Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-важните теми във форума?
Какви проблеми, свързани с бременността, се обсъждат във форума?
Какви са обсъжданите теми във форума за закупуване на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-важните теми във форума?
-
Какви проблеми, свързани с бременността, се обсъждат във форума?
-
Какви са обсъжданите теми във форума за закупуване на бебешки дрехи?
-
Какви съвети и препоръки се споделят във форума?
-
Кои са препоръчителните клиники и лекари за раждане във Варна?
Елен,
и весело изкарване на празника!

вобще ужас ,ама карай това не е най важното.
И мерси на всички за подкрепата!
С нашия татко не знам какво става - един такъв блед, кръста го боли, казва, че не е във форма, а сега отиде да играе мач - не можело да лежи като бабичка
, по-зле му ставало... Ама не знам вече колко бебета ще си имам вкъщи
А на мен сърцето на шушулка ми се е свило да не му прилошее пак...

, а и в това ни положение ..... мисля че трябва доста да внимаваме. Цялата работа се свърши за около 2 часа , но бяха 4 момчета. 

тези дни ще кача снимки.Просто не мога да и се нагледам.Изпрах всички дрешки на бебо и утре ще ги гладя,че днес боядисвах вратите вкъщи и много се изморих,а свеки само ходи по дире ми и ми вика :"абе седни да си почиваш"; като че ли тя ще ги добоядиса...
И още една придобивка днес -сложиха ни вертикалните щори и съм много доволна от резултата.Остава и комарника да ми монтират до края на седмицата.Стаята стана много слънчева и хубава,само бебо го чакаме да дойде.А така съм се изморила тука от няколко дена ,че имам чувството че бебо ще подрани.Дано си постои още в корема ми,че е рано.Важното е ,че вече почти приключихме с приготовленията,останаха само дребни нещица.
Майката ми е много близка приятелка която роди момченце на 16-ти юни тази година в МД София,на него също ще купувам нещо ама не съм измислила какво да е.
Инъче бебката е станала 2.200 кг, а аз съм +8.500. Най - големия парадокс е, че ходих на 3Д видеозон и там докторицата ме гледа и вика вие в 6 месец ли сте, а аз 8-ми и половина, тя леле колко ти е малък корема! Така ме притесни! После измери бебчо и каза, че по тегло и размери си отговаря за 34 г.с. Тия доктори са ужасни понякога!