Отговори
# 120
Работа с терапевт за тревожността и спорт Simple Smile

# 121
Здравейте от 20 дни съм като вас правих снимка бял дроб кръвни изследвания всичко ок (докторката ми каза да ходя на психолог)та за тия 20 дни ходих по доктори колкото за 6 години не съм ходил та така до вчера. Бях си легна и към 1:00 часа се стреснах събудих се и не можех да дишам както се казва едвам си взех въздух. След този задух за първи път влязох да прочета има ли нещо за това чудо. И след като изчетох всичко тук написано така се успокоих че веднага усетих разлика в мен в моето дишане и бях сигурен че сутринта ще съм по добре с дишането ( иначе всяка сутрин едно и също не стига въздух) този път въздух колкото искаш стана ми много готино че няма да умирам днес. Е все още го мисля по малко няма начин из веднъж хоп и го няма ама разликата е огромна сега почти вече мога и да се изкашлям като хората а всъщност около шест години не пуша вече.Взех  някой ваши съвети за което съм благодарен.

# 122

това дали показва алергия

# 123
Изследванията ви са напълно нормални

# 124
Тестът, който сте направил/а не е изследване за алергии.
Моята алергия се оказа към съставка на перилни препарати, почистващи препарати и козметика. И понеже дрехите ми са прани с обикновени перилни препарати, шампоанът ми се оказа че го съдържа също, както и боята ми за коса. И пастата за зъби и т.н . това е предизвиквало непрекъснатите симптоми. Смених шампоани, сапуни, перилни препарати и почистващи препарати с хипоалергични такива, и проблемът изчезна. То е контактна алергия и при вдишване (в случая на препарата, с който са изпрани дрехите) се получава контакт с лигавицата на гърлото и усещане за трудност с дишането, поради възпалителна реакция на лигавицата. Ако искате си направете такъв тест, казва се пач тест за контактни алергии.
https://todeva.com/uslugi/patch-test-za-alergii

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 17:24 от Издислав

# 125
много ви благодаря

# 126
не зная вече на къде да се насоча, не мига да поема въздух доктай и това е вече от 8 месеца, не издържам, приверих всичко и запичнах антидепресанти и успокоителни...

# 127
И как се чувствате с антидепресантите и успокоителните, помагат ли ви, има ли ефект?

# 128
не. утре съм на алерголог

# 129
Постоянно ли го имате или само като си мислите за това?
Защото аз за себе си се усещам, че когато се вглъбя и си помисля за това и тогава го получавам най-често.

# 130
постоянно.

# 131
Споделете, ако може … какво е казал алерголога, след посещението ви!

Другите как се чувстват в групата, има ли някой, който е намерил причината или лек за това?

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 00:03 от Rusi_be

# 132
ще ми прави някакви тестове, но едва ли било алвргия.
Обясни ми, че може да е неврологично  от стойката или гръбната, не знам вече само като се прозея успявам да си взема дълбоко дъх.... Sad два пъти гледах щитовидната, сърцето, пулмолог, унг- даже скенер на гърлото и нищо...

# 133
# 134
По разчитането ви няма нищо,.което да предизвиква задух. Всеки човек, който някога е карал бронхит, си има такива леки изменения. Сколиозата е слабо изразена и няма общо със задух. Проблемът е психически. Търсете терапевт за работа

Общи условия

Активация на акаунт