Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 549
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 685
Абе както съм гладна в момента, ми изглеждат много добре Joy

# 2 686
Да вкарам малко интрига - а дали не ги е завъртял Мартин тез' бухти щом е тагнат? 🤔🧐 Валката струва ли ви се толкова оправна? Мен хич. 😁

# 2 687
Оооо, 100% е Мартин Joy

# 2 688
Вал е станала сутринта и си е направила грим за брекфаст,нагласила е камерата за снимки...Месила е и е пържила,докато и се е стичал хайлайтА и бронзанта над тигана и вгорещеното олио.Прекрасният аромат на Ланком се е смесил с уханието на препържено олио и тя сега мъдрува дали да не направи обедна рутина-да каже колко е изморена,да вземе душ(след като свали екстеншъна и го закачи на пирона в банята) и да седне да гледа "Секс и града",'щото видиш ли се е преуморила.

# 2 689
  • На правилното място в правилния момент
Какви ги вършите, момичетааа? Joy Heart Разведохте набързо Йепсънови, Валката и Мартинчо ги вкарахте в рамките на ежедневието, а Полинка я разнищихте до дупка. Нищо не може да ви се опре.

Неделя явно ни е конспиративният ден.

# 2 690
Апропо,щом родните влогъри следят световните тенденции,ги искам така..т'ва става модерно
Скрит текст:
Без веждаци вече!

# 2 691
Хайде и Полина започна с развяването на бебето...,че само тя е родила

# 2 692
Ивана направо чупи тъпомера последно време. Беше ми страшно интересна в началото, сега вече я усещам как се задява в желанието си да бъде интересна, но не може да насмогне на другите. Дано покрай ремонта направи някакви интересни видеа, че съм на ръба да я елиминирам. Не знам защо си е напуснала работата това момиче. Някак не може да  надгради другите с нещо.

Между другото МАРТИН на ВАЛЕРИТО да няма дете от друга жена или това е детето на сестра му?

# 2 693
Вие се молете Пепе да не офейка за Дания, че темата ще замре Joy
Освен ако Полина не реши да се развихри (което май ще се случи)

# 2 694
Да се знае!!!

# 2 695
Валери си оцветява книжки, уморила се е от брънча. 😂😂😂

# 2 696
Ето, отварям инстаграм - ВИЛА СИНТИКА. Ивана да не е на абонамент за реклама за тая вила?

# 2 697
Някой нагоре пита за рекламите, как се позиционират, така че да не дразнят. Давам пример с единствения влог, който следя - Ольга Качанова. Тя показва домовете на различни хора, обикновени или влогъри. Реклами има чат пат, просто в средата на клипа за няколко секунди спира на пауза, появява се и си казва рекламата, която в повечето случаи няма връзка с влога, примерно на Виши съм виждала. Ако човек не го интересува, просто премества малко напред и готово. Това не ме дразни. Дразни ме, когато нямат никаква интересна идея за снимане, а си изсмукват от пръстите повод или ситуация, т.е. самият влог е сценарий за реклама.

Хайде и Полина започна с развяването на бебето...,че само тя е родила
Не е само тя родила, просто я следите и затова така ви се струва.
Нормално е да си качи снимки, нормално е да е и бебето да е до нея. Ето, примерно на мен не ми представлява интерес, не я следя и нямам впечатления, че се прави, че "само тя е родила" Laughing малкото сладурче го видях на една сникма тук в темата, защото друг, не тя, го беше публикувал.

Съседката от В вход е родила и е навън с бебето, сигурно иска да покаже, че само тя е родила...

# 2 698
Вместо една книга да прочете тя ще развива фината си моторика, ама като гледам мазалото от закуската й явно е наложително да я развие като за възрастта й.
Някой за забърка една мусака на Галка, че ще припадне от глад.

# 2 699

Имам предложение за ВалериЕана, като ѝ омръзнат книжките. Тамън за нейното ниво:

Общи условия

Активация на акаунт