Коремче вече ни тежи, АВГУСТ бебчо до мен ще си лежи!

• 15 858
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Честито бебче на Лорекса!!!  bouquet Да й е живо и здраво и много да я радва!!!!Дано бързо да се въстановиш и скоро те чакаме да разкажеш по  подробно!

# 241
  • Sofia
Момичета, тъй като сте доста напред с покупките искам да ви питам, купихте ли си бейбифон и ако да какъв. Чета из форума за ТСМ с монитор и се чудя. newsm78 newsm78 Така или иначе това не е от първа необходимост, но все пак.
А, този склад на бул. Европа работи ли в неделя?

# 242
Lorexa ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ ЗАЕДНО С АЛИСА.ЧУДЕСНА НОВИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
олее почна се  #Crazy
Чакаме те да се прибереш и да намериш време да  разказваш с подробности. Laughing
Пожелавам ти бързо възстановяване!!!!!!!  bouquet  bouquet

# 243
  • Някъде там...
Честито момиченце на Lorexa. Да са живи и здрави и да расте здраво  и прекрасно бебе и майката бързо да се възстановява:))

Леле не мога да повярвам , че се почва. Ние дори не сме свършили с ремонта още. Е то и аз влизам в 9-я месец от утре.Иначе в петък бях на лекар, бебо в 34 г.с. е 2.280 кг, доктора каза , че е нормално всичко и в петък пак при него. Изписа ми Клион-Д , но нямам гъбички , явно зарди едно слабо течение.  
Много се радвам за Лорекса и с нетърпение е чакам да попише тука и да разправя с подробности как е минало всичко и дали е доволна от лекара и от болницата , защото и аз ще раждам при него. Поне да даде прясна информация за всичко Simple Smile

Еми това е от мен:)  

# 244
elen@ в нашето АГ в  СЗ секциото се прави с пълна анестезия-така ми отговори доктора след като и аз го попитах дали ще е с пълна или със спинална упойка.А дори и да ми предлагаха да е със спинална аз пак щях да предпочета пълната,защото нервната ми система и страха нямаше да могат да издържат на спиналната-мен прекалено много ме е страх от операционни и болници. ooooh! ooooh! #Crazy

# 245
  • у дома
А, този склад на бул. Европа работи ли в неделя?

Eliona, склада в неделя почива, а в събота работи до 13.00 часа  Grinning

# 246
Здравейте момичета!   bouquet
Много хубави покупки сте направили - сега разгледах албумчето!  Peace И ние сме почти към края. Само дрешки не съм накупила много защото незнам какви! Пък и бабите се натискат да каупуват разни неща - та дреболиите съм ги оставила за тях.
Вчера си харесахме ето тази количка: http://www.malechkobaby.com/index.php?m=71&prodid=5919&lang=1 Таткото беше готов да я купи веднага - има и летен кош - абе какато е показано на другите картинки.
Почна да ме хваща шубето - тези дни трябва да стегна багажа за болницата!  Wink
От val_stef и totelly няма вести и днес,  Thinking дано са добре!   Praynig
Да ви се оплача малко - освен отоците и прорязванията във влагалището (които вече приемам за нещо нормално), почти от седмица незнам как да спя. По гръб и по корем не мога, а като легна на страни така ме болят ръцете - че не е истина. Ръцете изобщо не ме слушат вече изтървам всичко което хвана. Пръстите ми са изтръпнали. Днес чак се разплаках от болки и безсилие. Така ми се спи, а незнам как да си легна. Снощи спах с 5 възглавници - три под главата за да е полулегнала позата и по една под всяка от ръцете. Не е много удобно, но... Има ли някоя от вас такъв проблем и ако да как се справяте с него?  newsm78
Лек ден и целувки!  Heart Eyes

# 247
Привет и от мен Hug

Kabiv, emelle, много са хубави количките...за съжаление ние ще се лишим от удоволствието да избираме, защото ще ни дадат.

emelle, при мен проблемът при спането е, че когато лежа настрани известно време, започва да ме боли матката (или поне аз си мисля. че е тя... newsm78) и затова си слагам възглавница под корема, което значително ме облекчава. А за изтръпването незнам какво да ти кажа -- при мен се появява само при глезените и се примирявам.

Да ви се похваля -- вчера си взех и лигнин, направих си превръзки от него и вече багажът ми за болницата е готов...е, дано все пак да не се наложи скоро да го използвам... #Crazy

Приятен ден bouquet

# 248
Здравейте момичета! Grinning
Elen@, много са хубави всички неща които сте взели за бебо Grinning, ние почти приключихме с покупките последно вчера взехме страхотно синьо коритце за къпане с поставка за къпане. Момичета кажета какви влажни кърпички за бебо мислите да вземете, в магазина ми казаха, че най-добри били тези на Нивея Grinning.
Аз току що изгладих всички дрешки и чаршафчета за бебо newsm10, даже ги подредих в скринчето.
AndyB, миличка и аз си купих един пакет лигнин за болницата и да те питам като си направи превръзките сложи ли памук в тях?
За спането момичета и при мен е същото, чудя се на коя страна да спя и ако заспя изобщо, защото напоследък това е проблем, все ми е топло и като се събудя съм плувнала в пот, на вас толкова ли ви е топло?
Това е за сега от мен, лек и прохладен ден newsm68

# 249
AndyB, миличка и аз си купих един пакет лигнин за болницата и да те питам като си направи превръзките сложи ли памук в тях?

Netty, не...дори не съм се сетила за този вариант...просто ги нагънах, за да ми е по-удобно в болницата, а и така са по-компактни.

# 250
Lorexa, честито бебче:)
Да е живо и здраво и много да ви радва

Две седмици нямах достъп до Интернет, а толкова много сте писали и още не съм успяла да изчета всичко.
За бебо всичко е изпрано, изгладено и подредено по шкафовете. Багажа за болницата и той е готов.
Нашия бебо засега се очертава доста едричък на килограми, та да видим

Netty, за влажните кърпички - аз съм взела на Либеро.
Лигнина и аз съм си го нагънала, но не съм слагала памук вътре.

# 251
Да ви се оплача малко - освен отоците и прорязванията във влагалището (които вече приемам за нещо нормално), почти от седмица незнам как да спя. По гръб и по корем не мога, а като легна на страни така ме болят ръцете - че не е истина. Ръцете изобщо не ме слушат вече изтървам всичко което хвана. Пръстите ми са изтръпнали. Днес чак се разплаках от болки и безсилие. Така ми се спи, а незнам как да си легна. Снощи спах с 5 възглавници - три под главата за да е полулегнала позата и по една под всяка от ръцете. Не е много удобно, но... Има ли някоя от вас такъв проблем и ако да как се справяте с него?  newsm78
Лек ден и целувки!  Heart Eyes

Аз съм с абсолютно същите проблеми. Няма ден в който да не строша поне една чаша...вече ще минем на пластмасови....Интересното е, че пръстите ми изтръпват само горе, но пък целите са като наденички подути. Наложи се да си сваля халката, а пръстен който нося от години беше срязан, защото почна да ми се впива.  За безсилието няма да говоря...понеже ми писна да рева почнах да крещя...Simple Smile
Относно спинкането...аз си намерих една поза, на страни. Като под краката слагам възглавница и ръцете си ги опъвам напред. Мъжа ми казва, че била доста смешна, но за мен е важно да е удобна. Киселините са  вече част от мен, отоците не спадат, но се успокоявам че съм на финалната права вече. Макар, че нямам направена нито една покупка за бебка...т.е. имам една камизолка, една шапчица и едни сладки терлички  и това е...  А май е време да си подготвя чантата, а?

# 252
 newsm51

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 17:49 от ellenka

# 253
ЧЕСТИТА БЕБКА НА ЛОРЕКСА! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИТЕ И СКОРО В КЪЩИ ПРИ ТАТКО И КАКА! ЩЕ ЧАКАМЕ ПОДРОООООБЕН РАЗКАЗ! baby  newsm30
ние с ремонта сме почти накрая, както и с пазара за бебчо. май скоро ще се ражда, че имам всички признаци. с нетърпение очаквам този момент! след хилядите прочетени редове и книги, присъствие на раждане и гледане по ТВ-то, най-накрая искам да го изживея!!! само се притеснявам с тия симптоми да не откарам цял месец, че ще се побъркам от чакане!

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 17:24 от ellenka

# 254
Здрасти на всички!!!

Аз приключих окончателно с ремонта и вече и с почистването. Доволна и много уморена съм.

Emelle, завчера я купихме същата количка само че сиво и жълто и оранжево. Взехме целия комплект, включително и столчето за кола. Много ми харесва и на мен, а и моя прияелка я има и е страшно доволна.

Въобще накупувах доста от нещата, оставо ми креватче и скрин от по-крупните, но още се чудя какво да е.

Правиха ми два запис а на беба на тонове, първия половината все едно е заспало, втория ск. Зос обаче твърдо не иска да ми каже какво означават лошите тононе, аз   зная само   за уплетена пъпна връв, но    тойййй ме гледа на узи и не е това. Някой дали знае?????

Днес цял ден плача... изпокарахме се с мъж ми, заради зълва ми, и заради свекърва ми, която иначе е добра жена, но е повлияна от зълвата. .......оплакъх се на мъж ми, че те двете прекалено много се намесват и се опитват да си налагат мнението - какво да се купи, не могло мойта пелена а еди каква си, как може да е малко бебето на кг, хавлия не могло тези от майка, защото не били модерни.... е той  им каза и на двете да не се бъркат повече, чее намо да се занимават изобщо с беба, който иска да дойде да го види и да си ходи. Ако имаме нужда от помощ ще наемем бавачка. Като каза че това се отнася и за сестра ми и родителите ми. .Сегасвекърва ми плаче в тях, аз  плача в нас, защото не заслужават това... Те няма да ми проговорят изобщо.... аз не виждаам причина да им се извинявам.... но определено няма за лиша  детето си от ласките на родителите си.... те на никого нищо не правят и не гонорят...... .....направо се чувствам ужасно....

Оплаках ви се доволно, не бях писала отдавна та затова сега  доволно. ............поздрави на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт