Коремче вече ни тежи, АВГУСТ бебчо до мен ще си лежи!

• 15 964
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  bouquetЧестит рожден ден, elenbouquetМн. здраве и щастие и едно прекрасно бебче август[/i] [/color]

# 76
newsm59 ELEN@! МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И НАЙ-СЛАДКИЯ И ЖЕЛАН ПОДАРЪК ПРЕЗ АВГУСТ!  ylinfant newsm32

# 77
  • Sofia
 newsm67ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ELEN@! БЪДИ ЗДРАВА И НАЙ-ЩАСТЛИВАТА МАЙКА!    newsm67

# 78
4естит рогден ден на Елен много здраве,6тастие и лубов и наи-сладкото бебе през август newsm51.Ние днеска сме да ни вземат секрет Weary гадна работа.В4ера изпрах на бебо  работите и днеска 6те ги гладя,нагласих кревад4ето остава само бебо newsm03.Лореха радвам се 4е си добре newsm10,моми4ета не остана все като вляза и о4аквам да про4ета за някое беб4е целувки и лек ден на вси4ки smile3525.

# 79
Здравейте ,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ELEN@! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО, МНОГО ЩАСТИЕ И ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЕ АВГУСТ

# 80
  • София
    Честит рожден ден ELEN@!   bouquet

# 81
  • Sofia
Изпраха ми дивана Laughing Laughing Общо взето съм доволна от тази фирама. За първи път я ползвам, но мисля, че работят добре. Все пак като поизсъхне ще се види. Иначе 2 часа ми бръмчаха на главата, но какво да се прави - по-добре те да бръмчат, отколкото аз да правя неуспешни опити да изчистя дивана. То по-голямата част от възглавниците се махат и перат, но пак си остават някой нещица. Основното ми беше за табуретката, която съмя прала с какво ли не и нестава и нестава. Сега като я гледам изглежда добре. Довечера ще ви пиша за резултата.

# 82
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ELEN@! НАЙ-ЗДРАВОТО И КРАСИВО БЕБЧЕ!и аз се присъединявам към групата на ремонтите в последния момент. за сега си оправяме само спалнята докато свекъра се изнесе, че не дава. сложихме изолация, утре дограма, боядисване, паркет .......... и по план на съпружеското тяло до края на седмицата трябва да сме готови /тогава влизам в 9-я/
мамите с проблеми се пазете и почивайте повече. времето е с нас /приятно хладничко/!татковците да внимават в картинката, а всички родители да слушат повече децата си, защото те също се притесняват!
лек ден от мен

# 83
                                         ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕН@ !!! newsm59
Здравейте мами , искам да попитам мамите , които са взели обменните карти за раждането какво представляват .? Защото на мен ми дадоха 1лист , на който пише кога ми е бил последния цикал , мерки на корема ми ! Такова нещо ли са дали и на вас ? А направление за раждане от къде взехте или не трябва .В началото на нашата тема пише , че трябва да се носи и направление номер 7 , какво е това .
  Моля , който знае да пише !!!

# 84
  • у дома
здравейте момичета  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на elen@! С пожелание да бъде най-щастливата мама с най-прекрасното бебче август месец!  Heart Eyes   bouquet

да се отчета - вчера бях на консултация. тоновете на бебока са в норма, кг ми са + 17.5  Sick вече си имам всички документи при постъпване за раждането. подготвила съм си и раничката, само памперси трябва да купим. също така си направих тест за медикаментозна чувствителност, т.е. дали имам алергия към някоя от 16-те упойки, които използват в Св.София. оказа се, че не ставам за наркоман  Mr. Green имам алергия към Lydol. уговорих се и за раждането с моята докторка, също така и с докторката която ще я замества по време на отпуската й.  Simple Smile
по коридорите на болницата се засякохме с alexsb и ммария  Laughing и те обикаляка по етажи и кабинети, нагоре-надолу  Mr. Green
в близнашкия форум мамите punita и ema_ са писали. техните бебчета растат и са добре  Heart Eyes  Hug  
благодаря ви за подкрепата, таткото вече се чувства по-добре, отока почти му е спаднал. и най-важното нощно време спим като къпани и двамата Party
сега чакаме едни майстори за фризера на хладилника (той ни е в гаранция все още) а по-късно ще дойде и друг майстор, за да ни даде оферта за парната инсталация, която трябва да направим възможно най-скоро. вече решихме как ще изглежда детската стая, сега разглеждаме и за ламинирания паркет - като цветове и парички разбира се  Rolling Eyes  а пък вчера си купихме прахосмукачка с воден филтър - Zelmer, много е хубава и се надявам наистина да действа толкова добре, колкото я хвалят. защото с нашето куче трябва по-голяма хигиена да поддържаме вкъщи  Laughing
velmar, страхотна новина за жилищния кредит. поздравления  Laughing
totelly, аз също си имам гъбчки и си слагах глобули (Гино-певарил 50мг) + подмиване, външно, със смрадлика. но глобулите само 5 дни. останалите в кутийката ще ги пазя, може би при следващата консултация пак ще вземем влагалищен секрет.
за бебешкия прах ние най-вероятно ще се ориентираме към Персил..ще докладвам като купим  Laughing
относно финала на световното, аз съм щастливаааааааа за италияяяяяяя  Mr. Green
стана много дълго и сигурно съм забравила нещо да напиша  Embarassed извинете ме, това е от бременния ми блондински мозък  Mr. Green

mamajeni, на мен от ЖК ми дадоха един лист - Направление на бременна до родилно заведение, което е т.нар. Обменна карта, Направление за хоспитализация и листче с изследването за кръвната ми група, това са нещата които ни трябват при постъпването. отделно попълниха и сложиха печат в Личната ми амбулаторна карта, която аз си купих и минах покрай личния ми лекар да я завери. а в обменната карта попълниха данните от последните две консултации + данни за мен и от няколко други изследвания

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 12:16 от blueeye®

# 85
Здравейте момичета,вчера три пъти писах постинги и трите пъти най-накрая преди да ги публикувам ме изхвърляще нета от форума #2gunfire #2gunfire
Направо бях бясна и накрая се отказах .Дано днес не е така-ще се опитам да напиша това ,което вчера беше в главата ми + новите нещица
Най -напред        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕН@   Tada Tada  bigdance2  ura
Много здраве,късмет и хиляди усмивки с най-здравото бебче през август!!!!!!!!!!
А след това да ви се похваля-в събота капарирахме кошарка -ето тази по-тъмната е http://www.shtarkel.com/l1.html
Аз лично много си я харесвам поради две причини,че е дълбока 97 см,което означава ,че дълго време бебчо спокойно може да се оставя вътре без да се страхуваме ,че може да се претъкули от кошарката,и горното ниво е достатъчно удобно за новородено-да не се навеждаш като поставяш бебчо в кошарката.
Освен това в събота приключихме и с ремонта на апартамента.Най-накрая къщичката ни е приведена в приличен вид-изчистена и подредена-3 седмици беше такава мизерия и бъркотия ,че просто вече беше започнала да ме хваща нервата.На всичкото отгоре и на терасата слагахме теракот и там не можеше да се излезе една седмица ,защото ни го слага майстор който идваше всеки ден от 18.00 до 21.30 (а тераската си е голяма )Сега вече си е друго нещо-остава само да мацнем прозорците с безир,и да ги поизмием ама то остава за тази събота и неделя ,защото на мен не ми дават да безиросвам-много миришело.Но това е най-малкото нещо.....
Новините от вчера-ходихме на доки -бебо според него расте големичко ,на 27.07 ме вика за да ми направи гинекологичен преглед ,за да ме провери за разкритие и евентуално вече да насрочваме дата за секциото ooooh!Засега е седалищно и според него няма и да се обърне повече,но не е проблем ,защото това е просто още една точка в полза на секциото.Каквото такова важното е вече да минава и да си гушнем здрави бебоци
На всички мами с проблеми-пазете се ,почивайте повече и дано бебоците поостанат още малко в тумбаците ни На мамите които имат проблеми с половинките си пожелавам скорошно оздравяване и силна подкрепа ,че точно сега имаме огромна нужда от тях.
Олеее доста поизписах ,ама това ми се смята за два дена LaughingДано не съм ви досадила
mamajeni ние тука в нашия град също не сме чували за обменна карта ,така че момичета хайде обяснете какво е това чудо...........
Колкото до покупките оше нищо не сме купували,но днес мисля да седна и да изготвя един списък с необходимите неща и да тръгнем на маркетинг -да знаем кое от къде-аз долу горе съм ориентирана ,ама нищо не ни пречи както е и хладничко днес да взема мъжлето от работа и да пообиколим малко
Е този път наистина свършвам.....Дано успея да публикувам постинга и да не ме изхвърли пак нета
Целувкииии

# 86
Знам че е още рано за нова темичка, но ми хрумна нещо и бързам да го запиша докато не съм го забравила. Embarassed
АВГУСТОВСКО БЕБЕ БЪРЗА, ИСКА МАМА ДА ГО ГУШКА!
Ако ви харесва Блу може да го запише на първата страничка.

Днес е топлкова приятно прохладно, а няма с кой да се разходя. Трябва и да чета че изпита наближава, а съм толкова разсеяна. Бебчо ме подритва доста и аз си мисля за него , а не какво чета. Laughing Но по-късно ще се поразходя наистина.
Сега ви оставям и отивам при учебника. Но ще ви прочитам набързо в почивките.
Май всички са навън в приятното време. Или имаше днес училище на 9 месеца  newsm78. Ще чакаме после една кратка лекцийка. Wink
Погалете тумбаците. preggo

# 87
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ELEN@
Момичета днес съм на консулт с ортопед заради луксацията ми и съм много притеснена. Четох във форума по темата и мненията са противоречиви. Най-много се страхувам доктора да не ми каже, аз да избирам, че тогава ще е още по-трудно.
Иначе и ние с ремонта сме до никъде 2 дена боядисвахме леглото на бебчо, а още не е готово. И тази боя така мирише, че кога ще се измирисва не знам. Ще слагаме, климатик, ще циклим паркет и кога ще става тая работа? Нашия татко все ме успокоява, че има време, ама къде е това време? То не остана. Вечер не мога да заспя и толкова ми е гадно през деня и отгоре на всичко имам страхотни киселини.
Довечера пак ще пиша за отговора на ортопеда, дано поне той да ме успокои. Стискайте палци.

# 88
  • София
Здравейте милички,
благодаря на всички за милите пожелания.Да ви се връща и на вас!

Позволете да ви почерпя виртуално
   beer beer beer smile3510

Чао и весел ден на всички Kissing Heart

# 89
ЗДравейте,момичета!
 bdbaloniна   елена и от мен!Желая  ти много здраве и щ астие ,а август месец- най-сладкото беб4е на света! Hug
Аз МИнавам набързо ,защото  се намирам в интернет клуб обградена от хлапета CrazyИнтернета ми  вкъщи съвсем изтрещя  и вместо да се ядосвам,реших да отско4а до близкия клуб.НИе с беба сме добре.Тя си кротува,щото майка й е луднала и по цял ден тър4и напред-назад  в търсене на жилище и по разни огледи...
Ина4е гледам малко по малко да си доподредя къщата,4е най-накрая да си видя кое къде ми е следремонтите. ooooh!Сега остана  самодаизвикам някаква фирма да ми по4исти и мокета в хола.Елиона,виждам 4е си писала за някаква фирма,която ти е 4истила.МОля те- сподели информация за нея- колко струва,как работят,доволна ли си.МОже и на ли4ни!
АМи -  това е в общи линии положението при мен.СТвам по н авик рано,после тър4апо зада4и ,а през останалото  време нервни4аот скука.Ако има желаещи за разходки  или други предложения- нека се обадят!Чао от мен засега.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт