Коремче вече ни тежи, АВГУСТ бебчо до мен ще си лежи!

• 15 883
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Lorexa стискам палци всичко да е наред при теб и после да разкажеш подробности за раждането  newsm51
Казахте, че мога да питам и аз започвам. Снощи получих май подготвителни контракции - пристягане ниско долу в корема като менструални болки за около 30 мин., днес пак на моменти усещам болка, но нищо сериозно, та искам да ви попитам на вас случвало ли ви се е и трябва ли да очаквам, че скоро ще родя  newsm78

# 151
Ето ме и мен  Grinning
Добре дошла на galiq_82   bouquet Относно въпросчето наистина сигурно са подготвителни контракции, аз пия магнерич и с него успокоявам положението. Но на днешната консултация дока ми каза да го пия до 36 г.с. и след това го спирам и започва голямото чакане  Simple Smile 
Едно въпросче м/у другото към мамите които го пият, на вас до коя седмица ви казаха да го вземате?  newsm78

Lorexa, миличка, моля се когато реши да излиза бебка всичко да е както трябва и да мине нормално! Да преживееш възможно най-лекото раждане  Praynig

spinki за списъка за родилното в нашата темичка в първия пост има линкчета, където има примерен такъв. Така, че може да го разгледаш и да отсееш нещата, които мислиш че няма да са ти необходими  Peace

tintin, успокой се, надявам се че днес записа ще е добър  Peace. Нещо може и апарата да не е бил както трябва. Като се върнеш след днешния пиши как е!

Тази сутрин на консултацията ми пуснаха последните изследвания. Мериха ме, теглиха ме....ей, келата тоя път съм ги задържала, не мога да повярвам  Crazy Другата седмица съм на запис за тоновете,  а в събота си уговорих среща с лекарката която искам да присъства на раждането. Радвам се че го задвижих и това, че времето наближава  Flutter

Ухххх, исках още нещо да пиша, но забравих  Embarassed   Ако се сетя после пак  Laughing

# 152
  • у дома
здравейте момичета  Hug

ema_, радвам се че мишоците са добре и наддават  Hug дано съвсем скоро си ги гушкате вкъщи   bouquet
Aila, сигурна съм че щом имаме желание, ще можем да кърмим бебчетата си  Hug
Kabiv, мъничко ти завиждам за релакса  Wink
Обърквация, стискам палци таткото бързо да се оправи.  Praynig
totelly, всичко ще бъде наред  Hug  Praynig
galiq_82, добре дошла при нас  Hug аз не съм получавала такива болки, но най-добре е да се обадиш на гинеколога си, който ти следи бременността, той най-добре ще знае дали има място за притеснение  Peace
didika, веднага си отворих един компот от кайсийки. вчера бабата ни ги даде  Mr. Green
kaili и ние си направихме такива клипчета  Mr. Green но падна доста дебнене, тъкмо започнем да снимаме и бебока спира да шава   Laughing
Eliona, да, в склада има и дрешки, но не съм ги разглеждала.. т.е. не съм сигурна дали са български, но определено има избор Peace
MamaMargo, предимно бебешки стоки, да не кажа че са само бебешки стоки и цените са по евтини от магазините. не всичко съм разгледала разбира се, но определено пак ще ходим там да пазаруваме  Mr. Green
Lorexa, всичко ще мине леко и всичко ще бъде наред  Praynig
Mama_Igi, радвам се че се включи, бяхме започнали да се притесняваме  Hug да, помпата е с 20лв по-евтина, както и стерилизатора за микровълнова, не съм сигурна дали има и останалите стерилизатори. цената в склада за помпата на AVENT, комплект с двете шишенца и биби за новородено и няколко др.неща е 62лв, а по магазините е 82лв (gabi32, нищо не са извадили от комплекта, той си е опакован, дори на него при превода на бг пише, препоръчителна цена 82лв, но там е 62лв).
spinki, погледни най-отдолу на първия ни пост  Wink
tintin, честито жилище и стискам палци всичко да е наред  Praynig  Hug
лелееееее отплеснах се  Embarassed  Embarassed  Embarassed
усмивки и слънце от мен   bouquet пазете се  Hug

# 153
Lorexa,стискаме палци вси4ко да е наред с теб и беб4е PeaceДръж се мила- по4на се CrazyПОне ти знаеш какво да о4акваш малко или много.И мен май запо4ва да ме обзема една паника...ама и аз не знам от какво.Вече полудявам по тия жилищни въпроси.Искам да заспя дълбоко,и като се събудя- д аима решение за вси4ко.страшпно мнгоо се притеснявма ,а вси4ки само ми кават" спокойно,не се тревожи,вси4ко ще се оправи...." SadМъжът ми само седи и ме гледа как се тревожа и постоянно  гледа да ме успокои.Ама- как ,като ми се е свило сър4ицето... Cryтолкова разходи изникват един след друг,4ее...не съм сигурна дали ще успеем с жилището.От толкова тревоги покрай този въпрос,нямам много време да се замисля за бебка и предстоящето раждане.МОже би е и по-добре,но...не така си представях последните седмици от бременността.Още пове4е 4е аз работих допреди някоплко дни и наистина нищо не рабрах от "спокойната бременност и най-хубавите месеци" за които вси4ки говорят.А ве4ер беба ни изнася пълна програма от всякакви движения и акробатики.И тогава с таткото взираме поглед в корема и ни става едно такова.... HugМай само тогава забравям макар и за малко за другите проблеми....Само вси4ко да е наред с бебка PraynigДругата седмица ще ходим на запис на тонове в Шейново.Както ве4е писах- останаха разни дреболийки за купуване като козметика и т.н.И днес не ми дойде музата да изпера бебешките дрешки.За сметка на това пък- измих банята и сега съм гроги CrazyСлед малко мисля да сготвя нещо,4е ..срамота ве4е- ще отслабне съпружеското тяло Blush от толкова набързо скроени салатки и т.н.

# 154
здравейте момичета  Hug

[kaili и ние си направихме такива клипчета  Mr. Green но падна доста дебнене, тъкмо започнем да снимаме и бебока спира да шава   Laughing]

Наистина падна дебнене. Таткото се настани пред коремчето ми и аз викам:" Сега, тук" . Голям смях падна, но после ще му показваме как е шавало. newsm44

# 155
Здравейте момичета,искам и аз да се включа при Вас.Виждам,че тук  е много забавно LaughingАз съм с термин 30.08.2006год. и следя с интерес това което споделяте тук. Joy
Имам един въпрос: Може ли някои да ми каже как да се запиша с очакван термин,гестационна седмица и килограми? newsm78
Леко добременяване и приятна вечер newsm10 newsm10 newsm10

# 156
  • София
Здравейте, милички!  Hug
Добре дошли първо на новите мамчета!   bouquet При нас е хубаво, наистина!  Peace miss_74 , ако става дума за записвне при нас, това е начина - просто си пишеш данните тук, или ги пращаш на ЛС на  blueeye®
На Лорекса и Тотели желая успех, ако бебецата са решили да тръгват! Май наистина момичетата са по-нетъпеливи да се покажат! Да гушкате най-сладките бебоци и всичко да мине като по вода!  Peace Praynig  Hug
На мамите с контракции и други проблеми - стискам палци да се оправите и бебенца да поседят още вътре!  Heart Eyes
Ема, чудесно е, че малките съкровища растат и папкат много!
gabi32 , ние така и не се виждаме на тези лекции. Или поне аз не те познавам.  Blush Относно темата - да, интересна беше - за имунизациите в кърмаческа възраст, но не съм съгласна с някои от нещата - просто не бяха обяснени както трябва. Днес бяхме с Алекс, АндиВ, Кабив и Цветенце. Надявам се друг път да дойдете повече! И да не са кой знае колко интресни темите - поне да се виждаме  Wink
val_stef и аз съм чувала, че до 36гс се пие и после... сещаш се - голямото чакане. Но меже би доки ще ти каже най-добре  Peace
Аз пък да ви се оплача - гъбясала съм  Blush Ще си слагам ГиноПеварил.  Tired
Клипче на шаващо коремче и аз си правих, но имам чувството че бебо усеща и нарочно спира да се движи.  Crossing Arms Няма да стане кино-звезда от него май  Laughing
Хайде стига толкоз, че прекалих!  Heart Eyes  bouquet
Стискайте крачета и само положителни мисли, ей!  Naughty (не че на мен много  ми се отдават, де  Wink)

# 157
Благодаря Теди,изпратих си данните на ЛС на blueeye и вече и аз съм сред Вас! newsm62
Отсега -нататък и аз ще се включвам редовно в темите,които се пишат тук,а защо не и аз да не се похваля след консултацията с док newsm53

# 158
Здравейте мами! Stop
Добре дошли на новите мамчета,Тук наистина си е забавно Joy
Ема ,браво на силните ти момчета.Дано скоро ги гушкате вкъщи Hug
Тотели и Тин ТинДано притесненията са били моментни и всичко да е наред Praynig
Lorexa стискам палци всичко да е ОК и да се включиш с най-хубавата новина Peace
При нас няма нищо ново.Бебката си шава,ама и вечер се поразхълцва.Миличкото,сигурно му е неприятно ама като не мога до му помогна Rolling Eyes
Вече е средата на месеца и по нетърпеливите бебчета май ще започнат да изкачат. baby_neutralПожелавам на всички ни всичко да си мине нормално и да гушкаме здрави и сладки бебчета. Praynig
Лека вечер Heart Eyes  bouquet

# 159
Здравейте мами,
Аз напоследък само чета какво сте написали. Ема, много се вълнувам като разказваш за твоите близначета! Супер е, че дебелеят и скоро ще си ги гушкаш. Много са сладки и се просълзих като ги видях на снимките.
Лорекса, всичко ще е наред при теб. Вече няма опасност за бебчето да се роди недоносено така, че споко.
Аз всяка седмица ходя на ехограф и за сега няма изгледи за раждане. Бебчетата са по 2800 и 2500. След толкова лекарства контракциите ми спряха точно когато вече нямам търпение да раждам. Вечер не мога да спя, тежеста ми е доста и като си помисля, че нося все едно бебенце близо 6  кг е нормално да се чуствам толкова зле. От друга страна ще се радвам ако моите моми са лъвици...така че си чакам  Simple Smile Още не знам дали ще раждам нормално или секцио, но и лекарите не ми дават точен отговор и казват, че в последния момент ще се реши.
Сигурна съм, че скоро ще завалят бебенца и в нашата темичка Laughing
хайде още малко търпение  в последната отсечка от бременноста ни! Simple Smile

# 160
здравейте отново:)ето ме и мен вече по-спокойна и с добри новини от записите на тоноветедоки ме увери че всичко е наред ,така и не разбрах какво я накара да ме вика на запис и понеже до последно не вярвах че всичко е ок накрая тя ми се скара "абе момиче ще те пускам ли да си ходиш ако нешо не е наред:)"и аз репих повече да не се тревожа ,но какви ли неща не ми минаха през ума тия два дни Grinning
миссІ74 добре дошла при нас!
велмар не се тревожи всичко ще се нареди -аз минах по този път съвсем скоро и наистина с нерви и притеснения никак не можеш да помогнеш така че вярвай че нещата покрай жилището ще се наредят-най-важното вече сте го свършили и нещата ще се наредят
вал стеф браво за килата но те вече не са важни сега бебето наддава и е нормално да качваш Wink
galiq_82 ти при кои лекар ходиш и къде ще раждаш?добре дошла
момичета благодаря ви за подкрепата наистина много се бях ошашкала Heart Eyes
целувки и лека вечер на всички

# 161
Привет мами!   bouquet
Много сте активни днес - едва ви изветох! Браво!  Hug
Добре дошли на новите мами - ех, колко е хубаво че ставаме все повече и повече!  Hug
Остана съвсем малко до финала - дано всички раодим леко и безпроблемно!  Praynig
ema_ браво на твоите малки мъже! Много е хубаво че скоро ще си ги гушнеш!  Hug
Lorexa стискам палци и ти желая леко и безпроблемно раждане!   Praynig С теб сме! Очаквам скоро да се включиш с хубави новини!  Peace
tintin радвам се, че всичко е наред!  Peace
Честито на всички мами за покупките!  Laughing
Сега да ви питам като изперете и изгладите дрешките къде и как ги съхранявате?  newsm78 Дали няма да се наложи да се изперат и изгладят още веднъж, че доста раничко ми се струва още.
Вчера бях на ЖК - бебето е добре и тоновете също. Продължава да расте една седмица напред. Но доки каза че няма страшно - а аз тайничко се надявам да родя преди термина!  Embarassed
Утре мислим да поръчаме легло за бебето. Ще падне голямо обикаляне, но няма как. Днес ми донесоха още дреболии - шишета, козметика, залъгалки, памперси и т.н. Сега ще видя какво съм пропуснала да поръчам и да си го купя докато обикаляме утре.
blueeye® мерси за точния адрес на магазина - непремено утре ще го посетим.
Сега отивам да прегледам списъците с покупки, че нещо и мен започна да ме хваща шубето, макар че доки каза че още му е рано да излиза.
Сигурно съм пропуснала някой и нещо  Embarassed - моля да ме извините, но днес бях на работа и се чувствам доста изморена!
Лека вечер на всички!  Heart Eyes

# 162
  • София
emelle , точно това и аз се чудех - не е ли рано да се перат и после как ще се съхрават "стерилни"  newsm78 Дали просто трябва да се изгладят повторно? Мамите с опит - помагайте!  Praynig

# 163
Привет и от мен  bouquet

Добри дошли на новите мами и безпроблемно бременеене през оставащото време!!!

Lorexa, не се притеснявай -- бебка вече е голяма и всичко ще е ОК ако реши, че вече не иска да стой в коремчето на мама... Praynig

Ема, браво на бебчовците...трябва да папкат много, че като гледам канадските девойки какви са едрички... Grinning Heart Eyes

totelly, мойта плацента от 29 г.с. е калцирана и е 3 степен, но лекарката ми ми пусна Доплер и всичко е наред -- бебчо си расте, така че явно няма повод за притеснение...просто по-бързо са ни остарели...

Mama_Igi, добре дошла отново при нас и очакваме по-чести включвания... Naughty Hug

Аз да си призная днес почти не разбрах темата на лекцията, защото през цялото време не спрях да приказвам Embarassed, но всички около мен внимателно записваха, така че явно е била интересна... Grinning Надявам се във вторник повече мами да се видим и да си побъбрим след лекцията... Mr. Green

А помпата на Авент е 72 лв. в аптеки Ремедиум, които се намират на "Гр. Игнатиев" (до Попа) и на "Шишман" на ъгъла с "Ив. Вазов".

Лека вечер  bouquet

# 164
Забравих да споделя - в новия брой на сп. "Ева" има цяла статаия за болницата на сем. Мазнейкови. Мнооого е лъскава и вече работи. Оказа се че работят и със здравната каса.  Peace Не очаквах че д-р Мазнейкова е толкова млада.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт