Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-важните теми във форума?
Какви проблеми, свързани с бременността, се обсъждат във форума?
Какви са обсъжданите теми във форума за закупуване на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-важните теми във форума?
-
Какви проблеми, свързани с бременността, се обсъждат във форума?
-
Какви са обсъжданите теми във форума за закупуване на бебешки дрехи?
-
Какви съвети и препоръки се споделят във форума?
-
Кои са препоръчителните клиники и лекари за раждане във Варна?

Относно въпросчето наистина сигурно са подготвителни контракции, аз пия магнерич и с него успокоявам положението. Но на днешната консултация дока ми каза да го пия до 36 г.с. и след това го спирам и започва голямото чакане

Другата седмица съм на запис за тоновете, а в събота си уговорих среща с лекарката която искам да присъства на раждането. Радвам се че го задвижих и това, че времето наближава 

Мъжът ми само седи и ме гледа как се тревожа и постоянно гледа да ме успокои.Ама- как ,като ми се е свило сър4ицето...
толкова разходи изникват един след друг,4ее...не съм сигурна дали ще успеем с жилището.От толкова тревоги покрай този въпрос,нямам много време да се замисля за бебка и предстоящето раждане.МОже би е и по-добре,но...не така си представях последните седмици от бременността.Още пове4е 4е аз работих допреди някоплко дни и наистина нищо не рабрах от "спокойната бременност и най-хубавите месеци" за които вси4ки говорят.А ве4ер беба ни изнася пълна програма от всякакви движения и акробатики.И тогава с таткото взираме поглед в корема и ни става едно такова....
от толкова набързо скроени салатки и т.н.

Няма да стане кино-звезда от него май
(не че на мен много ми се отдават, де 

Пожелавам на всички ни всичко да си мине нормално и да гушкаме здрави и сладки бебчета.