Препарати за съдомиялна - 10

• 52 942
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Като купихме миялната, вътре имаше таблетки Финиш куантум, които много ми харесаха. Сега отворих тези които взех от Кауфланд, обаче вътре са капсули. Дали ще са също толкова хубави както таблетките, имате ли впечатления, и дали мога да намеря някъде таблетки?
Ето такива бяха таблетките които бяха в миялната:

Това съм купила:

# 601
  • София
Аз ползвам такива капсули и според мен мият много добре.

# 602
  • Бургас
Леми, тъкмо няма да  ти драскат посудата. И ние взехме капсули, макар, че те вече са изподрани.

# 603
  • Mostly in my mind
Всички таблетки ли надраскват или конкретно тези на Финиш?

# 604
Всички таблетки ли надраскват или конкретно тези на Финиш?

Всяка твърдо пресована таблетка драска, тези на Quantum НЕ драскат.

# 605
Миялна имам от 9 години, през 7 от които почти изключително ползвах таблетките на Лидл - от по-скъпите. Нищо надраскано. Сега ползвам прахообразен на ДМ, защото миялната ми е 45 см. и по-добре го дозирам.

# 606
Аз пак с моите лидълски таблетки, чак ми е смешно вече. Вижда се, че има отстояние отвсякъде и нищо не и пречи. 🥴
Скрит текст:

А защо просто не пуснеш таблетката на дъното. Ние на село сме с 45см. миялна и така правя, защото ползваме едночасова програма. В къщи при 60 см също така процедирам когато пускам половин зареждане и нямам гел или бързам и не ми се  занимава да деля капсулата. Не е имало неизмито до сега. Явно на това място не достига достатъчно вода за да я разтвори.  А това място специално за таблетката ли е или тя просто там се пльоква като се отвори капачето?

# 607
В Лидъл са пуснали капсули за съдомиялна на тяхна марка .

# 608
Бихте ли казали цената?
Аз позлвам Фейри, но си търся нещо по-изгодно.

# 609
Аз пак с моите лидълски таблетки, чак ми е смешно вече. Вижда се, че има отстояние отвсякъде и нищо не и пречи. 🥴
Скрит текст:

А защо просто не пуснеш таблетката на дъното. Ние на село сме с 45см. миялна и така правя, защото ползваме едночасова програма. В къщи при 60 см също така процедирам когато пускам половин зареждане и нямам гел или бързам и не ми се  занимава да деля капсулата. Не е имало неизмито до сега. Явно на това място не достига достатъчно вода за да я разтвори.  А това място специално за таблетката ли е или тя просто там се пльоква като се отвори капачето?
Не би трябвало да не достига вода, защото само с лидълските таблетки ми се случва. Както и да е, аз извадих Финиша и почнах тях.

# 610
Бихте ли казали цената?
Аз позлвам Фейри, но си търся нещо по-изгодно.
Ако питате мен тези са 37 броя за 10 лв . Една е около 27 стотинки .Иначе и аз купувам Фейри 63 таблетки за 20 лв .
Една излиза 31 стотинки .

# 611
Аз си взех 84бр  феъри за 20лв от метро
С два пакета карам цяла година

# 612
Поръчах си от един сайт Финиш табл. 100 бр. за 17.50 лв.

# 613
От Финиш до Финиш има разлика. Кой модел си купила?

# 614
От Финиш до Финиш има разлика. Кой модел си купила?

Предполагам Classic съдейки по точния брой на таблетките , само те вървят толкова за тази цена.

Общи условия

Активация на акаунт