Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 103 115
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 1 665
Пристигна ми Нивеята от форума Heart
Тази сутрин ме изненадаха рано рано.

И една игра на Маджаров с голям шанс, но е до днес

# 1 666
За Плевен във Фантазията в мола има гривни на Кока кола, които търси.

# 1 667
  • Бургас
Ако е свободен, бих го взела. Имаме една кутия с нерегистриран код и с вашия ще станат два, за да се пробваме за игра. Все не ни се пада тази игра Simple Smile а вече съм регистрирала 8 бр. И най-тъпо ще е да спечелим посещение в делфинариума, а аз не пазя опаковките, защото изобщо не подозирах, че може да купим толкова много Барни.
Готово, изпратих ви го на лс! Успех!

# 1 668
Във Варна къде има гривни на кока кола?

# 1 669
И моята Нивея от форума пристигна Heart

# 1 670
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

И при мен минаха рано,рано.Още не бях отворила магазина и се разбрахме да ги остави при колежката.Както всичко на Нивея миришат прекрасно Heart

# 1 671
Пристигна наградата от Комсед, много са бързи. Супер е.

# 1 672
Получих и аз наградата от форумната игра на Нивеа, пристигна рано сутринта. Явно договорка със Спиди. Благодаря на Нивеа, страхотни както винаги!
Може ли линк към играта на Комсед?

# 1 673
  • София
Изтеглени са късметлиите, които печелят награда от играта на SNB Professional.
Това са:

сиси
лещичка
moni-m
Marthina
Serenity'

Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 04.07.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "SNB Professional" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички потребители за участието!

# 1 674
# 1 675
и моята награда на Нивеа от форума дойде, много съм благодарна /писахме си мейл с форума, явно съдействаха/  Satisfied Yum
Днес чакаме ли някакво теглене?

# 1 676
Изтеглени са късметлиите, които печелят награда от играта на SNB Professional.
Това са:

сиси
лещичка
moni-m
Marthina
Serenity'

Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 04.07.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "SNB Professional" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички потребители за участието!
За първи път печеля,много благодаря че сподели 🤗

# 1 677

Чорапите от Лидл. Пише 98 % памук, но са изцяло дебел и плътен найлон, напълно неизползваеми. Голяма верига, а така да се излага.

# 1 678

Чорапите от Лидл. Пише 98 % памук, но са изцяло дебел и плътен найлон, напълно неизползваеми. Голяма верига, а така да се излага.
Еее,т'ва е пълна подигравка от Лидл😏

# 1 679
  • Велико Търново
Хаха, това е подарък за настроение:)

Общи условия

Активация на акаунт