Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 103 128
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 1 650
И на мен не ми одобряват вече няколко снимки. Повтаряла се, с лошо качество и т.н. А одобрили едни и същи снимки по сто пъти. Накрая познайте кой/кои ще спечелят.

# 1 651
  • sofia
Марс като цяло според мен са най-смотания организатор, а относно личните данни с тези снимки може да се спукат от  оплаквания. Във всяка една игра тяхна е имало проблем.

# 1 652
Моите снимки бяха със същия телефон когато ми пратиха имейл за лошо качество, а телефона си прави много хубави снимки, особено селфитата. Проблемът според мен е, че искат да се вижда лицето, а аз го прикривах със Сникърс и се извъртах настрани. А иначе открадната снимка на майка ми не я махнаха, следователно крадецът на снимки не е дисквалифициран и участва. Снимки не одобряват, но се спукват да ми пращат имейли в които ме карат да си купя Сникърс и да участвам отново.
Лицето се вижда, всичко си е наред, започнах кореспонденция с тях, чакам отговор, и след края на играта аз ще продължа да търся адекватен отговор. Решена съм да стигна доста далече.

# 1 653
Имам едно питане или по-скоро молба,към тези който са по-активни в Спаркса- Ако ви остава някакво време(въобще изобщо Grinning) и можете да публикувате "предизвикателства", направете го. Simple Smile Просто тези които сме с високи нива,много бавно качваме нивата-в момента говоря от свое име. Simple Smile
извинявам се, не съм много наясно - какво/как/  предизвикателство да кача, за да помогна Laughing там регистрирам само капачки, нищо не съм печелила /иначе съм 5то ниво, ако това има някакво значение/

# 1 654
Аз в Сникърс имам 3 одобрени, 3 които според тях са с лошо качество, 3 които уж съм ги била качвала/ но не съм/ и 1 открадната. Писах им преди повече от 3 седмици заради открадната снимка и тези 3 "уж" качени вече, но отговор така и не получих. Не ми се занимава с тях. Сигурно ще ми е първа и последна тяхна игра.
По въпроса дали се вижда лицето , ами на стр. 16 има човек със синя кърпа на бели точки на главата и слънчеви очила....Ами то дори е трудно да се разбере дали е мъж или жена...Sweat Smile

# 1 655
  • Сливен
Имам едно питане или по-скоро молба,към тези който са по-активни в Спаркса- Ако ви остава някакво време(въобще изобщо Grinning) и можете да публикувате "предизвикателства", направете го. Simple Smile Просто тези които сме с високи нива,много бавно качваме нивата-в момента говоря от свое име. Simple Smile
извинявам се, не съм много наясно - какво/как/  предизвикателство да кача, за да помогна Laughing там регистрирам само капачки, нищо не съм печелила /иначе съм 5то ниво, ако това има някакво значение/

Аз затова написах,които са по-активни и които имат време.Ами всеки ден ти дава право на 10 снимки/мигове да качиш.На определен брой качени,ти дава да качиш предизвикателство-подобни на тези,където пускат с наградите.А едно предизвикателство мисля че ти дава към  7500 точки опит.И така колкото повече точки опит,по-бързо качваш нива и съответно "кредитите" които са ти нужни за дадена награда намаляват.Повече информация,може да откриеш тук - https://mysparx.bg/home#terms-of-use

# 1 656
Къде може да се намери Olimpus Greek, в Била и Лидл няма, а в Кауфланд днес бързах и забравих да видя. Мисля че някои го купуваха от Фантастико с някакви скреч карти, но при мен няма такъв магазин, дали ще го има и в по-малки магазини?
На мен ми беше много неясно в началото за Спаркса и им писах на няколко пъти, но прочетох и условията и като качвах снимки и пусках предизвикателства и бързо напреднах. Сега разчитам други да пускат предизвикателства и да ги коментирам и да получа 250 опит като публикувалия одобри отговорите.

# 1 657
  • Сливен
Къде може да се намери Olimpus Greek, в Била и Лидл няма, а в Кауфланд днес бързах и забравих да видя. Мисля че някои го купуваха от Фантастико с някакви скреч карти, но при мен няма такъв магазин, дали ще го има и в по-малки магазини?
На мен ми беше много неясно в началото за Спаркса и им писах на няколко пъти, но прочетох и условията и като качвах снимки и пусках предизвикателства и бързо напреднах. Сега разчитам други да пускат предизвикателства и да ги коментирам и да получа 250 опит като публикувалия одобри отговорите.
Да,и аз така.А като качваш "сторита"(снимка с дума/и),всяка снимка ти отчита по +150.

# 1 658
  • sofia
Olimpus Greeк има във Фантастико и Метро, проверено Wink

# 1 659
Олимпус има и в Кауфланд-вчера взех 10% на 1.59 .
Семки Ройс промо има във Фантастико,от днес са на 0.65. 4 на 0,нямах талонче Sad

# 1 660
Аз от Кауфланд купих семки Роис с играта. Общо 4 опаковки имам и в нито една от тях талонче. Явно трудно ще се падат.

# 1 661
  • Бургас
Момичета, имам един излишен код на Барни. Ако на нвкой му трябва да ми пише!

# 1 662
Ако е свободен, бих го взела. Имаме една кутия с нерегистриран код и с вашия ще станат два, за да се пробваме за игра. Все не ни се пада тази игра Simple Smile а вече съм регистрирала 8 бр. И най-тъпо ще е да спечелим посещение в делфинариума, а аз не пазя опаковките, защото изобщо не подозирах, че може да купим толкова много Барни.

# 1 663
сикрет - благодаря, качих няколко снимки Smirk

# 1 664
  • София
Аз регистрирах днес последните два кода на Барни (общо 14) и пак нищо. Много съм разочарована. То бива трудно да се печели, ама чак толкова ...

Общи условия

Активация на акаунт