Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 430
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 190
Сериозно защо се трие толкова много? 🤨🤨

Кресида мисля, че се занимава с актьорство. Не знам на колко е, но и на мен ми изглежда много млада.

# 2 191
Ама те постовете се трият и в двете посоки, да не мислите. Просто модераторите като ни знаят какви гарги сме, сами си наобикалят по-често темата Simple Smile Е, престарават се малко повече, ама то си е тяхна работа Wink

На въпроса за Кресида - 30 годишна е. С Хари са били заедно в продължение на 2 години, преди цели 5-6. И тя е актриса като Мегън. И с напъни и опити в моделството. Аз за филм с нейно участие не се сещам, Гугъл и той нищо не подсеща. Та май с нищо не се занимава девойката. Хубаво момиче, вре се тук и там и така Wink
Коя беше южноафриканката на Хари? Тя ли?

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 15:42 от птица

# 2 192
  • в сърцето на един мъж...
Черните рокли, пуснати по-горе са всичките с макове на ревера - което означава, че са били облечени, за да почетат героите, загинали във войната. Т.е. резонно са черни. На Даяна роклята е роклята отмъщение. Сложена е с цел Simple Smile На мен ужасно ми харесва с нея, не повода, самата тя.
Мегън не изглежда никак лошо в тоалета, с който се появи, единствено не ми хареса преиграването с тениската за Арчи, но Холивуд, какво да го правиш... Има нещо, не знам от снимката ли е, от позата ли е, от джобовете ли е, но се вижда една издутина на една от снимките на хълбока й, това я прави по-широка, колана просто го подчертава, но като цяло изглежда доста добре. Даже и балерините не ме дразнят Simple Smile
Гледах видеоклип от влизането им на стадиона, някой ги е снимал в гръб. Наистина десния хълбок на Мегън е по-издут, но може да е със стегящо бельо и нещо да е изскочило нагоре към колана, може да е някаква физиологическа особеност или заболяване, кой знае.
Черният аутфит вероятно е заради цвета на кампанията, всичките им съмишленици от последващите общи снимки са с черни тениски с надпис. По-малко вероятно да е заради цветовете на отбора.

Не знам, но ми направи впечатление на няколко снимки, ако го нямаше колана, вероятно нямаше да се забелязва толкова.

оф, досадно е вече това прочистване на темата, че и мнения се редактират... до сега не е имало такава опция Dizzy Face

# 2 193
Сериозно защо се трие толкова много? 🤨🤨

Кресида мисля, че се занимава с актьорство. Не знам на колко е, но и на мен ми изглежда много млада.

Кресида е 89ти набор, и да, актриса е и модел.

# 2 194
В детски форум ли сме, че така се трие? Като казвате, че някой го обиждаме какво си представяте - че те четат бг мама и страдат. Да се докладва така не е поведение на зрели жени, каквито и претенции за изказ да имат.

За мен Мегън е, като Спондж Боб - квадрат с тънки ръчички и крачета. Не я хейтвам, дори понякога ми допада, не смятам, че и е лесно, даже никак, но и не я намирам за някоя прекрасница и определено смятам, че не блести с кой знае какъв умствен капацитет. И Кейт не мисля, че блести с акъл, но поне знае как да се държи, което за нейното положение е по-важно, тя така ще си изкарва хляба не в офиса или на нивата. И тялото и е не е перфектно, но пък има убийствени крака. Не мисля, че някоя е длъжна да е перфектна всъщност. Важно ми е да знаят как да се държат. Не мога да правя компромиси с това и, ако си заслужават присмеха, не го спестявам. И аз трябва да отговарям на определени норми за поведение, пък никаква не съм.

А това видяхте ли? Как ли ще се развият нещата, много смел ход, но дали не е твърде рисков?
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/zhenata-na-she … -nego-395982.html

# 2 195
Значи е на 30. Младее.😀

Издатъка на роклята и аз го забелязах. Мисля, че от самия модел.

# 2 196
Коя беше южноафриканката на Хари? Тя ли?
Nature Zap Не,Челси Дейви..с нея е бил 7 год. с малки прекъсвания защото се е налагало Хари да се покрива
заради сигурността му като член на кралската фамилия, който е служил в Афганистан..
на мен тя ми харесваше повече от Кресида а и бяха хубава двойка.

# 2 197
  • Чужбина
Приятелят на Кресида е много много по-готин от Хари:

# 2 198
Ауу, да. Хари си е направо грозен, хеле от как почна да оплешивява Joy

# 2 199
Челси и Кресида са един тип аз двете ги бъркам и понеже не ги познавам толкова добре няма да разпозная коя коя е.

Относно триенете не разбрахте ли че не се трие заради докладване а защото има твърде много спам не по темата освен нарушаването на добрия тон. На модератора му е ясно че като станат 30 мнения за един час значи има за чистене.

# 2 200
Дам, новия и е по - готин. Хубава двойка са.😁
На мен пък Челсито изобщо не ми харесва.😅

# 2 201
Кресида ми напомня на Камила.

# 2 202
Челси и Кресида са един тип аз двете ги бъркам и понеже не ги познавам толкова добре няма да разпозная коя коя е.

Относно триенете не разбрахте ли че не се трие заради докладване а защото има твърде много спам не по темата освен нарушаването на добрия тон. На модератора му е ясно че като станат 30 мнения за един час значи има за чистене.
И защо си сигурна, че никой не ти е докладвал поста, този който ти редактираха преди малко?

О, да и Челси е много красива, но да един тип са с Кресида.

# 2 203
  • Чужбина
Скрит текст:

Ето още една изгора на Хари:

Поне 10 са му сериозните приятелки досега.

# 2 204

И защо си сигурна, че никой не ти е докладвал поста, този който ти редактираха преди малко?

Горе, под заглавието на темата, има една камбанка. Тук е описано за какво служи.

Моля за ограничаване на спама, расистките обиди и личните нападки между самите Вас.

Общи условия

Активация на акаунт