Слънце весело навън пече, ЮНСКОТО ни бебче бързичко расте

• 11 602
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Nushinka  ние бяхме така,мазах с какво ли не,но ефекта беше нулев-сега ги оставих така-само след баня мажа с олио на Нивея и като,че ли поотшумяха.Останаха ни жълти корички по веждите и по темето-но не им се притеснявам...

# 136
  • в стаята
Здравейте момичета да ви се оплача ние сме пълни с пъпки по лицето и кожата му е като шкурка в буквалния смисъл не знам вече какво да правя мазах го с какво ли не дори Клорана не помага почиствам корички само и то жълти Sad Cry

И ние бяхме целите в пъпки, но педито ни препоръча Триклобактер. Слагаме 1 лъжичка във ваничката без шампоан за тялото, само на главата. Няколко пъти с него и пъпките изчезват.

# 137
valkiria, благодаря за координатите на ортопеда. Той с талони на здравната каса работи ли или приема е само платен?
duhi_puhi, поуспокои ме малко, че на сме единстваните дато спинкаме доста шумно Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
За захарта във водата - на нас педито ни каза да слагаме, откато имало бебета все вода със захар били пили та и ние да не се правим на много знаещи ми да му даваме на бебчето вода със захар. Не знам дали от захрта или от нещо друго, но от нашите колики няма почивка Cry Cry.
Колкото до пъпките и тази екстра не ни е подминала, нашите май са алергия към памперса. За сега  ги мажем с тетра и цинкова мас, но няма голям ефект. Смятам да пробвам да сменя пампите, но ако не помогне не знам какво да правя, може да се наложи и на пелени да я караме колкото и да не ми се иска.
Цунки на всички бебчовци Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 138
Здравейте!и ние сме добре,малко сме се запекли.да ви питам,бебока до кога спинка само в страи,че формата на главата не екръгла а е издължена назад.И аз не слагам захар във водата,но мисля че в началото се слагаще заради жълтеницата,не съм сигурна.Все още само се кърмим.Приятна вечер.

# 139
  • София
Здравейте и от мен  bouquet, нямам никакво време вече, но съм притеснена и да ви питам ние сме на АМ - антирефлукс, но повръщаме горе долу един път на ден, да дохранвам ли след повръщането, защото ми се струва, че й е празен корема?
Нямам представа вече.......... Cry

# 140
Здравейте и от нас ние вече се дохранваме Close Sad,с по 30 гр.на ядене и днес вече сме добре след два дена мъки,уж имам кърма но не й стига явно,сега взимам рицинус 5 3*2 така каза докторката,за увеличаване на Кърмата,дано да помогне,иначе силни колики засега нямаме,дано така да минава,че като знам с  Мартин какво беше #CrazyЛека вечер от нас.

# 141
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте отново от нас аз мажа с Клорана и вече сме много по добре кожата е мекичка и започва да се заглажда.Благодаря за съветите Wink

# 142
Духи Пухи, Дидка маргаритка, благодаря ви за насочването към полезната статия.
Сега остава само да си наблюдавам мъничето, какво точно и как повръща, както и дали наддава, защото като прочетох всичко сега се притеснявам да не би да имаме пилорна стеноза, тъй като май отговаряме на симптомите:
       " * Експлозивно фонтанообразно повръщане без гадене.
        * Повърнатото е съсирено и никога не е жълто, т.к. не съдържа жлъчка.
        * От повръщането детето губи много течности и това води до дехидратация.
        * Винаги след повръщане детето отново се храни жадно, тъй като е много гладно."

Дежурния доктор, в събота ни диагностицира ГЕР, на бърза ръка, но аз все пак се притеснявам.
Дано не е пилорна стеноза и да няма усложнения, защото ще се налага операция. Praynig

# 143
Емси, недей се притеснява - всичко ще е наред Peace
...аз за това понякога ми е по-добре, че тук не правят много консултации или да не упътват за всяко нещо, а и аз избягвам да чета многоооо (за болести де), защото като прочета и после започвам да си измислям какви ли не болести ooooh!

Иначе малкия ти много добре наддава  Wink Мишето се роди 3290, а сега е 3870.

...иначе пък има колики Мишока и отй най-вече през деня - е, и вечер има  ooooh! Иска постоянно внимание или на ръце, като го слоца на люлката или в кошчето и веднага започва да мрънка - бибата я плюе за отрицателно време  Tired
От днес вече го гледам, че доста си задържа главичката изправена и се кокори...а вчера като бе по коремче заради коликите и по едно време мислех, че ще се обърне по гръб  Crazy

Целувки и до скоро

# 144
Кажете ми какво да правя,малкта се е запекла и милото ми се гърчи всеки ден.Ако успее веднъж да се изака за деня е добре.Вече след всяко папане,плаче,а нощем си спинка поне 6 4аса,незнам на какво се дължи,аз ли не ям нещо правилно.

# 145
  • София
valkiria, благодаря за координатите на ортопеда. Той с талони на здравната каса работи ли или приема е само платен?.........
didi_b , д-р Драганов приема и с направление, а ако нямаш такова заплащаш 15 лв. първичен преглед.
П.С. Съжалявам, че отговарям вместо valkiria  Embarassed ама не се стърпях.

# 146
Муцунка, ето една темичка да прочетеш - има полезни неща  Peace
Иначе ти си хапвай круши, сливи, овесени ядки, може да направиш също лек масаж на коремчето...моя също днес не е акал и да видим до утре как ще е newsm78...

# 147
Привет! Моята беба не беше ходела така около 10 часа и аз и бръкнах с термометъра в дупето, ато го намазах отпред с малко мазен крем и беба... си свърши работата. Аз обаче нямам никакъв опит в гледане на бебета, така че моята представа за запек може да не е съвсем обективна Thinking!
ДиДОлиНКа, това беше много полезна тема и за мен, въпреки че уж нямаме този проблем засега!

# 148
ууу по-спокойно с тия термометри!
Ако са САМО на кърма бебоците може да не акат даже и няколко дни - това е нормално! Не бързайте със заключенията, че имат запек.. Това означава, че кърмата се усвоява напълно и няма какво да излезе  Wink
И ние разредихме доста по 1-2 пъти на ден.. А преди беше на всяко ядене  Crazy

# 149
  • в стаята
Здравейте!
Снощи не сме спали цяла нощ Sad. Такива колики го мъчат детето не знам какво да правя. Накрая тя плаче и аз плача просто вече не издържах. Умората вече ми се натрупа и през ноща не мога да мръдна от леглото за нощното хранене. През деня бяхме на разходка и спа през цялото време. Сега съм я сложила по коремче и малко се кротна. Това е от нас. Целувки но бебоците.

Общи условия

Активация на акаунт