Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 21

• 55 257
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, гледах първа серия на един от новите летни сериали -"Съкровено". Много хубава главната героиня, красавица направо - Алмила Ада май ѝ беше името. Играят доста познати артисти. Арас Айдън и Йозгюр Чевик в мъжките роли. Видя ми се интересна първата серия, но май и тук ще имаме психопат, аман от тях! Днес е втората, ще я гледам утре с руския превод, да видим дали ще ми задържи интереса.

Да ви кажа, снимките на нашите любимци много ме радват, но и малко ме натъжават. Както човек тъгува за нещо хубаво, което си е отишло и няма да се повтори...
Но не ми пречи да си мечтая в 3-ти сезон да ги върнат от сватбеното пътешествие. Joy

Тук, разбира се, е много приятно място, но ако няма какво да коментираме и споделяме, темата полека-лека ще замре, неминуемо е. Затова ако някой гледа нещо, нека споделя. Може пъки други да го харесат и да си намерим дъвка за очите за лятото.

# 46
  • Варна
О,Танита - да се оправя бързо детенцето. Беладжииче значи : ))) Да е живо и здраво!

И аз много харесвам тази водна основа и едва се въздържам да не са всичките колажи с нея : ))))

Кате и на мен ми харесва изрезката, благодаря ; )

Радост, Фили, Злати : ) wavey

На мен не ми идват думи нещо , ама вие добре се справяте с писането Hands Plus1

Светълчо, така е.
Но се надяваме на Онур да има новини за игралния филм.
После да имат нови проекти той и Севда на есен, дай Боже живот и здраве.

Иначе аз чакам този сериал на Айбуке Пусат, пак по Фокс. Момчето дето ще й партнира не го запомних : ))) , но ще играе и Али ( Осман от Птичката, който много харесах там като игра). Те почват на 14-ти юни.

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 00:18 от BVAR

# 47
Танче Hug , бързо оздравяване на юнака .Няма какво да се прави - буйни деца Grinning .Моят син , когато си сряза коляното почти до кокал от изхвърлена улична лампа ( да се чуди човек как е попаднал на нея ! ) аз даже не му позво;ох да плаче и му казах ,че белезите красят мъжете Stuck Out Tongue Winking Eye , какво да се прави ...
Злати Hug , въобще не разпознах нищо от глса на Онур , за това реших ,че е нвякакъв музикант Серхат - гледам към него се е обърнал Онур в публикацията си в инста . НО може и да е той ...въобще не знам .
Нещо да сте чули кога започват снимките на филма ?
Явно още не са започнали .Мен ми се ще нов сериал за Онур повече отколкото филм .Сега е моментът да снима - популярен , красив .Той е малко бавен по избирането на пректи , но времето си лети ...

И е време да си помечтая - много отдавна ги искам двамата заедно в проект .Тя е по-голяма звезда от него в момента , но той е толкова талантлив и хубав . А приятелството им гарантира приятни снимки и свободно да игрят любовна история . ДАНО се случи в близките години !  ( така си мечтаех за Туба и Къванч , а в Джесура бяха като мумии Scream  да не дава Господ )

Вижте на какво хубаво клипче попаднах

Момичетаааа , нерде сте ?
Понеже си приказвам сама - много хубаво видео от сериала с Пънар Дениз - страхотна песен и страхотна Пънар !

И кого  да видим - наш Дюндар - мнооого секси Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart
Аз знаех ,че учавства , даже мислех да го гледам този сериал , но го финишираха в 6 епизод .Жалко , поне една любов се роди - м/у ГГ Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 23:20 от Phillipine

# 48
  • Варна
Фили, тук сме, ама  като допълваш поста и се не види. Тука тия смотаняци от А1 имат проблем с мрежата и ми спира нета. Много ме ядосват. От както взеха от мтел нещата само проблеми с тях пък иначе искат двойно да увеличат таксите. Най - ме е яд като вземат да си оправят нещата в 12 през ноща. Да ама на мен ми трябва нет до 4 сутринта. Мтела ги бях научила : ))))) след няколко скандала.

Хехехе - значи и Дюндю е тука Simple Smile и ти вдиях поста при Вуслат ,че и Нехир е в клипа : )))
И аз щях да го гледам този сериал, но го спряха набързо.

Опитвам се да изгледам  финала на Вуслат, но не върви нещо.

# 49
Добро утро дружки Heart Heart Eyes Coffee
Боби Hug , много ми хареса Пънар как изпълнява песента , всичко - и сценичното присъствие , и роклята , и прическата . А и наш ''Дюндар '' е много готин . Явно момчето е талантливо , колко различен образ пресъздаде в Ябълката . Виж ,,Нехир '' си е абсолютно същата навсякъде . Ами толкова си може . И сега се сетих за Неслихан .Колко различна беше във Фатиха , после в Карата и на края в Дъно . Това ми харесва в тяхната професия  ,че могат да се превъплъщават в различни образи , това е и същността на професията актьор .
Хайде нещо за разсънване от един от любимите ми епизоди - 15 ( е, без края Angry )

# 50
Добро утроо! Wink Hug Hug

Който още не се е разсънил! Wink

Цитат
Фили Hug,аз така питам през деня,тъй като излиза по нещо ново и трябва да редактирам! WinkА ти вечер си търсиш компания за раздумка! LaughingАз по това време гледам сериали на лаптопа или на телевизора!Снощи от 21ч. по БТВ започна ''Içerde''/''Вътре'' и понеже не го бях гледала,когато го даваха в Т-я реших сега да го видя,макар и с дублаж! Peace

Боби Hug

прегръдката на Севда и Онур след изпращането им...и си я целуна по главата както в сериала... Wink

ето клип от ТТ
https://twitter.com/zeynepalihanfan/status/1135597721740632064

ето и клипчетата с Онур като пее...
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239343%2F7c9364ce5 … l_wall_-164262731
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239344%2F085752cfb … l_wall_-164262731
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239345%2Faf0f29459 … l_wall_-164262731

Желая ви приятен ден! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 09:06 от Zlatina3

# 51
Добро утро, ябълки.
Ще се старая да се включвам и аз по-редовно, за да не замира темата Hug

Все пак има още два епизода, които да изгледаме с букви и ще коментираме, надявам се.

Чакаме и летни снимки от нашите герои, та ще има храна за темата.

Дюндар, освен да пее, може и да свири. Талант Wink

Загледах и аз сериала с Чатай по тв. Може да си запълвам времето с него.

Стъклновение и Гюлпери- гледах само финалите. При първия много тъга, при втория - боза Satisfied

Вятърния- много реват и крещят, и май не ми е до него сега. Wink

Аз и в предишния си пост споменах, че чакам Любов на показ и тези, които ще бъдат превеждани.

Шевал и Шефак- не ги харесвате, но въпреки това са част от любимата ни ябълка Hug

# 52

Здравейте момичета  Hug Hug Hug  

Все още ни вълнуват Зейнеп и Алихан.
Надявам се и аз да ги видя в новите проекти пак така успешни, както в ябълките.

Не знам за вас, но аз се опитвам да гледам друг сериал и нещо не ми се получава.
Няма я тръпката и очакването за нещо специално.
Просто не ми се гледат рев, сълзи, насилие, обичай и традиции.

Ябълката е нещо друго, съвременно и различно. А и с доброто попадение на ГГ, Севда и Онур просто нямат сравнение с другите нашумели проекти.

Добро утроо! Wink Hug Hug

Който още не се е разсънил! Wink

Цитат
Фили Hug,аз така питам през деня,тъй като излиза по нещо ново и трябва да редактирам! WinkА ти вечер си търсиш компания за раздумка! LaughingАз по това време гледам сериали на лаптопа или на телевизора!Снощи от 21ч. по БТВ започна ''Içerde''/''Вътре'' и понеже не го бях гледала,когато го даваха в Т-я реших сега да го видя,макар и с дублаж! Peace

Боби Hug

прегръдката на Севда и Онур след изпращането им...и си я целуна по главата както в сериала... Wink

ето клип от ТТ
https://twitter.com/zeynepalihanfan/status/1135597721740632064

ето и клипчетата с Онур като пее...
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239343%2F7c9364ce5 … l_wall_-164262731
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239344%2F085752cfb … l_wall_-164262731
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239345%2Faf0f29459 … l_wall_-164262731

Желая ви приятен ден! Hug Hug Hug

Злати, много мило изпращане.

Но защо ли си мисля, че Онур остави частица от себе си при Севда. Много истински им бяха сцените, особено от негова страна.
Романтик в живота, романтик и в сериала. Неповторим.

Момичета имам едно предложение:

За да поддържаме темата, нека всяка от нас, всеки ден да се включва с коментар, снимка, колаж, клип поне по веднъж, според възможностите и времето.
Мисля, че можем да отделим по няколко минути за това.

Благодаря ви предварително

Приятен и слънчев ден.   bouquet bouquet bouquet

# 53
Привет! Hug

Марсия Hug,и аз мисля да гледам същия сериал! Wink
Скрит текст:
Кате Hug,така е вълнуват ни ЗейАл и скоро нама да ни оставят! Wink Колкото до предложението,всеки който милее за темата ще го направи!Аз и без това не съм спряла да пиша! Laughing Peace
Скрит текст:
Аси и Демир не ме оставят 10г.! Laughing Ако и със ЗейАл стане така....спукана ми е работата! Joy

Месец Рамазан свърши и от днес е Байрама,който трае 3 дни!

Ето,че и Онур поздравява за празника....
       HAYIRLI BAYRAMLAR🍬

последната нова снимка на Севда...

Хайде и при нас,покрай морето заваля силен дъжд! umbrella

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 12:06 от Zlatina3

# 54
  • Варна
Привет! Hug bouquet
Много мили, наистина как Севда го прегърна и Онур я целуна - прощаване с образите на ЗейАл. Но пък Онур и Севда ще си останат приятели, което е много хубаво.

Аз не само не гледам други, ами и нямам желание. Всъщност Ябълката я почнах , за да ми мине от предишни сериали, като заместител. Добре си свършиха работата. Заради тях научих колажите : )))) и Птичката помогна също, но най-вече заради ЗейАл се занимавах. Случвало се е да не спя цяла нощ JoyJoyJoy

Добре ми дойде ,че ги ожениха и после още няколко епизода дадоха , а не спряха на сватбата. Някак по-спокойно да се разделим с тях. Хареса ми , че показаха и след сватбата. Винаги ме дразни в сериалите ,че докарват само до сватбата. А после? Като ще кажеш ,че живота приключва : )))))

Ах, Онур какъв е обрасъъъл. Тия хора май не снимат игралния филм все още.

# 55
Ама не мога да ги разбера турските актьори , през лятото си отглеждат джунгли по главате и лицата . През миналите години толкова се дразнех на Кадир за това . Сега и Онур е пуснал тази вълна по лицето си .Надявам се ,че поне ще се подстригва Confounded . Най добре е да се подстриже ниско - ще свали няколко годинки + косата му ще почине от стилизиращи продукти ...
И аз така започнах Ябълката на шега , нямах какво да гледам , Невестата ми доскучаваше , а се случи такава любов към сериала . До средата на сезон 2 този сериал  много ме забавляваше и отпускаше ! После имаше и много нерви , но пък в групата си помагахме много Simple Smile
Тази тема трябва да я запазим на всяка цена - ще продължим да пишем не само за сезон 3 ( който го гледа ) , а и за проектите на Онур и Севда , нали ?

# 56
Злати, сигурна съм в твоята лоялност. Без теб няма започване на новият ден /с кафето разбира се.
А, за Аси и Демир е друга тема, няма забравяне.

Фили, вярно много рошави и неглиже са през лятото тези артисти. Онур се е състарил доста, а и с тези шапки не се разделя.
Колко е стилен в костюм и с прическа. Сладур та дрънка.

Боби и аз така. Опитах се да гледам Вятърничавите, но ме връщат много назад във времето. Не ми се гледат техните отмъщения и традиции.
Нищо не ми се иска след ябълките да гледам, а и нямам желание поне докато ме държи магнетизма на ЗейАл.

Танита, пропуснах да пожелая скорошно оздравяване на малкия юнак. То мъж без рана няма, но така растат децата.

Хубава и приятна ни е темата и предполагам, че има с какво да я поддържаме.
Защо ли се надявам, че в трети сезон може да върнат нашите от Америка....МИРАЖ....

Приятен след обяд на всички пишещи и четящи newsm51 newsm51 newsm51

# 57
Flowers Hibiscus                   Мили Момичета,:hibiscus:

Нямам време в момента, но първо да ви благодаря за добрите пожелания за юнака. Той вече се е оправил и се въхри с пълна сила, като пърщинг е.

Искам да кажа, че аз нямам намерение да се отказвам от темата. Докато вас ви има и мен ще ме има.Ще се постарая да ви подкрепям всеки ден пишейки постове и коментирайки каквото дойде. Толкова добре си знаех, че нито Аси и Демир са ми минали, нито пък Зейнеп и Алихан ще ми минат. За Аси и Демир минаха вече много години, но магията си остана и със ЗейАл ще е така. Не мога все още да посегна да гледам друго освен тях, това е.
Както преди бях писала аз също смятам, че Онур преживя нещо, но какво не знаем и никога няма да научим. Мисля, че Севда остави в душата му следа. Това си личи по всичко. Нищо нека да е така няма лошо, това са хубави неща.

За мен няма да е проблем да ви пиша сутрин и вечер и ще го правя, все още не мога да ги прежаля, ще се опитам да гледам друго, но това по нататък, сега ми е невъзможно.
             Кате, казваж МИРАЖ, ама и аз вярвам в миражи, няма как да не вярвам.
              Не мога на този етап да гледам сълзи, сополи, ужасии, викове крясъци и отмъщения. След Ябълката ще ми бъде невъзможно.
               Желая ви хубав следобед.Smiley

# 58
Привет! Hug

Поокъснях да намина,но внучката ми я оставиха за няколо часа да я гледам! Wink Peace

Боби HugФили HugКате Hug,за коментарите! bouquet bouquet bouquet

Фили Hug,видях че си качила прегръдките на Севда и Онур,които пуснах при рускините! Wink

А аз изобщо не го започнах ''Вятърничавият''!Имах си достатъчно!Е с два намаляха-''Сблъсък'' и ИН свършиха!Но сега като започнат летните и на есен продължат!Пак ще станат много! Laughing

Танита Hug,и аз сутринта пропуснах да ти пожелая бързо възстановяване на мъника!Юнак без рана не може!

нова версия от ТТ... Laughing

да си припомним ....

# 59
Злати , нали не се сърдиш , че пуснах снимките ( аз и на  Боби колажите често пускам ) , но те бяха подхванали темата ,че при жената феромоните са отгоре на главата Smiley .Много се зарадваха на снимките .Може пък както казва Танчето да е имало леко привличане . Все пак са хора Stuck Out Tongue , но по прегръдката си личи ,че ще остане искрено приятелство м/у тях както при Онур и Несли ( Онур е приятел и с Кадир , и с братята му даже )
Аз също нищо не гледам в момента .За мен двойката Алихан -Зейнеп ще се нареди сред легендарните Бехлюл-Бихтер , Демир -Аси , Кемал -Нихан Heart

Общи условия

Активация на акаунт