Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-важните теми във форума?
Какви проблеми, свързани с бременността, се обсъждат във форума?
Какви са обсъжданите теми във форума за закупуване на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-важните теми във форума?
-
Какви проблеми, свързани с бременността, се обсъждат във форума?
-
Какви са обсъжданите теми във форума за закупуване на бебешки дрехи?
-
Какви съвети и препоръки се споделят във форума?
-
Кои са препоръчителните клиники и лекари за раждане във Варна?
Да е жиа и здрава и много да радва мама и татко.А на Лорекса- бързо възстановяване ...Чакаме те с нетърпение да се приберете вкъщи!
Ох- а мен яко ме тресе шубето.В4ера мъжът ми се наложи да пътува за Плевен ,аз категори4но отказах,и....в момента в който тръгна и се скри зада блока,като му ревнах.........
И му звъня и клипам,....абе- луда работа.ТОй се пщащка ,милия и тръгна д асе връща.Казах му да продължо все пак,и говорихме по4ти през целия път по телефона( не искам да виждам телефонните сметки този месец
).Както и да е .Приклю4их с прането и гладенето на дрешките.Не мисля 4е е необходимо да са стерилни
Не с тази цел се перат и гладят.Аз ги подредих в скрин4ето,а по-големите неща- като одеалца и олекотени завивки,тъй като няма да се използват веднага,ги прибрах в наелонови пликове.Няма да застилам леглото още.Няма смисъл да прашасва няколко седмици.Това ве4е и мъжът ми може да го направи като се роди бебка 

Май и това трябва да свърша идната седмица.Но- нямма никаква идея при кой да запиша беба
ПОздрави на вси4ки
Чакаме с нетърпение да разкаже как е минало раждането. Поздрави я когато се видите следващия път.

Но би трябвало ти сама да си намериш най-удобната поза за спане пробвайки различни варианти. Единственото с което мога да те успокоя е че скоро коремчето ти ще се смъкне на долу и тогава всичките тези неразположения горе ще се облекчат.
.Ема много се радвам 4е ви изписват
и при нас е по45ти са6тото добре 4е сам надале4е от тяь.&те види6 бебо като се роди и смаи 6те се пре4упят.Целувки и лек ден днеска о4аквам вклу4ване от Тплети с добри новини,Val_stef дано вси4ко да е наред мила
.