СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 093
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момичета!
Днес мъжът ми ме сюрпризира, че хъркам.
Има ли друга като мен? В 29г.с.+2дни съм
Носът ми е почти постоянно запушен, отдавам го на това или бебето нещо ме притиска. И аз не знам. 😪
Аз съм в 29 също, от няколко месеца съм със запушен нос.. и ММ каза, че понякога хъркам.. 😅🤭

# 421
От къде купихте легълца?
Аз също мисля да заложа на бг продукти. Нищо не съм взимала , но от юли малко по малко започвам. Американските пелени са си повивалки за сън, но по—модерни.Допаднаха ми на снимката, дано са и качествени.

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 15:21 от Meri_Mar

# 422
  • Sofia
От къде купихте легълца?
Аз също мисля да заложа на бг продукти. Нищо не съм взимала , но от юли малко по малко започвам. Американските пелени са си повивалки за сън, но по—модерни.Допаднаха мина снимката, дано са и качествени.

Днес пристигнаха, чист памук, сравнително тънички са, но мисля, че ще свършат добра работа.
Иначе легълце взехме от ИКЕА. На мен ми харесват, дървени, стабилни са. Има на различни цени. Понеже ме посъветваха да не харча прекалено много пари за легло, че не се знае колко ще спи там детето, взех едно за 100 и нещо лв.

# 423

Днес пристигнаха, чист памук, сравнително тънички са, но мисля, че ще свършат добра работа.
Иначе легълце взехме от ИКЕА. На мен ми харесват, дървени, стабилни са. Има на различни цени. Понеже ме посъветваха да не харча прекалено много пари за легло, че не се знае колко ще спи там детето, взех едно за 100 и нещо лв.

Може ли снимка на леглото? или линк.. Благодаря!
Ние се спряхме на количка и легло от Вис Виталис, но и ние ще започнем от края на др месец да купуваме.

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 13:55 от *Mimoza_*

# 424
  • Sofia

[/quote]

Ние се спряхме на количка и легло от Вис Виталис, но и ние ще започнем от края на др месец да купуваме.
[/quote]

Ето ги тук всичките:
https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/cots/

# 425
Мами.... в 31г.с. как сте с дишането?
Имам чувството, че ще умра от липса на кислород и от сърцебиене?
Аз съм по същия начин,което не мисля че е ок търсила ли си решение на проблема

И аз не мислех че е ок. Но аг ми каза че е нормално тъй като плода притиска кръвоносните съдове и по този начин сме лишени от кислород. Следователно следва и сърцебиене. Нямам решение по въпроса. Стискам зъби.

# 426
.. аз към всичкото това ще добавя и киселини - жестоки!
Само сода и лимон ме оправя, но ще питам АГ-то в петък!

# 427

[/quote]

Ето ги тук всичките:
https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/cots/
[/quote]

За първоначално легло съм сме се спрели на това---> https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=135110&sgid=51 , а за след няколко месеца --->  https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=126116&sgid=51

# 428
Ние вече сме накупили всичко, чакам си помпата за кърма само. Честно казано съм много доволна, че всичко е взето, защото в тези жеги определено нямаше да ми се занимава с лудо обикаляне, сравнение, промоции и прочие.. Сега от тук-от там ми подаряват някои неща приятели и роднини. Чак малко съжалявам, че накупихме дрешки, че ще има толкова подаръци, че ще останат и за следващото 🤣🤣

Едно въпросче: как сте с килограмите? Аз съм в 29г.с. и съм + 5-6кг. Бебо е 1,200кг , АГ казва, че всичко е ок.. дано накрая да не кача 20 де 😂😂😂

# 429
Момичета ,излезе ми резултата от ваг.секрет...Кандида албиканс..Вече съм в 28 г.с почти...предписаха ми следното Микомакс 150 мг по една таб на 1ви, 3ти и 7ми ден, вагинално  Арилин рапид 1000 мг глобула, една на 1ви ден и втората на 3ти ден
Но този Микомакс чух ,че бил противопоказен при бременност Sad незнам дали да го взимам

# 430
Хубави легълца, ала на мен ще ми трябва от вида с шкафчета отстрани, че и долу, за дрешките. Както и отделно повивалник.
Относно килограмите, както обсъдихме по—рано в темите, няма да взимам участие повече, още повече когато има мами, които карат наистина опасна бременност и килограмите са меко казано „излишни” за коментар... за пореден път.

# 431
  • София
Момичета ,излезе ми резултата от ваг.секрет...Кандида албиканс..Вече съм в 28 г.с почти...предписаха ми следното Микомакс 150 мг по една таб на 1ви, 3ти и 7ми ден, вагинално  Арилин рапид 1000 мг глобула, една на 1ви ден и втората на 3ти ден
Но този Микомакс чух ,че бил противопоказен при бременност Sad не знам дали да го взимам
Нищо страшно. Следвай си предписаното лечение.
Не им се плашете на килограмите толкова. Обикновено 9. месец почти не се качва, въпреки, че бебето тогава расте много активно.

# 432
Аз също да се изкажа по въпроса с килограмите.
Почвам да се дразня вече, мине се не мине малко време и хоп въпрос за килограмите.... Ама то си е и до структура, до бременност - тежка/лека, стартови кг и т.н. Не може да се сравняваме.
Стига вече с тези въпроси за кг, ясно е, че едни от нас ще качат малко, други повече.
Не искам да обиждам никоя, но наистита ми идва в повече този въпрос!

# 433
Но този Микомакс чух ,че бил противопоказен при бременност Sad незнам дали да го взимам
И аз съм с гъбички. Голяма гадост. На мен ми изписаха 1 глобулка Залаин сега и още 1 след 4 дни ако продължават симптомите и същия крем за външно мазане. Доктора каза, че се случвало често по време на бременност

# 434
И аз съм с гъбички. Голяма гадост. На мен ми изписаха 1 глобулка Залаин сега и още 1 след 4 дни ако продължават симптомите и същия крем за външно мазане. Доктора каза, че се случвало често по време на бременност

Всеки месец съм с гъбички, няма оправия, от бременността е. Случва се доста често.
Досега ми изписваха гиназол крем, този месец обаче гино-певарил вагинални глобули.
От моя АГ знам, че няма как да пия нещо в този момент, лечението е само вагинално.
Вече, Вие си преценете.

Общи условия

Активация на акаунт