Препарати за съдомиялна - 10

• 52 958
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Поръчах си от един сайт Финиш табл. 100 бр. за 17.50 лв.
От Финиш до Финиш има разлика. Кой модел си купила?

Предполагам Classic съдейки по точния брой на таблетките , само те вървят толкова за тази цена.

Да, класик са. За мен са евтини, защото в нашия град същите започват от 25 лв. и стигат до 43лв. Доволна съм от тях. Днес пуснах съдомиялна и си свършиха добре
работата.

# 616
  • Ст Загора
Дали да взема Финиш QUANTUM MAX  и имам една почерняла тенджера...
А  Финиш QUANTUM Ultimate някой да ги е ползвал

# 617
В Лидъл са пуснали капсули за съдомиялна на тяхна марка .
Заслужават си ,поне за сега ,първо ползване на интензивна програма. Няма разлика с феъри платинум по отношение на измиването .Пуснах и две високи чаши за вино-не са надраскани. То и Феъри платинум не ми ги драска ,де Simple Smile

# 618
  • София
Аз нещо не мога да се справя с промяна нивото на  гланц.Явно съм запаметила някаква голяма степен и светва на няколко дни .КОето , най-малкото ме дразни.Не мога да открия и книжката с  инструкциите.Миялната е Беко .

# 619
Да ви споделя - доста дълго време ползвах някакви таблетки на Финиш. Взимам големи опаковки по промоции.
Не съм доволна - постоянно ми оставаха частици от таблетките по чашите, недобре измити. Мислех си вече, че проблема и в съдомиялната.
Докато не си купих други таблетки Сомат - ами няма нищо общо, няма никакви прашинки неизмити по чашите. Всичко е перфектно измито и с чудесен блясък.

# 620
На Сомат съм ползвала само течният препарат, ще ме караш да взема и таблетки 😸
А пак ли взе голяма опаковка? Аз се замислям дали да не потърся в някой от магазините за паралелен внос.

# 621
Аз нещо не мога да се справя с промяна нивото на  гланц.Явно съм запаметила някаква голяма степен и светва на няколко дни .КОето , най-малкото ме дразни.Не мога да открия и книжката с  инструкциите.Миялната е Беко .
Гланц изобщо не слагам,разчитам на това,което има в хапчетата. Свети си постоянно и не ми се отразява по никакъв начин на измиването/сушенето.Даже и допълнително сушене не пускам винаги.Кой модел Беко е да потърся книжка?

# 622
Здравейте!
Аз успях да надера  чаши и прибори с Финиш Куантум Ултима. Леко съм бясна. На второто пускане буквално. Автоматична програма, чинийте от деня не особено замърсени и една стъклена тавичка от печено месо - имаше доста мазно и позапечено. Машината е Бош 6-та серия - не, че има особено значение.
Почвам Сомат Голд гел да видим до къде ще я докарам. Чак не смея Феъри платинум да сложа - и такива си купих да имам Simple Smile Не сложих гланц. Има сол, насторена според твърдостта на водата.
Възможни причини - прекалено омекотено вода, че стои една лигава и според Упътването на машината ползва ли се комбинирана таблетка настройката на солта да е на минимума.
П.П. Всичко измито е подходящо за миене с машина.
Това надра
Каква е разликата с това:

# 623
Скрит текст:
Здравейте!
Аз успях да надера  чаши и прибори с Финиш Куантум Ултима. Леко съм бясна. На второто пускане буквално. Автоматична програма, чинийте от деня не особено замърсени и една стъклена тавичка от печено месо - имаше доста мазно и позапечено. Машината е Бош 6-та серия - не, че има особено значение.
Почвам Сомат Голд гел да видим до къде ще я докарам. Чак не смея Феъри платинум да сложа - и такива си купих да имам Simple Smile Не сложих гланц. Има сол, насторена според твърдостта на водата.
Възможни причини - прекалено омекотено вода, че стои една лигава и според Упътването на машината ползва ли се комбинирана таблетка настройката на солта да е на минимума.
П.П. Всичко измито е подходящо за миене с машина.
Това надра
Каква е разликата с това:
Според мен не купувай повече Финиш . Големи са боклуци . И на мен ми издраха всичко .

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 11:03 от AnMary

# 624
  • Ст Загора
И аз се чудих на Финиш. Доволна ссъм от Сомат таблетки. Сега мисля да взема на ДМ.

# 625
Теодора, препоръчай някои хубави?
Девил, познато чувство.

# 626
Теодора, препоръчай някои хубави?
Девил, познато чувство.
Не мога да препоръчам защото имам съдомиялна само от 1 година . Иначе съм най доволна от таблетките на Сомат и Феири . Лидълските които пробвам също са много добри . За гел любими са ми  Сомат и Феири .

# 627
На мен пък точно Феъри ми надраха, а за Лидълските съм качвала и снимки колко съм недоволна.

# 628
На Сомат съм ползвала само течният препарат, ще ме караш да взема и таблетки 😸
А пак ли взе голяма опаковка? Аз се замислям дали да не потърся в някой от магазините за паралелен внос.

Lemy, първо взех малка опаковка за проба - 22 таблетки. 10лв. от ДМ.

В Лидл щеше да има Сомат на промоция - 54 таблетки за 15 лв., но не ги хванах, бяха свършили.
Затова пак си взех от ДМ - 84 таблетки за 24 лв. Мисля, че са на сметка.
Таблетките са от тези с разградимата обвивка, което също ми харесва.

# 629
  • Ст Загора
Утро77  какви сса тези таблетки на Сомат в Дм?

Общи условия

Активация на акаунт