Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 74

• 39 572
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
slanceto87, от началото на годината имам 3 пункции:
1. ИКСИ - и двечките забавиха след 3ти ден
2. ИМСИ + МАКС - същата работа, но ги чакаха до 6ти ден да станат от морула на бластоцист. Не успяха и дегенерираха.
3. ИКСИ + МАКС - най-добрия резултат ако може да се говори при мен за добър резултат. Безпроблемно си се разви до бластоцист. Казаха, че изглежда много добре, но ПИД-а показа друго.
Може и да е случайност, но единствено с ИКСИ + МАКС стигнах до бластоцист. Аз сама си ги измислям тези комбинации и гледам да пробвам различни неща.  Grinning Така че дано и при теб да сработи добре тази комбинация.

# 136

Здравейте, в стимулация съм с gonal f днес ми пуснаха хормони и прогестерона ми е много нисък защо така на някой случвало ли му се е. Много се притесних, а вече беше ми минал прегледа и неможах да попитам д-р Тихомирова. С поликистозни яйчници съм.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 14:41 от AnMary

# 137
  • София
по време на стимулация трябва да е нисък.

# 138
по време на стимулация трябва да е нисък.
Благодаря 🙂

# 139
  • София
Здравейте, момичета. Имам нужда от препоръка за гинеколог - онколог в Надежда. На профилактичен преглед на майка ми са и казали, че има тумор на единия яйчник и са я посъветвали да го отстрани оперативно. Иска да чуе и второ мнение от друг лекар. Четох добри отзиви за д-р Еленчев, но има свободен час за след 2 седмици. Да го изчакаме ли или има някой друг, който бихте препоръчали. Благодаря на отзовалите се.

# 140
  • София
изчакай го по-добре, от другите не виждам кой би бил полезен.

# 141
Здравейте момичета, колко време чакате за час ( за коментар на неуспешен опит ) при др. Стаменов ? Март месец ме записаха в графика на изчакване и още никой не ми е звъннал ....

# 142
Мен ме записаха за коментар след неуспешен през април. Щом март не са минали още да не се надявам да е скоро...

# 143
  • София
не ги карат подред, според мен.
и се обаждат неочаквано. на мен например ми се обадиха от днес за утре, та се наложи да отказвам часа.

# 144
Здравейте момичета, колко време чакате за час ( за коментар на неуспешен опит ) при др. Стаменов ? Март месец ме записаха в графика на изчакване и още никой не ми е звъннал ....

Здравейте, записвам се и аз в новата темичка, макар и с малко закъснение.
И аз мисля, че си ги избират на случаен принцип.
При предният ми неуспешен опит при д-р Стаменов, чаках за коментар три месеца.
Сега трансфера беше на 04.05 и днес ми звъннаха за коментар за 19.06 и аз много се изненадах, помислих, че е грешка.

# 145
  • Sofia
slanceto87, от началото на годината имам 3 пункции:
1. ИКСИ - и двечките забавиха след 3ти ден
2. ИМСИ + МАКС - същата работа, но ги чакаха до 6ти ден да станат от морула на бластоцист. Не успяха и дегенерираха.
3. ИКСИ + МАКС - най-добрия резултат ако може да се говори при мен за добър резултат. Безпроблемно си се разви до бластоцист. Казаха, че изглежда много добре, но ПИД-а показа друго.
Може и да е случайност, но единствено с ИКСИ + МАКС стигнах до бластоцист. Аз сама си ги измислям тези комбинации и гледам да пробвам различни неща.  Grinning Така че дано и при теб да сработи добре тази комбинация.
а някяква идея защо така се случва? И аз съм в същата ситуация.. все са бавни...и не оцеляват

# 146

Здравейте, записвам се и аз в новата темичка, макар и с малко закъснение.
И аз мисля, че си ги избират на случаен принцип.
При предният ми неуспешен опит при д-р Стаменов, чаках за коментар три месеца.
Сега трансфера беше на 04.05 и днес ми звъннаха за коментар за 19.06 и аз много се изненадах, помислих, че е грешка.

Късметлийка сте 😊

# 147
а някяква идея защо така се случва? И аз съм в същата ситуация.. все са бавни...и не оцеляват
Нищо конкретно. При мен е пълно с вероятни причини - ендометриоза, АМХ 0.16, възраст 39 години. Което и да си избера сигурно допринася за резултата. Confused

# 148
Момичета, моля дайте ми съвет. Както писах на 19.06 чакам за коментар след неуспешен опит.
Това е третият ми опит. Първият завърши с биохимична, последваха биопсии, съвсем леко завишени нк клетки, доктора даже не им обърна внимание. След вторият неуспешен опит, правихме хистероскопия, абсолютно нищо не откри доктора. Аз съм с донорска яйцеклетка и правим само зет. Единственото, което не сме правили е пид и мисля сега на коментара да искам да направим. Но дайте съвет друго да изследвам ли, че вече не знам къде да го търся този проблем, защо не се получава.

# 149
Здравейте момичета,
някой знае ли какво е pnp обогатяване( по повод лоша морфология на спермограма). Доктор Стаменов е казал на мой близък, че това помагало.
Правили са някакво изследване  ROS DFI и резултатите са били зле и са изписали да приемат и двамата някакви антитела.

Момичета, моля дайте ми съвет. Както писах на 19.06 чакам за коментар след неуспешен опит.
Това е третият ми опит. Първият завърши с биохимична, последваха биопсии, съвсем леко завишени нк клетки, доктора даже не им обърна внимание. След вторият неуспешен опит, правихме хистероскопия, абсолютно нищо не откри доктора. Аз съм с донорска яйцеклетка и правим само зет. Единственото, което не сме правили е пид и мисля сега на коментара да искам да направим. Но дайте съвет друго да изследвам ли, че вече не знам къде да го търся този проблем, защо не се получава.

Изследвахте ли инсулинова резистентност, тромбофилии, витамин. Д и Б12

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 02:25 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт