bouquet

# 209
  Най-добре отидете на уролог-препоръчвам д-р Румян Коцев-работи в окр.болница,той ще ви насочи към лаборатория,между другото,има и частен кабинет в една клиника на центъра-някаква "Медика"беше newsm78-до военноисторичекия музей се намира Peace

Общи условия

Активация на акаунт