Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 168 044
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 540
Много задълбахте по темата с бабите. Елица, последните пъти, когато си е идвала е казвала, че е за броени 1-2-3 дни, в повечето случаи съчетано с някаква работа в София, та не е толкова невероятно, че не е ходила да вижда баба си редовно. Аз едната ми баба последните години се е събирало и по 3-4 години да не я видя, а дори не съм в чужбина. Дори не погребението ѝ не успях да ида, защото тъкмо бях родила. Времето върви страшно бързо и като те завърти шайбата...чували сме се по телефона и това е.

# 541
Хайде да не съдим кой какви контакти поддържа с роднини, защото не знаем предисторията. Тя подхвърля от тук и от там, но явно си има причина да не е ходила толкова време. Семействата са различни и отношенията в тях - също. Ако е имало много тежки емоционални моменти, може да е искала да се дистанцира за малко, да се фокусира върху новия живот в друга държава. Според това, което виждам от видеата, родителите на Майкъл я приемат много добре, което със сигурност й дава чувство на принадлежност към някое семейство. Че са с неравен старт, с неравен старт са, но мисля, че чувствата им един към друг са искрени. Съвсем естествено и непресторено се държат един с друг на видеата, няма и помен от нещо насила, изкуствено и фалшиво.

# 542
На Деси ляйфкоуча новото видео ме потресе. Детето ѝ мисля по спомени е около 2 г. То не говори. Издава някакви звуци и гледа стреснато. Закусва всеки ден 1 купа с ябълки, за вечеря кълнове със зелении.
Е за това ни трябват стратегии и закони за закрила на децата това е абсурдно.

# 543
На Деси ляйфкоуча новото видео ме потресе. Детето ѝ мисля по спомени е около 2 г. То не говори. Издава някакви звуци и гледа стреснато. Закусва всеки ден 1 купа с ябълки, за вечеря кълнове със зелении.
Е за това ни трябват стратегии и закони за закрила на децата това е абсурдно.

Точно тази вечер за пореден път бях попаднала на едни неща за нея и пак се замислих как тормози детето си с това хранене.

Опитайте се да познаете на колко години е, аз се потресох като разбрах /още едно потвърждение, че това нейното не е здравословно/.

# 544
Пепето изглежда бременна в шести месец, така, както се е снимала.
А децата и не са талантливи българо-датчанчета, освен, ако не смяташ за талант печеленето на парите вкъщи.

Кой ги е посочил като талантливи? Това ми звучи стил Тоца със сина ѝ по прякор Бест. 😆

# 545
Коя е Деси и кое видео?

# 546
В последно време ми липсва нещо АДри, някой нещо знае ли, да не е разочарована   нещо от темата вече.

# 547
Пепето изглежда бременна в шести месец, така, както се е снимала.
А децата и не са талантливи българо-датчанчета, освен, ако не смяташ за талант печеленето на парите вкъщи.

Кой ги е посочил като талантливи? Това ми звучи стил Тоца със сина ѝ по прякор Бест. 😆

Една съфорумка по-нагоре спомена снимането на талантливи деца, които ходят по състезания и конкурси по повод статията на Зорница и нейното неснимане, понеже нали "децата са гости вкъщи" Laughing Затова смятам, че е редно да се отбележи, че Пепините не влизат в тази категория, а може би и Зорините, не се е похвалила поне.

# 548
И аз се потрисам (за пореден път) от Деса. Детето и не е ли над 2 годишно вече, ако не гони и 3? На мен, на държание и звуците, които издава, ми прилича на годинка и малко макс. За цяла седмица влог не каза и една дума това дете! И защо все е вързано в тоя стол за хранене, сякаш е 6 месечно, което всеки момент ще изпадне?! Новите ѝ дрехи наистина са като за магистралата. "Фотосесията" на финала е супер криндж... чироз да го играе секси и с пръст в уста.. #лошомие Astonished

# 549
Мен ме шокира на площадката и люлката то е като зомби. Моето на 3м издава повече звуци. Абсурдно е цялото нещо

# 550
Е от къде да се развие сивото?! От маруля и ябълки ли? Тая е такава щета, че е напълно безползена за планетата.
Кога ще направят ютюбърството платено?! Ще си спестим толкова много. :Д

# 551
Стилът ѝ е меко казано интересен, но щом се харесва. На колко години е?

# 552
Набор '82 e, на мен ми изглежда като поне на 45.

# 553
Мда, мислех, че е някъде колкото мен, аз съм на 43. Може би пошлото облекло и тази коса да я състаряват. Сигурна съм, че с дънки и по-къса коса ще изглежда по- млада. Ма нейна си работа. За мен на всички вегани нещо им хлопа, поне на тези, които познавам.

# 554
Аз не мога да кажа, че детето е невменяемо, както се писа по-горе в мненията, защото нямам нужното образование, за да поставям категорично ужасни диагнози. Че то по тази прибързана логика, много хора ще се окажат невменяеми.
Мен друго ме смути-тази ужасна жена не каза нито една дума на детето си!
Гледа го, все едно е оставена в стаята бомба, която всеки момент ще гръмне в чинията й с ягоди! Никаква комуникация, никаква топлина, нищо майчинско не усетих!
Как да говори това дете, след като никой не го е научил да общува?  Възрастта му е точно такава, когато трябва да му се чете, разказва, да научава за света...
Мисля, че то си е напълно наред, само дето никой не се занимава с него.
Че тази ужасна жена половината ден си бърка кафето с лъжица, а другата половина на деня я използва да бере шума и листа за салатата си!
Просто е ужасна и опасна ситуацията, в която е поставено детето!

Общи условия

Активация на акаунт