Четвъртокласници 2019/2020г.

• 41 231
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Какво завършване в 4 клас?
На много места си празнуват. Някъде дори се преразпределят паралелките, така че си е вид "завършване". Просто някъде се престарават с празнуването Simple Smile

# 466
  • София
Завършват началното си образование Simple Smile, още повече, че от догодина са с други учители, по друга система... Е, за бал чак не е и според мен.

# 467
Фенси -завършаване на началното образование. При нас и на училището.

При нас от 3-ти клас децата са с учители по всеки прдмет. Но в повечето училища е една учителка до 4 клас и децата се разделят с нея.

# 468
# 469
  • Sofia
Това е всичко засега. Идеята я е пуснал преди три дни. Днес заяви, че ще внесе предложението и ще влезе в сила от учебната 2022-2023 г.

# 470
Това е всичко засега. Идеята я е пуснал преди три дни. Днес заяви, че ще внесе предложението и ще влезе в сила от учебната 2022-2023 г.
Стига деееееее...Scream трето дете имам в тая пуста образователна система, трети формат на изпити и на прием! Номер 2 и номер 3 все първи набор с промените Close

# 471
  • София
Някъде има ли текстове за обсъждане, възможност за реакция? Сега е времето да вземем отношение. Ужас ще настъпи ми се струва...Сега на уроци по всичко ли трябва да се ходи?

# 472
Тези хора не разбраха, че не всевъзможни експерименти с изпитите ще повишат знанията на децата. А качествена програма и учебници, съобразени с възрастта. На маймуни го направиха този випуск.
Баси, само да излезе предложението и трябва да се действа.

# 473
Ами лошото е, че той най-вероятно няма да е на власт тогава, ама маже.И бил икономист. Защо не обедини и физическото възпитание и спорт.

# 474
  • София
Да, завършват начално образование. Да са живи и здрави. Но и аз не мисля, че това е повод за изстъпления. Не че и средното го приемам с тези балове..
А новото предложение е пълно безумие. За нашите деца стресът и натоварването са в пъти повече от моето детство. А морални устои, ценности различни от материалността няма и не се изграждат.

# 475
  • Най-красивата страна
Много е натоварена дъщеря ми.
Имат няколко сборника по математика и много домашни.
Днес се оплакала,че я боли главата и корема.Обади ми се лекарката да я взема от училище.
Каза,че може да са странични ефекти от лекарствата за астмата,но може и да е претоварена.
Вече започнах да се притеснявам.

# 476
Тези хора не разбраха, че не всевъзможни експерименти с изпитите ще повишат знанията на децата. А качествена програма и учебници, съобразени с възрастта. На маймуни го направиха този випуск.
Баси, само да излезе предложението и трябва да се действа.
Абсолютно, безпрекословно подкрепям!

# 477
  • София
До колко обаче имаме думата?
Всичко се прави за нови печалби от помагала, курсове, за отчитане на дейност и висока успеваемост и кой знае още какви подбуди...хич ама хич не вярвам , че и мисълта за доброто на децата.

# 478
  • София
Мигла, имаме думата, стига да сме достатъчно активни и единни. Ако си траем ще правят каквото им хрумне.
Имам опит с други сфери - случват се нещата макар и с цената на много нерви. Но по-добре нашите нерви овреме отколкото да психясваме с децата 3 години. Че още не е ясно материала от кои класове ще включва великият им интегриран изпит.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт