Звездни компромати - Юни'19

• 210 747
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 765
  • София
кой ше е Брад Пит? надявам се не Блатечки.

# 766
Яна и Луиза снимат 315-тия си филм сигурно. Толкова ли няма други актьори? Все едно гледаме един и същи филм с продължение.
+Теодора Духовникова.
Симона е много ретро.

# 767
кой ше е Брад Пит? надявам се не Блатечки.
Хммм....а сега де.
Помня, че Сано щеше да е ченгето.
Ето трейлъра:
https://www.youtube.com/watch?v=9FnWjBV2n7Y

# 768
  • София
Мой съсед работи в екипа на филма, но като чух колко се превъзнася по Яна, реших нищо да не го питам. Иначе ми снася разни интересни неща около Откраднат живот.
Как няма да са едни и същи актьорите като са си компания, а режисьор е Макариев. Яна се явява като продуцент заедно с още няколко човека.

# 769
Кажи за Откраднат живот GrinGrin

# 770
Идвам за добро утро с няколко известни българки. Предполагам, че ще бъда оплюта от част от потребителките поради не достатъчно звездния им статут, но ще се опитам да го преживея.Hug

Есил Дюран. Много ми харесва стилът на тази жена, а това, че става на 50 следващия месец, а изглежда на не повече от 30 изобщо няма да го коментирам.
Скрит текст:

супер изглежда за възрастта си, но не изглежда на 30, да не се лъжем. личи си, че е над 45 г., но евала за грижите.

# 771
Те да са си компания, но на зрителите им омръзва. То много актьори в приятелски отношения обичат да си снимат заедно, но като прекалят става досадно. Яна като е продуцент, можеше и да не се показва във филма, а да е някоя друга в главната роля например. Можеше и някоя по-неизвестна да сложат, но не, тя трябва да е "звездата" на филма. Не знам кой им ходи на прожекциите, но аз не бих дала пари да ги гледам.

# 772
Някой има ли представа на колко години е Ева Веселинова от “На кафе” ?Thinking

# 773
  • Viena
Около 33-34, а на акъл на половината макс!

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 11:19 от janaa777

# 774
Селин Дион е направила прощален концерт във Вегас, на който е изчакала човек от първия ред да отиде до WC. Уж смешно, но го направи тъпо, чак ми стана неудобно, докато го гледах. https://twitter.com/hilmonstah/status/1137608180848967680?s=20

# 775
Ахх, Селин, милата, уж от френска Канада, но чувството й за хумор е доста.... немско.
Аз много й се радвам, не само на непохватните шеги де, душичка е. Sparkling Heart

# 776
  • на село

Май основно са наблегнали на продуктовото позициониране. Rolling Eyes

# 777
Еее, забавно се е получило, бе хора Stuck Out Tongue Winking Eye Пуснах клипчето и очаквах някакво гаднярско-сухарско отношение, а то съвсем ОК Simple Smile

# 778
  • София
симпатично изглежда. най-вече Сано;)

# 779
  • София
Кажи за Откраднат живот GrinGrin
А, не са някакви клюки. Разказва ми за работата, за актьорите, за сцени, които вече са излъчени. Човекът няма право да издава какво се случва занапред, въпреки че един път се изпусна, понеже не знаеше, че въпросният епизод още не е излъчен.
Точно защото Яна е продуцент явно си мисли, че това й гарантира участието във филма. И на мен са ми втръснали едни и същи лица, но тези така здраво са захапали кокала, че няма пускане.

Общи условия

Активация на акаунт