Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 21

• 55 514
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Браво Фили : )))
Ей, много са хубави значи, гледам ги и знам какво ще се случи, но пак са много въздействащи и подскачам тука ; ))))  , нали знаете едни като пеперудки, или гъделичкане е Grinning

# 121
Чудесно видео - много от сцените в него са свързани с текста на песента
Лека нощ , дружки Nature Sparkler Nature Last Quarter Moon With Face

# 122
Добро утро, ябълки! Coffee

От мен няколко снимки. Ако повтарям, се извинявам Flowers Cherry Blossom

Несрин си почива

От снимките в полето на Шевал само тази ми харесва.

# 123
Добро утроо! Hug Hug Hug

Боби Hug bouquetФили Hug bouquet

Марсия Hug bouquet

Wink Laughing

Добре,че ви има! Heart Eyes

Желая ви прекрасна неделя! Flowers Four Leaf Clover Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover

# 124

Боби, Марсия, Фили, добро ви утро:heart:

Денят ми започва прекрасно в  темата.Щом като започва с Shape of you не може да не бъде прекрасен.Flowers Hibiscus
                          Благодаря ви много Момичета за снимките, клипчетата и споделеното, друго си е сутрин да си влезеш в темата, да видиш хубавите неща, които сте пуснали и да погледаш ЗейАл, да си спомниш най-хубавите им моменти, да си спомниш и емоциите които си преживял с тях, колко малко му трябва на човек. Сега след малко и Злати ще ни предложи по едно топло кафенце, като всяка сутрин.Smile
                           Добре, че ви има мили Момиченца, добре че ви открих миналото лято.
                            Наесен ще бъдем в по-разширен състав и ще продължим да си споделяме. Ще чакаме ЗейАл с нови проекти и дай Боже да имаме късмет още дълго да им се радваме.Smile
                             Още съм му бесна на този продуцент Фатих Аксой, затова , че ни лиши от нашите любимци, естествено беше сериала да свърши в един момент, но някакси сега се получи, недовършено тяхното участие.
                              Отивам да се приготвям, че децата ще идват на обяд. След обед пак ще пиша.
                               Златенце, благодаря и на теб за кафето, за снимките и хубавите клипчета, докато писах поста си ти си се появила, затова те дописвам, не мога и теб да те пропусна.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 09:03 от Tanita53

# 125
здравейте , има ли изгледи за превод на 46 епизод?

# 126
Привет! Hug

Танита Hug

Вчера е починал актьорът Haktan Pak/Хактан Пак(на 50год.)!Последната му роля е в нашия сериал!
Да почива в мир! Peace

https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/haktan-pak-ki … i-ve-kac-yasinda/

ПП
здравейте , има ли изгледи за превод на 46 епизод?
Муци Hug,когато е готов ще пуснем линк! Wink Peace

# 127

И от мен да почива в мир, лека му пръст и нека Господ да му прости.

# 128
  • Варна
Привет! bouquet

O, много тъжно за Мустафа, а така хубаво си игра ролята. Да почива в мир! Hands Pray

Дани е честит деня на приятелството! Heart

Злати Hands Plus1, Танита Hands Plus1 , Марси  Hands Plus1

Муци - аз нямам инфо кога ще има превод. Чакаме си Simple Smile

# 129
Жалко ,толкова млад !

Да почива в мир !

# 130
Здравейте дружки Heart Eyes
Лека му пръст , но мислех ,че е най- малко на 60 . Много беше убедителен в ролята на Мустафа

# 131

Актьорът е бил приет в болница преди 10дни с пневмония!След 3 дни изпада в кома! Peace
Скрит текст:
Актёр сыгравший небольшую роль в сериале #ЗапретныйПлод - Хактан Пак, скончался..

Актёр 10 дней назад попал в больницу с пневмонией. Через три дня он впал в кому, в коме он находился 7 дней.
К сожалению он скончался вчера вечером.
Ему было 50 лет.
Соболезнуем 🙏
https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_2308962
Туити от Еда Едже и Шевал Сам

# 132
Да почива в мир!

# 133
Много тъжна новина. Поклон пред паметта му!

# 134

Боби, Софи, Злати Марсия, Мимче, Фили, добър вечер.Flowers Apple

Наистина една тъжна новина, човек не трябва да си отива толкова рано, 50 години не е време затова, но както знаем всички, за там ред няма. Жалко за него, беше един много добър артист, макар ролята му да не беше голяма я изигра перфектно. Много съм разстроена напоследък от такива неща, миналата седмица изпратих мой близък човек, много добър приятел, когато бяхме на гробищата съседния гроб беше на 2 годишно дете, така се разстроих, че само дето не припаднах. От тогава мисля затова колко е кратък живота, колко е преходно всичко, защо ние хората сме толкова лоши понякога, защо мразим , злобеем, завиждаме, манипулираме, защо повече не се обичаме, защо не се разбираме един друг, защо не си прощаваме повече .Никой не е побил кол на този свят и няма и да има възможност да го направи , защото тук сме временно и идва време, в което си отиваме оттук. Извинете ме ако съм ви развалила настроението, не бих искала, но се разписах изведнъж, а може би не трябваше.
                     Момичета започнах да гледам Fatih Harbie, отдавна исках да го гледам, но все не идваше ред. Не мога да настигна Златето, но поне мъничко. Преди няколко дена споменахте за Спомни си любими с Берен Саат и Джансел Елчин, невероятен сериал и аз много го харесах, особен, нестандартен като за турските дизита, но много хубав , невероятна актьорска игра, много запомняща се двойка. На мен ми беше интересен с моментите от най-новата история на комшуто, които аз никога не съм предполагала, че съществуват. Макар да имаше политически  моменти, беше страхотен и запомнящ се сериал. Като чета на Злати списъка, тя наистина е една малка енциклопедия, не мога да я достигна, но има неща , които искам да гледам и ще се помъча да го направя.

Лека вечер Момиченца, до утре сутрин с кафенцето на Злати.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт