Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 444
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 955
А Антоанета нещо за Филип споменавала ли е? Наистина се притеснявам вече.. това без грам сарказъм.. Изглежда някак тъжна.

То това остава..да си бие камшика..па Пепа с деца сама😳

# 2 956
В едно видео или стори спомена, че са говорили по телефона колко бързо им минава времето покрай многото ангажименти, които имат двамата Joy
Малко сконфузно изглеждаше като го спомена Фичо - напомни ми момента, когато с Елица бяха скарани, а се правеха, че не са.
Може и да си въобразявам, разбира се.

# 2 957
В едно видео или стори спомена, че са говорили по телефона колко бързо им минава времето покрай многото ангажименти, които имат двамата Joy
Малко сконфузно изглеждаше като го спомена Фичо - напомни ми момента, когато с Елица бяха скарани, а се правеха, че не са.
Това съм го пропуснала, я кажи?

# 2 958
А Антоанета нещо за Филип споменавала ли е? Наистина се притеснявам вече.. това без грам сарказъм.. Изглежда някак тъжна.

То това остава..да си бие камшика..па Пепа с деца сама😳

Ми, че то си е така.

# 2 959
  • Някъде там
Тъкмо това идвах да питам,клюка не клюка,любопитно ми е.
Пепа ми се стори много съмнителна, като пита сега как ще прекараме лятото?
Миналата година задаваше същите въпроси, но под друга форма,семейна.Те с Филип се чудят къде да почиват,а ние къде? Това си го спомням, защото тъкмо бях букнала една почивка и и писах къде ще ходим.Те ходиха в Гърция ми се струва.🤔

# 2 960
  • На зелено
Като си помисля, че в началото харесвах видеата на Пепе, а и тя самата ми допадаше заради усмивката си... Ама то бива ли постоянно хилене, колкото и да си положителен доста изкуствено идва в един момент. Историята за куфара не съм я проследила в инстаграм, но и аз си представям как въодушевено се е обеснявала на такс.шофьор и той отпрашва с 300 след нейното слизане. После несъмнено е позвънено на тате, за се намери по-бързо куфара. За рокличката и късите панталонки - без коментар. С последните все едно е отишла на надпиване-парти в общежитията.

# 2 961
Отделете от своето време да обърнете внимание на този шедьовър! 😂

Скрит текст:

# 2 962
Много се изписа за Пепе и Елица в предните теми, не съм сигурна дали за това питаш.. Сигурна съм, че по едно време не бяха в добри отношения, те си знаят защо.
Няма потвърждение
Това съм го пропуснала, я кажи?

# 2 963
Императрицата днес я засякох в един магазин в столичен мол, от който всички блогърки намазаха и пускаха сторита в инстаграм последните дни. Ведра изглежда

# 2 964
  • Някъде там
Superficial за сегашната "драма",Пепа-Фичо питам?!
Драмата Ели-Пепа я нищихме заедно тук тогава. Предполагах, че тя е тръгнала от тържество за рд на пепината майка,което Ели показа детайлно, а Пепа не.
Сега ми е любопитно,защо изобщо Фичо никакъв го няма в  думите,действията,мислите,плановете и живота на жена му,защото до скоро тя детайлно ни информираше за него,а сега ни вопъл ни стон.
Много си е  дразнещо, да ти изчезне забавлението.😆

# 2 965
Може да са си дали някаква почивка. Или просто на Фичо да му е писнало да е държанка. Пепе пък не е свикнала някой да не й ходи по гайдата. Една проблемна ситуация и веднага става нервна. Добре че роди естествено и прокърми, че не знам ако не й се беше получило какво щеше да бъде.
Свикнала е всичко да получава.
Много ми беше смешно като преди известно време беше показала някаква маска (чиято съставка не знаеше). Та там обяснява, че й била станала проблемна кожата. Wtf?!?? Нелепо е да си нарича кожата проблемна. Тя ако сега страдаше от истински проблемна кожа, тогава щеше да оцени какво е имала и лекото дехидтратиране на муцуната й да го подмине с лека ръка.

# 2 966
При положение, че са семейство и имат две малки деца, ми се струва нелепо да си дават почивка.
Ако има някакъв проблем, то той не се решава като си хванеш самолета и си дадеш почивка. Това е замитане под килима и в един момент ще избие някъде.
Не знам дали е такава ситуацията. Но според мен изглежда, че не са им ок отношенията...

# 2 967
Отделете от своето време да обърнете внимание на този шедьовър! 😂

Скрит текст:

Тая мазаница след 12часова обиколка в молА ли я е направила?
Да живееш в затворен комплекс с общ фитнес и басейн е като да живееш в хотел 3-4 звезди, хич не ми е богаташко.

# 2 968
Какви "почивки" , имат две деца ?!!? Егати простите егоисти..Да не са на 20 г   Сигурно има някакъв конфликт,но когато има и деца в картинката, е хубаво да си по зрял..Ама то какво се очаква от една самовлюбена жена,и един инфантилен мъж..

# 2 969
Аз не съм я гледала преди Пепи, но в коментари тук съм чела, че те са си дали "почивка" след раждането на София и преместването в България, когато той пак си е събрал багажа и си е отишъл в Дания. Впоследствие се оказва, че Пепи е бременна със Сиена и той се връща.

Общи условия

Активация на акаунт