Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената! Тема 7

• 25 030
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Тотхемата я приемайте с Биозин мама. Да има 1 час разлика. Първо хапчето и после желязото.
В началото я разреждах в 50мл вода , но от април я приемам директно и после пия малко сок/вода

# 436
Аз съм със стафилококи, за което ще почвам антибиотик, може би към 20, за да се изчистя и направо ще ме режат.
На 16.06 съм на тонове и тогава ще доуточним датата за започване на антибиотика и датата за секцио.

Бях в Окръжна болница на разходка в родилното! Видя ми се много добре, сравнение с лудницата в Тина Киркова, Окръжна ми се видя като санаториум/ рехабилитация! Много чисто, тихо. Аз ще раждам там. Вече нямам търпение, от няколко дена забелязвам нещо странно, вечер след 17 часа започват болезнени газове, оригвания със странен дъх, каркори ми стомаха , а сутрин съм с разстройство....не съм сменяла начина си на хранене, само пия магнетит на осем часа....

# 437
Мами имате ли мнение и личен опит по въпроса за мазането на корема с свинска мас .
Има ли ефект ?
Започнаха да ми се появяват стрий по корема и най много по гърдите а те не са се уголемили  много...
Посъветваха ме само с свинска мас да се мажа от  други мазила и мехлеми ефект нямало.

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 13:29 от BlondyDjitsy

# 438
Мами имате ли мнение и личен опит по въпроса за мазането на корема с свинска маз .
Има ли ефект ?
Започнаха да ми се появяват стрий по корема и най много по гърдите а те не са се уголемили  много...
Посъветваха ме само с свинска маз да се мажа от  други мазила и мехлеми ефект нямало.

Много важна е хидратацията - дълбока. Пий вода, не е само до мазането. Може и мас да ползваш, но имай предвид че загрява. Сега лятото аз лично не бих. Ползвам какаово масло на калъпче. (като сапун е) Направо се мажеш директно и то се разтапя по тялото. Пак е натурален продукт и не мирише неприятно.

# 439
Вече нямам търпение, от няколко дена забелязвам нещо странно, вечер след 17 часа започват болезнени газове, оригвания със странен дъх, каркори ми стомаха , а сутрин съм с разстройство....не съм сменяла начина си на хранене, само пия магнетит на осем часа....
За тези неща не знам, но мен ме почват вечер някакви подготвителни контракции (не болят), но започвам да се мокря доста активно (все едно се напикавам) и се панирам дали няма да ми изтекат водите.. и търча през 15 мин до тоалетната. Ако си сложа тоалетна хартия на бельото виждам, че става леко жълта, та' явно не са води, а от самите контракции се изпуска урина, но е много неприятно. И все вечер, като реша да си лягам..

# 440
Вече нямам търпение, от няколко дена забелязвам нещо странно, вечер след 17 часа започват болезнени газове, оригвания със странен дъх, каркори ми стомаха , а сутрин съм с разстройство....не съм сменяла начина си на хранене, само пия магнетит на осем часа....
За тези неща не знам, но мен ме почват вечер някакви подготвителни контракции (не болят), но започвам да се мокря доста активно (все едно се напикавам) и се панирам дали няма да ми изтекат водите.. и търча през 15 мин до тоалетната. Ако си сложа тоалетна хартия на бельото виждам, че става леко жълта, та' явно не са води, а от самите контракции се изпуска урина, но е много неприятно. И все вечер, като реша да си лягам..

Течността, която "изпускате" мирише ли на урина? Има вероятност водният сак да не се спука отдолу и да изтече всичко наведнъж, а да се спука съвсем леко някъде по-нагоре и водите са изтичат малко по малко.. Не можах много много да го обясня Joy
Прилагам клипче, което вероятно ще е полезно за всички ви, жената много добре обяснява целият процес на изтичане на води.
https://youtu.be/n4ZRuKmQsPc

# 441
Magi K.B. - да, мирише си на урина и си е леко жълта, и дори изтича, оттам от където ходя до тоалетна, а не от вагината. Явно контракциите правят и такива неща (аз съм в 38+3 и ми се случва от около 5 дни).

# 442
Мами имате ли мнение и личен опит по въпроса за мазането на корема с свинска мас .
Има ли ефект ?
Започнаха да ми се появяват стрий по корема и най много по гърдите а те не са се уголемили  много...
Посъветваха ме само с свинска мас да се мажа от  други мазила и мехлеми ефект нямало.

Аз със свинска мас в тези горещини не бих се намазала. От 7 месеца използвам олиото на Мустела за стрии и засега нямам,въпреки че нищо не се знае до края. Май тогава стават изненадите.😊

# 443
Има ли ефект ?

Маста е много добра но не и лятото. С предишната бременност съм използвала но синът ми е зимно бебе. Иначе и аз сега с какаово масло. Доволна съм. Аз си имам стрии от преди. Нови нямам. Не ме притесняват. Мажа се защото име много ми опъва и ме сърби корема. Не ми пука че имам стрии. Важното е че ще си имам две деца слънца.

# 444
Ох изпитвам някакъв ужас от мисълта за изтичането на водите, да не ми се случи докато съм навън. С първата ми бременност даже последните 2 седмици ходех с превръзка, така и не изтекоха де, спукаха ми мехура в болницата.
Аз се мажа с кокосово масло. Опита ми е че с каквото и да се мажеш предразположен ли си - няма спасение. Но задължитело да е хидратирана кожата. От първата бременност имам стрии по гърдите и то от момента в който почнах да кърмя. А тогава качих близо 35 кг, сега съм 20 кг отгоре и нямам нови.

# 445
И мен ме е страх да не ми изтекат водите навън, Confounded предишните две раждания ми ги спукаха в болницата, с едни ужасяващи дълги ножици, но нито съм ги видяла, нито знам какво представляват  тези води Grinning
Вече предстоящото раждане не ми излиза от главата, само за това мисля.

# 446
Аз вече мисля, че няма да издържа психически до термина... И аз само го мисля раждането и то не самия процес, а да не изтърва околоплодните води да изтекат и да не видя... и да не отида навреме за болницата. Всички раждали роднини ми обясняват, че изтичат наведнъж, но както е видно и от клипчето има и някакви междинни варианти, от които много ме е страх. Иначе ходя на тонове всяка седмица и през седмица ме гледат с ехограф за околоплодни води. Дано господ да ни пази, друго просто не виждам какво да си пожелаем..

# 447

И аз да си призная съм се притеснила... много искам да раждам вече, но мисълта ме стресира 🤔раждам за трети път, а все едно ми е за първи път! Притеснявам се дали всичко ще е наред с бебето, с мен как ще ми подейства поредното секцио, всичко наред ли ще е с бебето....и така се въртя в кръг от няколко въпроса. Видимо ММ е спокоен, но и той се вълнува, при него няма притеснения, а вълнения 😁

Почти доникъде не сме с ремонта на бебешката стая, дрехите на бебчо са изпрани и подредени в кашони, чакам шкафа/ скрина да се направи, да ги изпера пак и подредя.....притеснявам се, че няма да стане скоро...а, аз ще раждам скоро 🤔ММ казва споко има време, всичко е за два дена работа! Но....само се подмотва......ех....да сме живи и здрави и всичко да мине по мед и масло!🍼🍼🍼♥️

# 448

Почти доникъде не сме с ремонта на бебешката стая, дрехите на бебчо са изпрани и подредени в кашони, чакам шкафа/ скрина да се направи, да ги изпера пак и подредя.....притеснявам се, че няма да стане скоро...а, аз ще раждам скоро 🤔ММ казва споко има време, всичко е за два дена работа! Но....само се подмотва......ех....да сме живи и здрави и всичко да мине по мед и масло!🍼🍼🍼♥️

Много болна тема ми е това... Края на ремонта беше предвиден за 16 април... Познай дали сме приключили. Знам, че сега като се роди бебето тотално нищо няма да свърши! Яко ме побърква всичко. Има някакви мега дребни неща... Наистина нищожни, които ме дразнят зверски. Тате в края на месеца сигурно ще дойде за няколко дни, та ще го накарам да свърши някой неща. То и аз мога де, ама гледам да се занимавам с каката, че после вниманието ще е към бебето и не знам как ще се чувства тя. Иначе не ме е страх изобщо, знам какво ме чака. По скоро нямам търпение да излиза бебето и да се свършва с всички гадости свързани с бременността.

# 449
Вече и на мен много ми омръзва, тежко ми е и, въпреки че попринцип съм адски зиморничава, не се търпи това потене нон стоп.
Ремонт и ние правихме, цялостен... Не, че с детската стая има някакъв прогрес, но гледам да го раздавам по-философски, че в противен случай ще си докарам някоя нервна криза. Да мине леко раждането, да са здрави бебчетата, а оттам нататък всичко ще се нареди.

Общи условия

Активация на акаунт