Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 168 042
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тази Деси трябва да се забрани със закон - в конкретното видео/ влог не ръси толкова тъпотии, но в доста други се изказва по медицински въпроси и лекува всичко с глад (шарка, дерматит, температура; сигурно има и друго). Детето и (поне от клиповете) изглежда странно за годините си, дано всичко е наред с него.

Иначе, ако се абстрахираме от детето и нейното отношение към нея, тя е една от малкото, които гледам с отворена уста, просто не мога да повярвам, че някой успява да наговори толкова глупости за толкова време (изключвам бръщолевенето на Пепе).

# 556
[
Скрит текст:
img]//cdn.bg-mamma.com/2SSS/YuEpC.png[/img]
а репликата нещастник- и минута след това ето го патето - за Филип ли е

multitasking
Толкова ли неможе ли да оставиш чашата с вино за 5 мин. докато си нахраниш детето?

# 557
  • в рока
Десито я поздравих за едно единствено нещо - остави оня нейния, хм, даже не искам и да се изразявам какъв... Той беше по-зле и от нея. Но ми направи впечатление детето, плюс това дума не обелва за първото си дете.
И на мен ми направи впечатление държанието на малката, дано всичко да е наред. За мен всяка крайност е вредна.
Харесва ми минимализма като идея, но Десиният гардероб е потресаващ. А това в края на видеото за врачките вече ме довърши

# 558
От вас чувам за този индивид Деси. YT ми е спестил нещо.
Гледах 3 мин и съм в шок. Не й знам историята, но има нещо кардинално сбъркано в нея. А има хора, които я харесват, поне в коментарите...

# 559
  • в рока
Има разбира се, има и такива, които четат книгата ѝ, а сега готви нова до броени дни.

# 560
На мен само не ми е ясно, как се издържа тази Деси. Изобщо, как се издържат всички смешки, които не работят, а само плямпат пред камерите си.

# 561
  • София
Хем Деси я гледам от поне 2г и всеки път се шокирам. Минимилистичен гардероб явно означава минимално покрито тяло от дрехи. Умрях от смях като каза че си е купила ежедневен топ Joy. Малко ме успокоиха снимките на детето, като изключим факта че не говори, държанието му е ок горе долу за възрастта, имам племенница на същата възраст, но определено племенницата ми говори повече от нея. Ще има изоставяне това дете, но се надявам че ако го пусне на градина ще навакса.

# 562
Не мога да повярвам какви постове чета за едно дете в тази тема. Не се ли замисляте, че това може да е дете с увреждане? Отвратена съм какви коментари сте написали за това дете. Просто не вярвам на очите си. Едно е да критикувате на майката диетата, но да пишете такива неща за детето е нелепо. Според мен това дете има някакъв проблем в развитието, който едва ли се дължи на ябълките за закуска и кълновете за вечеря. Замислете се преди да пишете такива грозни неща за детето, моля ви! Едва ли една майка на дете със забавено развитие има нужда да чете такива неща.

# 563
Не мога да повярвам какви постове чета за едно дете в тази тема. Не се ли замисляте, че това може да е дете с увреждане? Отвратена съм какви коментари сте написали за това дете. Просто не вярвам на очите си. Едно е да критикувате на майката диетата, но да пишете такива неща за детето е нелепо. Според мен това дете има някакъв проблем в развитието, който едва ли се дължи на ябълките за закуска и кълновете за вечеря. Замислете се преди да пишете такива грозни неща за детето, моля ви! Едва ли една майка на дете със забавено развитие има нужда да чете такива неща.
Ти също много бързо реши, че има увреждане! Как ги пляскате тези диагнози, просто сте невероятни някои хора. По-полека, детето си е много, много добре. Просто майка му няма време от бъркане на кафе да му говори, да си играе с него, да общуват. Мисля, че само това е причината малката Кармен да не приказва по обичайния за възрастта начин.

# 564
  • София

Какво за детето сме казали? Връщам се назад и не намирам никакви никакви коментари срещу детето, единствено че има забавяне, но детето никой не е обидил

# 565

Какво за детето сме казали? Връщам се назад и не намирам никакви никакви коментари срещу детето, единствено че има забавяне, но детето никой не е обидил
О, по-назад имаше изказване, че детето е невменяемо, с празен поглед и т н.

# 566
  • София
Ааа да, сори, пропуснах. Детето не е с празен поглед нито невменяемо, контактно е , общително е, просто има забавяне, но не е фатално, до 3г възраст има да навакса. Виждала съм по голямо забавяне при по обгрижвани деца и хранени с разнообразна храна. Кармен е щастливка, че въпреки родителите си се развива.

# 567
Аз не мога да кажа, че детето е невменяемо, както се писа по-горе в мненията, защото нямам нужното образование, за да поставям категорично ужасни диагнози. Че то по тази прибързана логика, много хора ще се окажат невменяеми.

Приемам забележката! Зле съм се изразила определено, просто наистина не ми изглежда нормално това му поведение, тя също има много странно отношение към него, малко като за фон и седи. Момиченцето е сладур и се надявам просто да са зле монтирани кадри от някакви моменти, а във времето, което не показва да са наред нещата.

# 568
За сетен път се убеждавам с тази Деси, че тези красиви истории, че децата си седели в Космоса и си избирали родителите, са пълни глупости, освен, че са досадни клишета!
Ти да бъркаш два часа едно кафе и на всяко възклицание на детето си да го поглеждаш, без да отрониш дума! Е, кой е за освидетелстване?

# 569
И с това присъствие онлЯйн явно дава и пример на разни заблудени душици... После децата били кофти поколение. Дали?

Общи условия

Активация на акаунт