Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 103 147
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 1 635
В нац. Лотария има ли игра със залог 5 или 10 ст Grinning

Има. Пиратите, не знам точно Как се казва играта. Но ще я намериш.
Пиратско съкровище?!
Минимума е 0.20ст.
Аз имам някакви 15 ст. в профила ми, останали от някоя игра и се чудя мога ли да ги изиграя в някоя игра?! Навсякъде минимума май е 20ст.

# 1 636
В нац. Лотария има ли игра със залог 5 или 10 ст Grinning

Има. Пиратите, не знам точно Как се казва играта. Но ще я намериш.
Пиратско съкровище?!
Минимума е 0.20ст.
Аз имам някакви 15 ст. в профила ми, останали от някоя игра и се чудя мога ли да ги изиграя в някоя игра?! Навсякъде минимума май е 20ст.
Най- вероятно става въпрос за ghost pirates, там може и залог от 0.02лв

# 1 637
Здравейте ,от скоро ви чета и много се зарибих с тези томболки и игрички ,за сега съм спечелила само от симплито -купа и солнички ,но усещането е многооо приятно!  Някой знае ли какво се случва с играта на хот луилс

# 1 638
  • sofia
Коя е агенцията на 555?

# 1 639
Планет травел център.

# 1 640
Дойде ми ваучера за пътуване от дъвките за 555лв..естествено са избрали агенция с основно лоши отзиви в нета един хубав не прочетох..Сега се чудя дали изобщо да го ползвам и  да си прецакам и без това единствената почивка за годината .
Ей всичко се прави по български даваш нещо ама ще избереш максимално лошо с изтичащ срок или проблеми някакви за да минеш най-евтино.

Ваучерът за какво може да се използва (за почивка или пътуване), и какъв срок има?

# 1 641
За всички услуги предлагани от агенцията-до 26.06.20 важи.

# 1 642
  • София
Дойде ми ваучера за пътуване от дъвките за 555лв..естествено са избрали агенция с основно лоши отзиви в нета един хубав не прочетох..Сега се чудя дали изобщо да го ползвам и  да си прецакам и без това единствената почивка за годината .
Ей всичко се прави по български даваш нещо ама ще избереш максимално лошо с изтичащ срок или проблеми някакви за да минеш най-евтино.
И без това сумата не е голяма. Избери нещо, където на място не ти трябва обслужването на агенцията. Например ако е почивка, ще ти осигурят само спането и храната. Като си избереш добър хотел, няма да имаш проблем. Или ако е екскурзия, гледай да е до някакъв град, в който ще обикаляте сами. Например до Истанбул съм използвала не веднъж фирма само за хотел и транспорт. На място е волна програма. Все ще ги оползотвориш паричките.  Wink А и ако се настроиш положително, при всички положения ще изкараш добре. Преди години бях спечелила екскурзия до Корфу с никому неизвестна ТА. Дори нямах избор за дестинация и агенция. Сложиха ни за запълване на празните места в автобус с абитуриенти. Първоначално беше шокиращо - пълен автобус с 18-19 годишни и моето семейство.  Laughing Но пък след това си изкарахме добре.

# 1 643
  • Велико Търново
Здравейте ,от скоро ви чета и много се зарибих с тези томболки и игрички ,за сега съм спечелила само от симплито -купа и солнички ,но усещането е многооо приятно!  Някой знае ли какво се случва с играта на хот луилс
Писаха на спечелилите и си вземаха вече наградите от Комсед.

# 1 644
Сега получих известие от спиди, че утре ще ми донесат наградата от форумната игра на Нивеа.
Днес си взех книгата на Дав от Сиела в мол Парадайс, имаше доста.

# 1 645
Сега получих известие от спиди, че утре ще ми донесат наградата от форумната игра на Нивеа.
Днес си взех книгата на Дав от Сиела в мол Парадайс, имаше доста.
И аз със смс от Спиди за утре.

# 1 646
Днес ми се обади едно любезно момче от К.К. за потвърждаване на адрес -имам тениска от Спаркса-"Предизвикателство с Тита".Знам, че бяха само 10 печелившите и се чувствам с голям късмет Wink.
Още някой в темата се беше похвалил (сикрет ?), и имам въпрос-тениската е една и е с автограф от Тита ?не намирам правилата...Благодаря!

# 1 647
  • Сливен
Днес ми се обади едно любезно момче от К.К. за потвърждаване на адрес -имам тениска от Спаркса-"Предизвикателство с Тита".Знам, че бяха само 10 печелившите и се чувствам с голям късмет Wink.
Още някой в темата се беше похвалил (сикрет ?), и имам въпрос-тениската е една и е с автограф от Тита ?не намирам правилата...Благодаря!
Да,една е  .Общо са 10 тениски-за 10 потребителя,с автограф на Тита. Аз също получих обаждане,като момчето ми каза до 1-2 седмици ще пристигне. Имам едно питане или по-скоро молба,към тези който са по-активни в Спаркса- Ако ви остава някакво време(въобще изобщо Grinning) и можете да публикувате "предизвикателства", направете го. Simple Smile Просто тези които сме с високи нива,много бавно качваме нивата-в момента говоря от свое име. Simple Smile

# 1 648
Иска ми се да напиша как изглеждат Сникърс в очите ми, но ще се въздържа, защото ще подам официално оплакване към тях и не искам да  се захванат за въпросните думи. За какво иде реч: снимка направена със Samsung Galaxy S8 и идеално качество, според тях е с лошо качество и е отхвърлена, еее не, просто не познаха. Нарочно качих снимката отново и следващите дни ще се занимавам само с тях.

# 1 649
Моите снимки бяха със същия телефон когато ми пратиха имейл за лошо качество, а телефона си прави много хубави снимки, особено селфитата. Проблемът според мен е, че искат да се вижда лицето, а аз го прикривах със Сникърс и се извъртах настрани. А иначе открадната снимка на майка ми не я махнаха, следователно крадецът на снимки не е дисквалифициран и участва. Снимки не одобряват, но се спукват да ми пращат имейли в които ме карат да си купя Сникърс и да участвам отново.

Общи условия

Активация на акаунт