Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 160 598
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нищо интересно няма за мен в клиповете напоследък... страшна скука.

Благодаря за новата тема. Пожелавам на списващите по-смислено съдържание за обсъждане...

# 76
Диджейка купондийка, по морета и плажове,нещо като Парис Хилтън го раздава ама с две деца и едно трето на свекървата...не е лесно постижимо. Скоро и от coachella може да се пусне, но ще е естествено пародия.
Пепа може и да е прочела книгата, не й изгледах клипа докрай, защото рискувах да счупа тоА телевизор, но езика на тялото се контролира много трудно, ако си е помислила да го прави яко  ще се издъни, защото това са умения, които се обучават от експерти по езика на тялото, и от самолет ще си проличи ако сама се е опитала да го прави. Ще ме накарате да изгледам тъпнята й.
И между другото Александра Петканова е милиони пъти по-готина от теб, изключително естествена, непринудена, нережисирана, толкова да ли е трудно да покажеш своето АЗ или не е нещо, което искаш другите да вият? Мисля, че е последното, нали пепке?! Не е много за показване.
Но ти не се притеснявай твоето 30 е новото 15.
ПС. Ама аз сега загрях, може да съм станала тъпа като клипа й. Тя е счела, че трябва да назубри езика на тялото и това как да се държиш пред хора/камера. А моят коментар бе с цел да види, че е изкуствена.

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 09:49 от Анонимен

# 77
Гледах клипа донякъде, според мен си чете /нон-стоп гледа долу вдясно/ и всичко пак е сценарий, на тая жена просто не и’ тече мисълта

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 10:29 от VanillaPumpkin

# 78
Да пуска видео за разликите между Дания и България и как се справят младите майки, да имат две деца и да имат време за себе си.
По тия теми ще е далеч по - уверена ми се струва. 😀

# 79
Скрит текст:

Ох, по принцип я харесвам, ама се посмях тук. То какви са гените на мама, дето само всякакви мазила ползва да докара зорлем някакви къдрици, даже и дифузер 😆
Харесвам я Аглюто. Но тя не е къдрава нито децата й. Както съм ги гледала по снимките в гръб. Нямат и следа от къдрици. На Зори косата е леко чуплива. Моята е същия тип. Детето ми е къдраво. Ама наистина къдраво. Мъжа ми също е бил много къдрав като дете,но сега ходи с къса коса и никога не съм му виждала къдриците . Свека си е истински къдрава. А беба е взела техните гени по всички показатели. Просто прилича на тях.
 Ми надявам се да й останат къдриците,кефя се,но и не се заблуждавам. В моята рода сме с гъсти и чупливи коси всички.
Намаш ли ген за къдрава коса и не ти ли е такава от началото-забрави(евентуално в пубертета ако се промени и начупи). Логично е,че ако нито единия родител не носи този ген нама как детето да е с къдрава коса. Или поне в повечето случаи.
Познавам деца кэдрави на ситни масури до 3 годишни,родителите с чисто прави коси. Ами до 4 г къдриците постепенно изчезват. А най ми е смешно като постнат една чупка и завъртулка и му викат къдрица.
Бебешката коса има още кератин в повече и на много деца им се чупи като малки. После изчезват. Разбирам я-и аз много обичам къдрици,много се надявам на малката да й остане така,но не се заблуждавам. И не наричам косата си къдрава като не е. Наричам я чуплива. Има разлика.

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 10:21 от Мис Каролин Бингли

# 80
Сестра ми имаше точно такива букли по дължините до преди половин година. Сега (на почти 6) започнаха да изчезват и косата й да се изправя. Наистина бяха много красиви, но си е заблуда, че е с къдрава коса. Същата работа е и Зори.

Пепа наистина чете в това видео. Или поне имаше план и опорни точки.

Аз имам чувството, че иска да е като майка си. Майка й я е родила, дала я е на бабата и се е отдала на купони и хипи живот с баща й. Сега Пепа иска същото, ама майка й още си е купонджийка и не й се гледат чужди деца. Еле пък 2 броя. Надявам се поне да спре да тормози децата. Ако аз снимам бъдещото отроче по 14 пъти на ден и поствам по 8 пъти на сторита и постове, мъжа ми ще ми счупи телефона. Вярвам че и двамата родители имат думата за подобни неща. Една - две снимки седмично ми стигат. Повече и си става експлоатация и навлизане в личното им пространство.

# 81
По това, което чета за Пепе и новото й видео - скоро ще има гръм в рая. Тая й се живее като преди, хойка й се, купонясва й се, ама с 2 деца и мъж не става така, защото семейния живот носи отговорности. Пепа, според мен тепърва го е осъзнала и е почнала да пили на Фичо да помага повече, за да може Тя ДА Е.
Ще се занимавала с диджейство?!? То като в тоя разказ
https://www.youtube.com/watch?v=JXVJDDhYiis
прочетен от Захари Бахаров за неоткрития гении. На 30 й е време да открие своя талант, па да се кротне.
E стига сега, защо да не иде на курс за нещо, което й е интересно, ако има финансова възможност и време? Аз пък я разбирам за идеята, защото моите родители тотално са загърбили себе си, когато съм се родила и знам, че това е абсолютно нередно и травмиращо, но обстоятелствата са го налагали.
Друг е въпросът, че тя до такава степен се опитва да продава розовия си ляйфстайл, че представя нещо задължително като грижата за себе си и личните интереси, сякаш е революция.

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 11:02 от Clouded Mind

# 82
Пепе душа спри да чупиш стойки и да ръкомахаш. Дразнещо е.

# 83
Новото видео на Пепе...хмм.Даже и не искам да я коментирам.
Бла-бла...нефелница.

# 84
https://www.youtube.com/watch?v=ZE7v8VSOteU

Много симпатично видео Simple Smile

# 85
Здравейте, надявам се да приемате нови членове! Темичката ми се струва доста интересна , прочетох я и доста се посмях.😁😂

Българските влогъри не ми допадат повечето.
В момента съм на вълна семейни влогове и тн. и гледам предимно чуджестранни такива( Sacconejolys, Aaryn Williams, Jamie and Nikki, Rachelle and Justin, Aspyn & Parker, ACE family, но те нещо се развалиха, Tara Handerson, The Chatwins).

Лани , с теб се познаваме от друга темичка! Тази си я направила страхотна😍😉

# 86
E стига сега, защо да не иде на курс за нещо, което й е интересно, ако има финансова възможност и време? А

В това няма нищо лошо, но ако я слушаш Пепе, при нея е на принципа - не си го поискал, не се е случило. Тя развива едни тези, които се отнасят лично за нея, но ги представя като повсеместни истини, които трябва да са приложими за всички.
За повечето родители времето и парите са фактор. Някои нямат баби и прабаби под ръка да им гледат отрочетата, докато те практикуват любимото си хоби.

Пепе е осъзнала, че децата са отговорност, че няма да става по-млада и може би и се ще да беше поживяла малко повече като мома, или поне без деца, преди с Фичо да започнат да си играят на семейство. Не може на първия месец от връзката (запознанството) ти да си бременна.
И все пак има много по-млади от нея жени, които не са нито нещастни, нито отчаяни от децата, годините и семейния живот. Струва ми се, че тепърва предстоят проблемите в рая.

# 87
Ама иначе ставайте млади майки, неосъзнати, преди да сте видели зелето яде ли се, пие ли се. Затова не се забремвнява и не св гради семвйство, преди ти да си се освестил и да си решил какво искаш. И аз за Парис Хилтън се сетих, и там само нови таланти се откриват, а си е некадърница, откъдето и да я гледаш.
Колкото до обличането-тия гащи с половината задник навън, са си покана. Няма как да изглвждаш добре. Но като цяло всички се обличат зле.

# 88
  • в рока
Чета ви от известно време и се разтоварвам неимоверно. Изгледах кака Пепа току-що, и да ви кажа, толкова много клишета наведнъж трудно се постигат. Но ти си......
Абе, Пепи, тази фраза може да звучи точно в противоположния смисъл, в позитивно-насърчава, гугутко мамина. "Но ти си умна", "Но ти си силен и можеш да се справиш", "Но ти си едва на10,и толкова рано можеш да решиш задачата за 8 6 клас, браво"... И т.н. Аман от тея ляйфкоучове, ей... Иначе късите и гащЯ не ми пречат. Бих преглътнала и перо отзад, ако съдържанието беше друго

# 89
Но ти си Пепа Joy

Общи условия

Активация на акаунт