Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 999
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 420
Днес забелязах, че много от табелите с цените са изписани и на английски. Направи ми не добро впечатление. Откъде накъде ще пишат на английски. Това е във Варна, магазина на ул.Мир. Дали е само тук или и при вас е така?Вярно е ,че пазаруват и чужденци, но да не би в чужбина да пишат на български.
При нас навсякъде е на български във всички магазини на веригата в София. Не е правилно и вероятно заради сезона и чужденците са решили така. Правилното е да има тогава и на двата езика, като първата табела да е на български. Това за мен е нарушение на правата на потребителите. Как възрастен човек ще се оправи и ще си купи даден продукт.
Май имаше някакъв закон, това не е нормално и правилно. Трябва да ги глобят, ако табелите са само на английски език.
Не е смешно за мен, дори е неприятно. Ние, ако не си пазим интереса и българското, няма кой. Недопустимо е и аз поне съм възмутена. Как така си позволяват да не пишат на български табелите, това е невероятно просто. Подайте сигнал .

# 421
  • софия
Пише "И на английски", а не "на английски". Аз не виждам драма.

# 422
  • София
Във Варна и на английски, в родния ми град и на гръцки. Ама и половината клиенти са гърци и им правят огромен оборот, та не виждам драма.

# 423
И аз не виждам драма. Стига с тоя изкуствен патриотизъм. Естествено, че ще го напишат на английски, как ли няма баш във Варна, преди сезона.

# 424
Звънче, право си))
Ами още спя, разбрах само на английски и време не губих да се възмущавам. Влезнах да видя пак за полите още отзиви. Не вярвам да са останали, ама дали има смисъл да се разкарвам. Не разбрах как стоят, разкроени малко или са прави.
За яйцеварката на Делимано също почернява малко това дето сипваш водичка, ама не е драма и не личи (отгоре е това оранжевото дето редиш яйцата и закрива) На Делимано има повече функции като че ли, ама ние не ги ползваме (за омлет и варени зеленчуци уж, но е малко мястото за количество) За връщане май ще има проблем там. Аз преди години връщах нещо не помня вече какво и ме направиха на маймуна и изнервиха (в магазина и с гаранция почти веднага след няколко дни) Май беше това за боядисване уреда-голям боклук се оказа. Още го имам забутан и  не ми уважиха рекламацията. С яйцеварката вече 2 години всяка седмица поне веднъж я пускам и нямам никакъв проблем, ама за връщане Лидъл е супер така погледнато.

# 425
  • София
Погледнах и конфитюра от фурми, надявайки се че е натурален, но съдържа захар и не взех.
Супер, значи ще взема. Дано са сипали с черпака захарта, че аман от блудкави сладка и киселяк конфитюри.

Че може ли конфитюр да се направи без захар?

Досега не съм видяла конфитюр да се прави без захар.

Да кажем, че се надявах, че е възможно този конфитюр
да бъде тип петмез от фурми, който разчита на
естествената сладост на фурмите, която за мен е повече
от достатъчна. Иначе. разбира се че стандартните
сладка и конфитюри са с добавена захар. Дано сега
стана ясно. Wink

# 426
  • Козлодуй
Малко разкроени са полите Simple Smile Взех черна и ми изпъква корема не се харесвам ама ще си я нося - имат нужда от скъсяване за да е по удобно ходенето Simple Smile Ще си я скъся на Лидълската си шевна машина Simple Smile

# 427
  • Пловдив
Ей...вярно има хора, които се "хващат" за стотинката... ooooh!
Клиент от Пловдив докара ядове на Lidl заради 16 стотинки разлика- https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Klient-ot-Plovdiv-dokara … ki-razlika-874901

# 428
  • Варна
Да кажем, че се надявах, че е възможно този конфитюр
да бъде тип петмез от фурми, който разчита на
естествената сладост на фурмите, която за мен е повече
от достатъчна. Иначе. разбира се че стандартните
сладка и конфитюри са с добавена захар. Дано сега
стана ясно. Wink
Да, ясно е, просто за мен естественият вкус на фурмите не е чак толкова сладък. Ама аз обичам да ми накъртва Mr. Green

# 429
  • София
На мен пидето ми хареса. Сухичко е, но аз си бях направила и салатка и се получи чудесна вечеря.

# 430
Ми клиента явно си е бил прав. Неведнъж сме се оплаквали тук. По принцип в повечето случаи Лидл постъпват коректно, но все пак точно това не е по желание и политика на магазина

# 431
  • In transit
Има и сладка без захар. Вместо това слагат пектин или гроздов сок.

# 432
  • София
Обещах мнение за яйцеварката от вчера. Понеже имам подобен модел от К., и тази ми харесва повече за сега, има звуков сигнал когато свари яйцата. Не ми се спука нито едно,без да дупча. Сварих 6 по погрешка на функцията за топлене, ха ха ха но са си добре, мислех че ще са недоварени. Може да се варят от 1 до 6 , има си отбелязано на мерителната чашка за всеки брой и за всички видове варене. За сега съм доволна, въпреки че я вземам за друг човек и той ще я ползва. Кабела ѝ не е много дълъг, около 70-80 см. Ако нещо друго ви интересува питайте.

# 433
Има и сладка без захар. Вместо това слагат пектин или гроздов сок.
Даже и без тях. Миналата година правих от смокини и  от сини сливи. След като мина време, отворих и това от смокини не ми хареса, но не защото не е сладко, ами ми миришат на нещо неприятно, обаче от сините сливи си е супер.

# 434
Миришат на нещо неприятно, защото захарта (захарният сироп) е консервант. Трябва да бъде заместена от нещо, за да стане и без нея. Може би пектинът, който се съдържа в сливите, а в смокините - не, е спомогнал за консервирането.

Общи условия

Активация на акаунт