Отговори
# 165
ами не успявам да поема до край въздух, спира някъде посредата и край... пих противоалергични месеци и нищо не мина... същото си е вече година и половина по
ти и е постоянно. Вашето постоянно ли е?

# 166
Моето не е постоянно, но понякога може да ме държи доста дълго… особено като се вглъбя в него и само го мисля.

# 167
Моето не е постоянно, но понякога може да ме държи доста дълго… особено като се вглъбя в него и само го мисля.

Няма оправия и аз съм така вече половин година.
Има дни, в които е леко изразено, но има дни в които е много зле.
Постоянно е, например от 50 вдишвания по-малко от половината мога да направя дълбоки.
Да, някой би казал “кой нормален диша постоянно дълбоко?”
Самият факт, че не успявам ме кара да изпадна в зверска паника.
Почнах да усещам и някакви вибрации по гърба при опит да поема дълбоко въздух. Съответно и пулсът ми скача в този момент и нещата стават много много критични.

# 168
Ужасно неприятно е всичко това… как се живее в постоянен задух, какво ще правим?
Как се прави изследване за алергия от животни… вие правили ли сте?

# 169
правих какви ли не тестове за алергии, също превантивно пих противоалергични и без ефект.

# 170
А как ти е захарта ,изследвал ли си я ? Има ли някакъв дъх от устата, сладникав например? Някаква необичайна жажда напоследък? Защото както обясняваш (не съм го чул за да съм сигурен ) прилича на един типичен начин на дишане, който се причинява от висока кръвна захар, също така и от алкохол.

# 171
алкохол не пия, кривната захар не е мерена скоро.. правила съм за инсулинова резистентност, нямам.Също не ми пресъхва и устата...

# 172
А как ти е захарта ,изследвал ли си я ? Има ли някакъв дъх от устата, сладникав например? Някаква необичайна жажда напоследък? Защото както обясняваш (не съм го чул за да съм сигурен ) прилича на един типичен начин на дишане, който се причинява от висока кръвна захар, също така и от алкохол.

Бихте ли пояснили какъв е начина на дишане при висока захар, стана ми интересно?

# 173

Бихте ли пояснили какъв е начина на дишане при висока захар, стана ми интересно?
При много висока кръвна захар може да настъпи кетоацидоза и начина тялото да се справи е чрез хипервентилация- дълбоки и бързи вдишвания , като при някои приятни занимания  Laughing Този тип дишане се нарича Кусмал (по-лесно се помнят причините за него , иначе правилно е Кузмал).На 30 секунда в това видео се чува добре https://www.youtube.com/watch?v=DsoHklbYop0

# 174
Определено не ми е такъв проблема с дишането, затова кръвната захар според е последното, което смятам, че може да е причина.
Проблема е, че вече не знам какъв специалист да търся, защото е тегаво да се живее.

# 175
ох прочетох за миастения гравис и откачам, да не е товаааа

# 176
ох прочетох за миастения гравис и откачам, да не е товаааа
Това какво общо има с нашите оплаквания?

# 177
ами трудно поемаме въздух, понякига чувство на бучка в гърлото, отслабени мускули....

# 178
Определено не ми е такъв проблема с дишането, затова кръвната захар според е последното, което смятам, че може да е причина.
Проблема е, че вече не знам какъв специалист да търся, защото е тегаво да се живее.

И аз не зная…. Ще полудея, ще откача… не ми стига въздух и това е.
Последното е скенер с контраст, чакам резултат, но може и да не го дочакам от паника и страх вече.

# 179

И аз не зная…. Ще полудея, ще откача… не ми стига въздух и това е.
Последното е скенер с контраст, чакам резултат, но може и да не го дочакам от паника и страх вече.
Е той резултата излиза същия ден, вие кога го правихте?

Общи условия

Активация на акаунт