Звездни компромати - Юни'19

• 210 490
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 815
благо,ма какво се е развихрил тоя бе?! Grinning
Що не написА за устните на златка на колко километра мъжки наденици са били?!
Пфф Grinning
Аз мисля,че  е написано от Златка...инак Благо е обърнал резбата,решил е да се изруси и да полага глава на мъжки  татуирани гърди

# 1 816
Аз много завидях на " софийските ВИП покрайнини с изглед към две планини"...
От един час си гриза маникюра заради покрайнините.
Татуираните мъжки гърди с метнати върху тях руси коси-не ме интересуват, защото си имам платинени коси!
Но покрайнините, ах, ВИП покрайнините... Е това чудо никога няма да го имам...

# 1 817
Аз много завидях на " софийските ВИП покрайнини с изглед към две планини"...
От един час си гриза маникюра заради покрайнините.
Татуираните мъжки гърди с метнати върху тях руси коси-не ме интересуват, защото си имам платинени коси!
Но покрайнините, ах, ВИП покрайнините... Е това чудо никога няма да го имам...
НИдей тъй със завист😀. Спаси маникюра! Авторът на тази епична творба е написал"софийски покрайни", а не покрайнини😀. НЯщо друго ще да е туй. 🤔

# 1 818
  • Viena
И селото е вече, ВИП село Иваняне!!!

# 1 819
  • До морето
Ох, истински се развеселих. Преди малко с констатирането на Пинокио, сега строфите на Блатка 😂😂😂 -денят ми е осмислен!!!!

# 1 820
  • София
Момичета, моля ви, четете по-внимателно!!! Пише "ВИП покрайНИ". 😉
Забавни са, ама много са забавни.

# 1 821
Виждам, че Златка удобно забравя за останалите деца на Благо... то Есмер ясно че няма да и да си пусне детето да припари до покрайнините, ама тези от Христина дали ще пристъпят... да не развалят идилията.

# 1 822
Прости та дрънка.

# 1 823
  • София
5 минути и си в София, бих го нарекла позитивен ентусиазъм:)
5 минути и си на прелестното ни околовръстно, бих нарекла здрав реализъм;)
за съжаление, нямам къща в Иваняне,  имам в Банкя, та...така знам как се лапат мУи;)
парите от риалитита свършват бързо, работа трябва;)

# 1 824
Само на мен ли тези двамата са ми откровено прости, ограничени и дразнещи и нищо, написано, снимано, сътворено от тях не може да ми е забавно?!?

# 1 825
  • София
Мон Дьо, Ива, Владо Пенев и Теодора Духовникова с Лили Иванова на нейн концерт.
Скрит текст:

# 1 826
Сега прегледах сайта на хасиендЪтЪ. Най-големият апартамент е 130кв., останалите са около 100 кв., не че са малко, ама ще рече човек че се ширят на минимум 300. Апартамент като апартамент, холът им е малък, кухнята е свързана, това което най-много ми хареса е че има две бани, едната към голямата спалня. Има и два пентхауса, на които жилищната площ пак не е толкова впечатляваща, но има терасата 360. Също в промото 17 пъти е повторено, че се намира на 15 минути от идеалния център на София. Освен ако няма частна спирка на метрото в тоя комплекс не виждам това как е възможно.

# 1 827
  • Sofia
Само на мен ли тези двамата са ми откровено прости, ограничени и дразнещи и нищо, написано, снимано, сътворено от тях не може да ми е забавно?!?
Аз не виждам някой да ги величае и боготвори...коментираме ги с насмешка,а те си мислят,че много са интересни и ни вълнуват "постиженията" им Sunglasses

# 1 828
  • София
Сега прегледах сайта на хасиендЪтЪ. Най-големият апартамент е 130кв., останалите са около 100 кв., не че са малко, ама ще рече човек че се ширят на минимум 300. Апартамент като апартамент, холът им е малък, кухнята е свързана, това което най-много ми хареса е че има две бани, едната към голямата спалня. Има и два пентхауса, на които жилищната площ пак не е толкова впечатляваща, но има терасата 360. Също в промото 17 пъти е повторено, че се намира на 15 минути от идеалния център на София. Освен ако няма частна спирка на метрото в тоя комплекс не виждам това как е възможно.
леле, какви мащаби:)))
болднатото е възможно само ако си единствена кола на пътя и не работи нито един светофар Wink

# 1 829
Не казвам, че някой ги величае. Констатирам, че тяхната свещена простота не би могла да ми е забавна по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт