СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 282
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дидева благодаря!
Паралелките,които ме интересуват са с интензивно изучаване на език, в езикови и неезикови гимназии.Интересува ме броят на часовете по основния/първи език и дали се изучават химия,физика,био,гео и история.
Ще погледна в страниците на училищата,но нали пък 2005 набор е по нова програма.

# 76
Сегашните деветокласници бяха първите, които " застъпиха" по новите учебни планове и програми в осми клас.

# 77
  jenap , резултат от 94 точки ми дава по-добре от 92%от децата, наше приятелско момиче с 96 точки е по-добре от 97% от децата.
   Mrs Jan, резултатът и е приблизително същия в Междучасие от предни пъти.

# 78
  • София
Благодаря, Rady. Нашият е с около 3-4 т по-висок от предишни ПИ. Надявам се да се дължи на това, че детето надгражда знания, както и другите деца, разбира се. Направи ми впечатление, че сравнително висок резултат от 92т е по-добър от 88% от децата, което означава, че има доста високи резултати на този ПИ.

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 22:38 от jenap

# 79
  • Бургас
Много благодаря за картите и аз!
Опитахме с розовите от 13 до 18 въпрос.Аз ли нещо не съм в час,или грешно съм преписала отговорите...........?Simple Smile

# 80
Не съм следила качването. Отговорите на розовите са върху кариран лист, а на сините - на бял. да не сверявате с отговорите към другата поредица?

# 81
  • София
Моля за уточнение за изпита по математика - от  1 до 25 задача се решават за 150 минути или има някакво разделение по задачи и време?

# 82
Ех...Първите 20 - за 60 минути. Следващите пет - за час и половина.

# 83
  • София
Но иначе вече няма модули. Joy

# 84
Много ясно. Вече има части. Joy

# 85
selena6 благодаря!
Значи сините ни карти са по новата учебна програма,но никъде нямаше такъв надпис.
Отидох на първа страница да чета за пликовете и съвсем се обърках.
Квесторите дават ли указания,в кой плик,кои листове трябва да се сложат?Ясно е ,че се чете инструкция,но в този момент децата са под такова напрежение,че е възможно да се получи объркване.
И още един въпрос.Пускани ли евентуални план програми с предметите и броя на часовете,които ще се изучават в 8 клас?
ММ каза, че и ние навремето сме пъхали в сто плика. Изобщо не си спомням, камо ли да ме е стресирало. Май само на нас ни се вижда страшно. Наборът каза, че го е разбрал. Ама той за всичко така казва.

# 86
Да се включа и аз с благодарности за темата и да пожелая здраве и спокойни последни дни преди финала. Относно пробните- моята ходи във Веди и в Регалия. Определено има разлика, в смисъл, че на всички пробни в Регалия е между 70 и 85 точки. Във Веди се движи между 85 и 94. Бел се очертава по - силният й предмет. Престанах да се притеснявам, огледах и т. нар. Втори ешалон - все ще се изучи.

# 87
selena6 благодаря!
Значи сините ни карти са по новата учебна програма,но никъде нямаше такъв надпис.
Отидох на първа страница да чета за пликовете и съвсем се обърках.
Квесторите дават ли указания,в кой плик,кои листове трябва да се сложат?Ясно е ,че се чете инструкция,но в този момент децата са под такова напрежение,че е възможно да се получи ....
ММ каза, че и ние навремето сме пъхали в сто плика. Изобщо не си спомням, камо ли да ме е стресирало. Май само на нас ни се вижда страшно. Наборът каза, че го е разбрал. Ама той за всичко така казва.
Значи все пак някой им е обяснил за пликовете! Извинявайте, аз пак си цикля по въпроса колко безотговорно е нашето училище относно НВО - до момента не са им казали нищичко ни за пликовете, ни за каквото и да било друго по въпроса Frowning1 Вече използвам рефрена "учи, за да не попаднеш пак в същата среда" и май хваща дикиш.
През уикенда планирам инструктаж относно пликовете.
Благодаря за информацията, която споделяте, и за споделените емоции - безценни са Flowers Hibiscus

# 88
  • София
Малко остана!
Аз да се похваля, че Калоян има 6 на класното по математика и толкова за годината Hands Plus1
Днес беше на последен пробен по математика, в четвътък по БЕЛ и само ми повтаря "Мамо, най-важно е да сме живи и здрави"...
Стискам палци на всички деца и родители да се поздравим на 11.07 Two Hearts

# 89
  • София
Здравейте! Включвам се чак сега, горда и изтормозена вече майка на двама седмокласници. Всеки си има различни интереси и съответно желания за реализация. Тъка на два стана, така да се каже. Освен това сестра им си има своите нужди и желания (на 4,5 годинки) и лудницата е пълна! Ще оцелеем, малко остана...
Желая успех на всички деца!
Темата е много полезна, опитвам се регулярно всичко да прочитам. Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт