Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 617
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 885
Инстадупепоза 😁
Който има време да се позабавлява по-детайлно по темата, препоръчвам :
https://youtu.be/ZN0B9ZU-hfA

"No big bummus, no sponsored hummus" 🤣🤣🤣

Lil Yachti doesn't care about you! Laughing Laughing

Има си и продължение, където възпроизвеждат надупени кадри на екскурзия в Европа:
https://www.youtube.com/watch?v=n2NYZwoav7Q
и кратка демонстрация как се фотошопва без да се съсипва фона.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 15:54 от Обич Синеока

# 886
Гледах й хоум тура на тази. Не мога просто.Тя реално работи ли нещо? Нямам првдвид някви измислици с коуч стъф, защото не си представям пари да изкарва от това. Никой с акъла си не би я взел на сериозно, камо ли да й плати за съветите. Просто ми е чудно дали имат един чаршаф и една хавлия от недоимък, или от 90% неактивен мозък

# 887
Скрит текст:
Мърчът на мен не ми е интересен и не бих си купила нито от нашите, нито от световните звезди освен ако не е нещо, което да ми харесва по причина различна от тази, че котката на Ивана или на Петрана е сложена отгоре. Но аз и не съм целевата група, така че моето мнение не е важно. Едно време си купувах списания Уич, Уоли, разни детски книжки и бях запалена по тях, колкото тия деца по влогърите. Манията и любовта по Хари Потър така и не я надживях, а и нямам намерение да я надживявам. Като бях на 11 мечтата ми беше да науча английски и да ида на литературно четене на Роулинг и да ви кажа честно, ако сега дойде на приемливо разстояние - ще отида, че си нося всичките книги за автограф и сигурно ще ревна от кеф.
Няма лошо подрастващите да имат пример за подражание и на кого да се възхищават... Просто би било хубаво тази енергия да е насочена към нещо по-градивно и някого, който има да покаже нещо повече от пластмасова торта и ен на брой палитри от Сефора.

Напълно те разбирам за Хари Потър, Уич, а преди това списание Мики Маус. Вълшебно детство сме имали. И сега на 29 години все ще се намери нещо свързано с Хари Потър, което да си купя. Да не задълбавам към Star Wars, Marvel, Lord of the rings, Hobbit, GoT.. 😁
Ако се брой за мърч, имам една палитра на Carli Bybel, от която съм доволна и я използвам често.
Единствено органайзерът на Стан ми изглежда полезен, от т. нар. мърчове на българските влогъри.

# 888
И аз я имам палитрата на Карли (само първата)😃 Единствената палитра, на която даже съм hit-нала pan-чета 😁 Чудя се дали някоя бг “бюти гуру” ще си направи грим колекция някой ден 😁 Например Валерито с Лолипоп козметикс Joy Sweat Smile

# 889
Те българска козметика не ползват, че да има с кого да си партнират. Най- много някоя да пусне линия превръзки.

# 890
Няма и кой да им го предложи. Реално имаме ли стабилен бг козметичен бранд, който да си позволи такава инвестиция.

# 891
Гледали ли сте по-тъпо видео за Дубай от това, ммм?
https://www.youtube.com/watch?v=UQcoy69ISKk

Получих мигрена, докато го гледах. Такива клипове трябва да вървят с предупреждение за хора със фоточувствителна епилепсия...

# 892
Ето го истинският Ляйфкоуч.
https://www.facebook.com/mitenze/videos/2269849943104028/
Пепе пасти да яде Simple Smile

# 893
  • На правилното място в правилния момент
Ето го истинският Ляйфкоуч.
https://www.facebook.com/mitenze/videos/2269849943104028/
Пепе пасти да яде Simple Smile

Митко Павлов много го харесвам. Добре ги осмива! Joy

# 894
Joy"Как да отгледаме 4 деца наведнъж, при положение че имаме само 1"

Joy

# 895
Идвам да докладвам😂Видях Пепа в България Мол преди 2-3 часа, беше взела Саладбокс и говореше по телефона. Доста дребничка на живо. Сама беше, явно Сиена е пак при баба ѝ. (Филипчо тия дни се губи) Облеклото ѝ не беше потресаващо зле, беше ок.
После видях, че естествено има стори, в което е качила салатата и ги е отбелязала - е, как иначе. Пък ми разправяйте после, че безплатен обяд няма 😜

# 896
Моля ви сА, гръмнете ме! В Инстакуин им дадоха да си слагат изкуствени мигли, червило и очна линия. Габриелка не знам къде трябваше да си ги кичне, като тя вече има повече мигли отколкото останалите жени имат за целия си живот. А една друга се разрева при образа си в огледалото, 'щот е много красива и женствена. Ще падна. Човек ще рече, че е била цял живот забулена и за първи път се вижда.
Варошкина ми изглежда ужасно нечистоплътна и неприятна. Може ли да ли да говориш за красота и външен вид с тази кожа и коса като разплетена кошница? Веждите даже не ми се споменават, че тяхната мода често се мени.
Нищо, де, след като коментирах, отивам да се взирам в неземно прекрасния си образ в огледалото, а може  и някоя сълза да пророня.

# 897
Митко и на мен ми е много слафък.

Барбарела ме развесели. Не знам какво ще правя, ако стана популярна. Ще направя мърч😀.

Мегз може би няма да я правя повече, нищо че е лесна за правене. Естествено, ако са ме тагнали в стори имитираните, идват да ме следват някакво количество хора. От Мегз дойдоха само деца, което определено не ми е таргета.
Както и да е, може и просто да спра като ми омръзне.

# 898
А тази габриеламхора прединколкое била  красива.... Така се е обезобраизла сега... Ама с пуста мода с тия джуки.

# 899
Относно Десислава ...
Орторексия, анорексия, мания за величие..
За външния вид няма да коментирам, на мнение съм, че почти не се храни, за да изпъкне с хубавото си тяло, но сънува тортички и пастички със сигурност.
Зад изчекнатия и и извратен здравословен начин на живот се крие нещо друго..
Клипчето, в което се е снимала в банята, имам чувството, че съм пропуснала червената точка.. и това, че трябва само вечер да го дават. Grinning

Хубаво тяло, къде го видя? Аз виждам гърчаво и измъчено от непълноценно хранене тяло, без никакъв мускулен тонус, макар че уж ходи на фитнес. На тоя фон грозно очертаващи се топки силикон.

Общи условия

Активация на акаунт