Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 588
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 550
Много отдавна исках да отбележа контраста в това стори , което беше... Мрачни, изрисувани софийски сгради за фон на яка бегачка

# 2 551
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
https://www.webcafe.bg/id_1300033198 Тези играят на едро.

# 2 552

Ами сега, каквото има това се рекламира - таратор, който плаща той поръчва музиката, все пак. Няма отново да пиша защо не ги харесвам, за да не се повтарям.
Тъй като не съм таргет групата на всички “колеги”, които биват коментирани тук, не ги следя. Но от друга страна имам два въпроса, които са ми интересни.
Какво според вас е съотношението на съдържанието с рекламна насоченост спрямо обикновено/нерекламно съдържание? Колко бихте толерирали?
Редовна практика ли е да не се споменава никъде, че това е рекламен материал? #ad #paidpromotion

# 2 553

Ами сега, каквото има това се рекламира - таратор, който плаща той поръчва музиката, все пак. Няма отново да пиша защо не ги харесвам, за да не се повтарям.
Тъй като не съм таргет групата на всички “колеги”, които биват коментирани тук, не ги следя. Но от друга страна имам два въпроса, които са ми интересни.
Какво според вас е съотношението на съдържанието с рекламна насоченост спрямо обикновено/нерекламно съдържание? Колко бихте толерирали?
Редовна практика ли е да не се споменава никъде, че това е рекламен материал? #ad #paidpromotion
Личи си,когато едно нещо е реклама,дори да не е написано..Давма пример, този СТРАХОТЕН ТАРАТОР,го срещам от няколко дена вече за 4 - ти път в  инфлуенсърски, популярен профил..Така беше с превръзките,дерма акт,самобръскачки,савекс, билла,липовон,ипанема,дайхман,сладкарници неделя,ресторант торро и още и още  (който Гергана рекламира здраво,но един път не написа,че е реклама и че се храни безплатнот там) ,тя конкретно мн пъти не пише че са реклама доста от постовете й...  Просто,ако видиш в в няколко профила реклама на един и същ продукт,дори да не пише че е реклама,то е ...А по нашите ширини е много лесно,защото повечето рекламодатели,не подбират на кого да дадат да ги рекламира ,както беше с Дерма акт.Те не направиха нищо , защото хваната сульо и пульо“ да ги промотира  ..

# 2 554
Ванчето е перманентно гладна или умира от глад..Ми то този сок и лимон ти остъргват хубаво корема .Не да си хапне един сандвич или баничка Grinning

# 2 555
Какви ги вършите, момичетааааа? Joy

# 2 556
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Папкаме

# 2 557
  • Пеликания
Хаха много ми хареса това видео.
Двуметров американец на женския пазар. Не било толкова опасно там Grinning
https://youtu.be/gwhnRsnysBk

# 2 558
Ами аз съм стара майка с възрастно вече дете в пубертета и си ставам кога си искам и си ги върша каквито си искам, а му мислят младите майки с две бебета. Laughing

# 2 559
  • София
Ванчето е перманентно гладна или умира от глад..Ми то този сок и лимон ти остъргват хубаво корема .Не да си хапне един сандвич или баничка Grinning

Сок от лимон, сок от целина, смути със съмнителни добавки. По нашия край казват "чушка, пушка не държи", как няма да е гладна (плача, закусвам солети Sleepy)

# 2 560
Сега, последно някой разбра ли кой слънцезащитен продукт е любим на Валери ?!?!?! Биодерма или Виши...Защото предната седмица беше Биодерма,тази Виши,другата да не се окаже Уриаж, или Каротен,а може би Бочко  ? 😁😁😁😁😂

# 2 561
Бочко и е под нивото,то и сума ти инфлуенсъри промотираха наградата/кампанията на Савекс в подкрепа на българските марки,но не очаквам да се перат със Савекс,да си мият зъбите с Поморин или да се фъшкотят с Рефан.Особено Валери,която получава оргазъм и се тресе като спомена скъпата  ластЪчка на Белмейн.(даже и не съм сиг.дали беше тази марка).
Пепе няма да я коментирам,че ме хваща тихият бяс,да си живучка и тия,които и се прекланят.Въздух под налягане,смешка.
Даже съжалявам хората,които въздишат по нея,то бива,бива да си толкоз кух кат'нея.Бисери след бисери във видеата и...обещавам,ако я мерна на моя територия,ще изгубя време да присъствам на изявата и,и няма да си мълча.Съвсем културно ще задам своите въпроси към нея,било то в сфера-бебеправене,майчинство,кърмене,деца или "личностно израстване";и ще ви снимам.

# 2 562
Ген, не ген аз качих 6 кг за цялото си бременеене, като изкарах последните 4 месеца на легло, ама корема ми в долната част си е ахааа сякаш съм родила скоро 😂
Пепка само дразни и навира клечавото си тяло пред жени , който наддават много и после трудно свалят !
По-лошото е, че в интервюто с Адри директно си им казва, че не са направи достатъчно, за да не е така.

Ма разбира се! Всички, които са качили повече от 10 кила са безотговорни свинки, да взимат пример от нея!! Да ядат плодове АHA и разделни пици и хамбургери. Верно ли го е изцепила тва?
Да беше направила нещо и за общата си култура и тактичност, но не би...

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 16:23 от tuali

# 2 563
На мен ми направи впечатление и че, Пепе нищо не спомена за пътуванията, че ще е без Сиена, пък за Филип нещо да каже, в общи линии винаги е била по-подробна за такива неща. Което ме навежда на мисълта, че може да са в криза.
Да не стане като с Наталия Кобилкина - раздава съвети наляво и надясно как да задържим мъжа до себе си и после хоп - развежда се Simple Smile

# 2 564
Йеееееее! Прибрахме се от разходка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт