Коремче вече ни тежи, АВГУСТ бебчо до мен ще си лежи!

• 15 852
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • у дома
tedi79, не знам каква ти е опаковката Гинопеварил, но явно е различна от мойта, защото мойта беше от общо 3 глобули

stanislavchen, Гино-певарил - 50мг е 15 глобули, такава е и моята опаковка, защото и аз съм гъбясала   ooooh! а Гино-дактарин - 40мг е 3 глобули, такива също съм слагала преди време.  Confused

# 211
Spinki , в Плевен в подилното също искат дрехи за бебо и за майката ношници , дори и чаршафи . Дават ти цял списък , така че питай там където ще раждаш каква е политиката на болницата .

# 212
Здравейте,момичета!
Аз съм от септемврийките и влизам при вас,за да ви съобщя,че LOREXA току-що роди момиченце 2.500 /47 см. и двете са добре,всичко мина успешно и безпроблемно.Пожелавам на всички ви леко раждане!

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 17:45 от walentin

# 213
  • у дома
Здравейте,момичета!
Аз съм от септемврийките и влизам при вас,за да ви съобщя,че LOREXA току-що роди момиченце 2.500 /47 см. и двете са добре,всичко мина успешно и безпроблемно.Пожелавам на всички ви леко раждане!

поредното ни бебче   нека са живи и здрави с мама и бързо възстановяване и прибиране вкъщи    Hug  Hug

# 214
ето, това е прекрасна новина!!!
Честито на лорекса, да расте малката буба жива и здрава и много да радва мама и тати!!!
с нашия тати днес направихме разместването в спалнята и тази седмица вече мога да започна да пера и да подреждам дрешките на бебо! извинете ме, че се вращам пак на въпроса - а с тео бебе използва ли се омекотител допълнително? или е по желание?
е, мами - цунки на тумбачетата!

# 215
Да е живо и здраво първото ни августовско момиченце и много да радва мама и тате!!!!

Направо немога да повярвам, че наближава вече срещата ни с бебешорчетата... Crazy

Ние днес се разходихме до вилата ни, която е на 30 км от София, направихме си скаричка и сега преяли и изморени се прибрахме... Grinning

stanislavchen, blueeye® е права -- Гино-Дактаринът е 3 глобули в блистер...

alexsb, според мен е въпрос на личен избор -- аз лично не смятам да ползвам в началото...

# 216
  • гр.Добрич
Браво момичета - хубава новина. Честито на майката и бащата. Много щастие на цялото семейство.  bouquet
Дано всичко да е наред с Лорекса и бебчо.

# 217
Честито бебче на Лорекса!!! Да й е живо и здраво и много да я радва!!!!

Момичета, почна се! Ами сега??? Rolling Eyes

# 218
ЧЕСТИТА малка госпожица на Лорекса   bouquet  bouquet  bouquet
да е жива и здрава и заедно с кака си много да радват мама и тате  Heart Eyes

# 219
     newsm51 Честита бебка,  Лорекса,   4470да сте здрави  и  мн. мн. щастливи!!!!!   lovekiss

# 220
 Two HeartsБраво Lorexa! newsm10Имаме си вече и госпожица.Да ти е жива и здрава и много да радва цялото семейство! newsm51

# 221
  • Sofia
ЧЕСТИТО ЛОРЕКСА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИЦЕНСКА И ВИНАГИ ДА ВИ РАДВА!

# 222
ЛОРЕКСА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ХУБАВИЦАТА И МНООООГО ДА ВИ РАДВА!!!!!!!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 223
ЧЕСТИТО ЛОРЕКСА!!!  ДА сте живи и здрави и много щастливи. newsm51 Kissing Heart Flowers Sunflower

# 224
Знаех си 4е днеска 6те има беб4е newsm68 толкожа се развалнувах 4ак ми се насалзиха о4ите.Лореха да ти е жива и здрава малката принцеса newsm51 6тасливо детство да ви радва много.Моя бебо днеска не спря да рита и мести newsm03, наближава наистина сре6тата сас на6ите бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт