Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 784
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 915
Благодаря ви, ще го пробвам това на милбона.

# 916
  • София
Що ли си мислех, че ще има машина за паста в нашият магазин Simple Smile Искам! Simple Smile

# 917
  • София
Аз ли само си купих машина за паста?  Mr. Green Имам мерак да бъркам тестото в хлебопекарната и после да си я приготвям сама у нас. Но никакви идеи..............
Работя паста, но моята машина не е купена от Лидл, но това няма значение. Не можеш да забъркаш тестото в хлебопекарната, то се прави на ръка, 1 яйце - 100 г брашно, но брашно Семола, сега отиди и си купи такова брашно, има навсякъде, но в Лидл не се предлага. Би могла и с обикновено брашно, но то много ще ти лепи и в крайна сметка няма да стане хубава паста. Хубаво е и някой да ти помага, докато издърпваш тестото, за да не се нагъва, стават доста дълги платките, освен да ги срязваш наполовина и се приготви цялата ти кухня да стане  в брашно, докато сътвориш пастата.  Simple Smile

# 918
Това котидж сирене го взех да проба в XL седмицата за проба да го давам на малкото . Той пък много го хареса. После търсих пак, но го нямаше. Сега видях,че е в постоянния асортимент и му взех. Много хубаво мирише, чак аз бих прояла от него Simple Smile ( не ям сирене )

# 919
Някой ако е взел и мерил белите панталонки дали си отговарят, в смисъл ако нося 38 от дънките им? И ако съм с широка разкроена пола дали мога да пробвам на място? Rolling Eyes Grinning

# 920
  • София-Младост
И ако съм с широка разкроена пола дали мога да пробвам на място? Rolling Eyes Grinning
Стига да не се притесняваш, никой няма да ти направи забележка.
Едно USB кабелче купих днес...друго не ми хвана окото...имало и някакви форми за печене...не ги видях в Борово. Спестих едни пари дет се вика.

# 921
Отговарят си. И белите, и другите дънкови панталонки. Дали можеш да пробваш на място - да, можеш, само кажи в кой филиал си, да дойдем да снимаме. Laughing Вече видяхме доста успешен кадър на един джентълмен, който искаше от "стрината" пробни. Laughing

# 922
  • 1st floor
Наистина ли не става в машината? Има такава програма специално за тесто за паста. И къде се продава специалното брашно? За препоръчате вид, фирма? Благодаря на всички за отговорите.

# 923
  • София
Наистина ли не става в машината? Има такава програма специално за тесто за паста. И къде се продава специалното брашно? За препоръчате вид, фирма? Благодаря на всички за отговорите.
Това брашно ти трябва,  има го по суперите, със сигурност в Метро, в итал. магазини, в Била , също в магазин Добрев, там има и други хубави брашна.
Скрит текст:

# 924
  • In transit
Това брашно ти трябва,  има го по суперите, със сигурност в Метро, в итал. магазини, в Била , също в магазин Добрев, там има и други хубави брашна.
Скрит текст:

Или това:

# 925
  • София
Или това:
[/quote]
Точно оттук си правя поръчките, поръчвам на количество,  но цените са им много високи, затова и предложих същото брашно от друг магазин на цена около 3.40-3.50  лв/кг ако не се лъжа беше. Peace

# 926
Отговарят си. И белите, и другите дънкови панталонки. Дали можеш да пробваш на място - да, можеш, само кажи в кой филиал си, да дойдем да снимаме. Laughing Вече видяхме доста успешен кадър на един джентълмен, който искаше от "стрината" пробни. Laughing

Явно не стана ясно, можех да ги обуя направо под полата Grinning  Но не се наложи, реших да взема направо, вкъщи ми заспаха.

# 927
То този номер е патент точно да тези, които се рекламират с "имаме го". Едно време им вървеше номера, но от доста време вече не,  Кауфланд и Лидъл дръпнаха хората.
Ох, недейте, че пак ще се скарат заради сравнителната реклама.

# 928
  • Варна
Днес около 14ч бях в Лидл Варна (най-първият в града), паркингът беше празен, 5-6 коли, явно хората са на плажа. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ходих пак за крем за мазане Голдеса с билки, намазан върху пълнозърнест хляб е разкош!

# 929
То този номер е патент точно да тези, които се рекламират с "имаме го". Едно време им вървеше номера, но от доста време вече не,  Кауфланд и Лидъл дръпнаха хората.
Ох, недейте, че пак ще се скарат заради сравнителната реклама.
Нещо съм пропуснала и не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт