Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 29 728
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Euskal Herria
Hola!

# 77
  • над кукувичето гнездо
Щом ще се изразяваме с песни, днес съм на фуцк дъ систем. Системата ни убива нервите!

Или на Серж

# 78
  • Тра-ла-ла
Янче, за Пловдив нещо да сте използвали алпинисти за саниране?

# 79
как сте, сладури

# 80
Ще почна вече да си изключвам телефона след работа ! Не обичам да ме търдят в извън работно време и да ми поставят задачки.
За протокола - жив съм и се надявам да дочакам заплата.

# 81
  • Тра-ла-ла
Лане, нема се даваш. Малко да поддадеш и ще те гърбят кат лично магаре 24/7, но на старото заплащане ъф корс.

# 82
  • над кукувичето гнездо
Днес обиколих половин София с бебешорката. Нарадвах се на скапани тротоари, счупени подлезни асансьори и на още по-скапани шофьори. И на много стълби за изкачване...
Накрая ходих да подам документи в КАТ за книжка, системата вече не даваше номера за гише и се надявах някой да се откаже. Извадих луд късмет, че един полицай ми влезе в обувките и ме бутна в едно гише да подам документи и О, 21-ви век! Кога ще дойдеш и в БеГе? Протоколът от изпита ми, който се състоя преди месец и по "автоматичен" път се изоращал до София за около седмица, още не беше пристигнал. Да съм дойдела пак след седмица. Моля?! Вие това идване с ремарке през дъждовна София по родните тротоари и подлези за нищо го смятате :нямам емотикон на онова самоубиващото се човече:
Ами, фуцк дъ систем!

Изплаках си мъката, след малко отивам да я одавя в някоя дълбока чаша.

# 83
Баси, Исе... у СофЯта дайаджията въвеждал резултата от изпита на таблет и излизало в КАТ веднага (така ми каза Лонгур мамин)...

# 84
# 85
  • над кукувичето гнездо
Баси, Исе... у СофЯта дайаджията въвеждал резултата от изпита на таблет и излизало в КАТ веднага (така ми каза Лонгур мамин)...
То е унифицирано. И в Плевен е така, чаткат на таблет и автоматично излизат резултатите в системата на ДАИ, но ми казаха да изчкам седмица преди да подам документите в КАТ София, за да може да се получат данните там. Трънки...

# 86
21 век никога няма да дойде в КАТ и в БГ пощи 😄 Няма смисъл да се надяваме.

Не помня дали ви казах, че започнах да зяпам GOT 😄 А може и да си личи по значително по-малкото ми постове. Та вече съм зарибена. Паркирах чаветата и го пущам.

# 87
  • На Марс
Ужаст имам дупка в едно зъбенце, та като се сетя за зъбаря ...

Скрит текст:

# 88
  • Тра-ла-ла
Ужаст имам дупка в едно зъбенце, та като се сетя за зъбаря ...

Скрит текст:

Мисля, че в клипа се говори за нараняване на друга част от тялото Joy
Скрит текст:
Сърцето, бе Joy

# 89
21 век никога няма да дойде в КАТ и в БГ пощи 😄 Няма смисъл да се надяваме.

Не помня дали ви казах, че започнах да зяпам GOT 😄 А може и да си личи по значително по-малкото ми постове. Та вече съм зарибена. Паркирах чаветата и го пущам.

завиждам че ще гледаш най-добрия първи сезон

Общи условия

Активация на акаунт