Коремче вече ни тежи, АВГУСТ бебчо до мен ще си лежи!

• 15 874
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
walentin Благодарим ти, че ни докладваш така добре за състоянието на Lorexa!!! Желая и на теб лека бременност до края и да се похвалиш и ти след нас с прекрасно бебче!
emelle количката е много хубава може ли да споделиш с нас каква е цената и? А за болежките остана още малко и ще се отървем и от тях.
Kristianna  дано след като се роди бебчето нечата с роднините се пооталожат!
ema_ радвам се, че ви изписват вече!!! После ще разказваш как се справяте вкъщи с бебоците!
didika браво за добрите новини от онколога!

# 271
ЧЕСТИТО БЕБЕЧЕ ЛОРЕКСА!
ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ТЕ РАДВА!
 Hug

# 272
Честито на Лорекса и Кари   bouquet  И двете изглеждате чудесно!

# 273
Честито бебче и от мен ЛОРЕКСА. newsm51.Да Ви е живо и здраво и много да Ви радва /докато четох се разплаках от вълнение/.Днес ми издадоха болничен за 45 дни преди раждане, и мен като повечето момичета тук взе да ме хваща "шубето".Didika  и аз имам киселини и въпреки,че не ям пържено и мазно /както ми каза доки/,спасение няма,явно така ще си караме докрая bowuuИ накрая да Ви се оплача -от две седмици изобщо не съм мръднала нито в размерите,нито в килограмите.В четвъртък съм на консултация и ще видим какво ще каже доки /и после ще докладвам/,а дотогава ми остава да се надявам всичко да е ок Joy
Приятен ден момичета и всичко най newsm10

# 274
Здравейте  Hug,

Честито момиченце на Лорекса!Да е живо и здраво и много да радва мама и тати![
Честито на Ема за изписването на близнаците! Много щастие и радости от тук нататък/color]

Тотели, стискам палци всичко да е ОК! Радвам се, че другите майчета имат само нормалните за бременните проблеми, но като се замисли човек, че съвсем малко остава....Ние сме на косултация днес следобед -- вече да ни кажат кога ще е секциото. А иначе се сдобихме с тези неща:

http://baby-market.911.bg/a2/offers.asp?p=1777119&id=5168
http://baby-market.911.bg/a2/offers.asp?p=1777977&id=5168
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5907&lang=1

Днес може пак да купим нещичко - чаршафи, дрешки, - пазаруваме двете с майка ми - много приятно занимание LaughingТя не искаше в началото - първо да се родяло бебето, но сега не мога да я удържа... hahaha

Селувки на всички и хубав ден!

# 275
  • Sofia
mmar, искам да те помоля  да ми кажеш колко е дължината на шкафа за къпане и повиване Praynig и ако е удобно - каква му е цената. Ако искаш пиши на лични.
Вчера ми светна, че вместо да купуваме поотделно ваничка, стойка за вана и плот за повиване, е по-добре да се вземе подобен на този комплект. Само ме интересува дължината, за да преценя къде да го държим.
Благодаря ти предварително!

# 276
Здравейте Мамчета! Stop
Днес ходих на преглед и да си взема болничния.С бебка всичко е наред,Док каза,че ще е дълкокрака.Плацентата била започнала да се калцира и това било нормално за периода в кайто съм.Питах и за подуването на краката,че нещо пак взеха да се подуват,а нали лежах затова в болницата,той каза,че това не се лекува и съпътства бременноста .Един вид ме успокои ,че просто   ще се оправи всичко след раждането.Обаче трябвало да се следи кръвното при наличие на тези отоци.
Много се радвам за Ема и бебоците,че ще приберат вкъщи Party
Това е за сега от мен.  bouquet

# 277
Мили мамчета,
чак сега прочетох предната тема и разбрах че сте гласували за мен в конкурса за "Най-чаровна бременна".
Много ми стана мило и много ви благодаря за подкрепата.
Между другото там са ми объркали името. Писали са ме Гасмина, а аз съм Жасмина. Но не е болка за умиране.
Още веднъж благодаря на всички:)

# 278
# 279
  • Sofia
Момичета, хрумна ми нещо за заглавие на новата ни тема
"С коремчето ни АВГУСТското бебе се сбогува, че там не му остава вече място да бушува "
"С коремчето започва АВГУСТското бебе да се сбогува, че там не му остана вече място да бушува"
или пък е по-подходяща за началото на август. newsm78
Само  предлагам Laughing

# 280
Привет мами!   bouquet
Аз днес съм на работа. Но сега така ми се затварят очичките, че едва издържам.
Благодаря на всички за съветите! Laughing
Много са ни хубави бебетата - като майките си!  Laughing

emelle количката е много хубава може ли да споделиш с нас каква е цената и?
Количката с всички екстри - чанти, дъждобрани, летен, зимен кош, но без столчето за кола струва около 660 лв. Столчето за кола струва около 150 лв.
Момичета, хрумна ми нещо за заглавие на новата ни тема
"С коремчето ни АВГУСТското бебе се сбогува, че там не му остава вече място да бушува "
или пък е по-подходяща за началото на август. newsm78
Само  предлагам Laughing
Много ми хареса!  Peace
Утре сутринта ако мога да стана ще дойда на училище!  Laughing
Лека вечер на всички!   bouquet

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 15:47 от emelle

# 281
Здравейте, Майчета Hug
Честито на Ема за изписването на близнаците! Много щастие и радости в къщи Grinning
При мен също го има проблемът с спането, спя настрани с възглавница под корема, което значително ме облекчава, но не много.
Сега се връщам от доки и пак забравих да си взема списъка за болницата, голяма съм заплесана.
Вече съм +13кг, а бебо е 2818гр.

На мен тази тема ми хареса "С коремчето започва АВГУСТското бебе да се сбогува, че там не му остана вече място да бушува", но мисля че е още рано да се сбогува.
Благодаря на didika  за магазините
лека вечер от мен и доскоро писане Laughing

# 282
  • София
Момичета, бързам да пиша! Имам инфо от Вал-стеф, но е старо - от онзи ден (вчера на можах да пиша  Embarassed) - в петък са й изтекли водите, приели са я в болница. Чакаха да получи контракции, ако не - включват системи! Така че - очаквайте новини за друго бебечо скоро и й стискайте палци! Тя каза, че ще й е мило да знае, че мислим за нея и я подкрепяме!  Praynig Heart Eyes
Сега отивам да видя Кари в албумчето  Hug Heart Eyes

# 283
tedi79 предай на Вал-стеф че я подкрепяме Praynig и и стискаме палци Praynig

# 284
Здравейте, момичета Hug

Стискам палци val_stef и totelly да са добре и скоро да имане хубави новинки от тях Praynig

Аз днес съм се отдала на лежане и дори не ми се излизаше на разходка...

"С коремчето започва АВГУСТското бебе да се сбогува, че там не му остана вече място да бушува"

И на мен много ми харесват заглавията за новата ни темичка... Hug

mmar, няма да повярваш, но тази нощ те сънувах и то, че си родила момченце и дори размерите ги знаех #Crazy...явно не ми действа добре четенето на Юлската темичка... Joy

Мами, а вие смятате ли да перете обиколниците?

Общи условия

Активация на акаунт