Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 624
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 870
  • Русе
Валката пред тази наистина е кралица! (във всеки аспект)
А интаграма й кърти : https://www.instagram.com/p/BoHaCujA8kM/

# 871

Аз исках да попитам какво мислите за мърчовете на всички влогъри?
За мен е много странно, как имат самочувствието да предлагат разни тениски с щампи с имената им...или Ивана с нейните чаши..За какво ми е чаша с нейната котка?!?!
Animal Scream Cat

Е как за какво!? За да може да си дриймърстват, без да работят.
Принципно нямам против мърча, ако наистина е нещо интересно като дизайн и е нещо качествено, а не просто направен колкото да има какво да пробутат на последователите си, каквото са 99.9% от случаите

# 872
Яко

Скрит текст:
Скрит текст:

# 873

Май с Карина са съквартирантки Rolling Eyes Може би от нея се е "инфлуенснала"...

Скрит текст:

# 874
Инстадупепоза 😁
Който има време да се позабавлява по-детайлно по темата, препоръчвам :
https://youtu.be/ZN0B9ZU-hfA

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 13:39 от Обич Синеока

# 875
Мърчът на мен не ми е интересен и не бих си купила нито от нашите, нито от световните звезди освен ако не е нещо, което да ми харесва по причина различна от тази, че котката на Ивана или на Петрана е сложена отгоре. Но аз и не съм целевата група, така че моето мнение не е важно. Едно време си купувах списания Уич, Уоли, разни детски книжки и бях запалена по тях, колкото тия деца по влогърите. Манията и любовта по Хари Потър така и не я надживях, а и нямам намерение да я надживявам. Като бях на 11 мечтата ми беше да науча английски и да ида на литературно четене на Роулинг и да ви кажа честно, ако сега дойде на приемливо разстояние - ще отида, че си нося всичките книги за автограф и сигурно ще ревна от кеф.
Няма лошо подрастващите да имат пример за подражание и на кого да се възхищават... Просто би било хубаво тази енергия да е насочена към нещо по-градивно и някого, който има да покаже нещо повече от пластмасова торта и ен на брой палитри от Сефора.

# 876
Къде ме върна Welt, аз имах целия сет чанта, несесер, моливи и химикалки на Уич, после и на Уинкс. Е нямаше такъв кеф и фукане. Хари Потър ми е първата, най-силна и вечна любов, там вече аз съм си купувала мърч на 20 години и си ги ползвам и до днес.😁 Как ми се искало   и на мен да присъствам на представяне на книга...

В тази връзка утре съм на рд на 10 годишно и купихме мърч на Стан, това ни беше заръчано. И на Изабел съм купувала пак за малки деца. Около мен децата не съм ги чувала да гледат Валери и Ивана или изобщо гримове, но скечовете и пранкове гледат. Братята ми гледат и някакви геймъри, но там вече идея си нямам кои са. Това пък ми е абсолютно непонятно да гледаш някого как играе игра с часове при това. Като някакви зомбита са.

# 877
Къде ме върна Welt, аз имах целия сет чанта, несесер, моливи и химикалки на Уич, после и на Уинкс. Е нямаше такъв кеф и фукане. Хари Потър ми е първата, най-силна и вечна любов, там вече аз съм си купувала мърч на 20 години и си ги ползвам и до днес.😁 Как ми се искало   и на мен да присъствам на представяне на книга...

В тази връзка утре съм на рд на 10 годишно и купихме мърч на Стан, това ни беше заръчано. И на Изабел съм купувала пак за малки деца. Около мен децата не съм ги чувала да гледат Валери и Ивана или изобщо гримове, но скечовете и пранкове гледат. Братята ми гледат и някакви геймъри, но там вече идея си нямам кои са. Това пък ми е абсолютно непонятно да гледаш някого как играе игра с часове при това. Като някакви зомбита са.

Ооо, щом си фен на Хари Потър, ще ти се похваля, че съм била на перон 9 3/4 в Лондон и в магазина на Хари Потър. А пък, когато бях в САЩ, ходих в Harry Potter World. Беше буквално вълшебно Simple Smile

# 878
Здравейте! С голям интерес ви прочетох темата Hug Повечето от обсъжданите “дами” са ми попадали покрай чуждестранните бюти гурута, които следя, но признавам потърсих специално въпросното Гери и Деси, че ми стана интересно кои са 😃 Това за мърча на бг влогъри...ще се въздържа от коментар... Едно е Дж. К. Роулинг и Хари Потър манията по мое време (ииии да си призная, израствайки с тях, аз наскоро си купих анцуг на Грифиндор от Праймарк Heart Eyes). Може и да одъртявам, ама да се сметнеш за толкова велик, че да си правиш мърч само защото си показваш “великия” животец в ютюб... Fearful  Дали наистина толкова ги купуват Rolling Eyes

# 879

Май с Карина са съквартирантки Rolling Eyes Може би от нея се е "инфлуенснала"...

Скрит текст:

'

Съквартирантки са още от Студентски град. Но тази е толкова противна, че нямам нерви да я гледам или слушам дори 1 минута..ew.

# 880
Е нямаше такъв кеф и фукане. Хари Потър ми е първата, най-силна и вечна любов, там вече аз съм си купувала мърч на 20 години и си ги ползвам и до днес.😁 Как ми се искало   и на мен да присъствам на представяне на книга...
С точно тези думи го и описах на приятеля ми и неговата реакция беше "Ама не съм ли аз?!" Joy
Ще взема да си пусна филма докато сгъваем пране, че ми стана носталгично.
Извинявайте за офтопика.
Следя една дама petkova.p.beaute в Инстсграм и ми е много симпатична. Препоръча ми крем за лице, който след доста четене май ще си купя, а и сега се заглеждам по ролерите за лице. Доста е естествена и дава интересна информация

# 881
Сайт за сваляне на сторита и снимки от инстаграм (специално тука съм заредила на Пепето), не знам дали важи за блокирани акаунти, никой не ме е блокирал още  Mr. Green

# 882
Относно Десислава ...
Орторексия, анорексия, мания за величие..
За външния вид няма да коментирам, на мнение съм, че почти не се храни, за да изпъкне с хубавото си тяло, но сънува тортички и пастички със сигурност.
Зад изчекнатия и и извратен здравословен начин на живот се крие нещо друго..
Клипчето, в което се е снимала в банята, имам чувството, че съм пропуснала червената точка.. и това, че трябва само вечер да го дават. Grinning

# 883
Все едно какво точно е диагнозата. Но по видеата й някой студент по клинична психология може да си напише дипломната работа.

# 884
Инстадупепоза 😁
Който има време да се позабавлява по-детайлно по темата, препоръчвам :
https://youtu.be/ZN0B9ZU-hfA

"No big bummus, no sponsored hummus" 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт