Слънце весело навън пече, ЮНСКОТО ни бебче бързичко расте

• 11 613
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
успокоихте ме момичета-кокичета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
отивам след малко за диня:)само това мога да ям и таратор с много копър заради бебо.
ние колики нямаме да чухна 1000 пъти на дърво, тоя САБ голяма работа, макар че на някои не помага.Редовно по 15 капки преди ядене и е ок работата,т.е 6 пъти дневно и НИКАКВА ЗАХАР във водата и чая или по добре фруктоза ако въобще слагате.
Вчера си поднових гардероба с 2 размера по големи блузи и без това това лято мерките няма да си върна:)колкото и да се потя а в момента се потя здраво при тая жега.

# 211
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Честит Рожден Ден на Муцунка да е жива и здрава и много любов  bouquet

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 15:58 от Нугица

# 212
Здравейте и от нас моми4ета. От майки и свекърви нямам време да ви иz4ета, пък камо ли да пи6а.Като цяло на6ата беба е спокойна, няма колики, стискам палци да не се появяват ве4е.Спинка до 9 или 10 с едно събуждане в 6 zа папкане.Моми4ета, преди два дни бях на преглед в болницата и ми каzаха 4е имам остатъци от плацента в матката и трябва да се кюртира , та в сряда влиzам в болница.Питаха ме дали 6те вzема и малката с мен,  малко се двоумя ,но пък няма кой да я гледа, свеки сно6ти си zамина zа бг Mr. Green и неzнам двамата с тати дали 6те се справят сами.оми4ета да ви се похваля, онzи ден на6ата маймунка се обърна от корем по гъб и то три пъти, направо останах иzумена Shocked.Нали към трети месец по4ват да се обръ6тат.
4естит Рохден ден на Муцунка, много zдраве ,6тастие и любов  bouquet

# 213
Здравейте  от нас с мойта ревлива госпойца,горката аман от тези колики.Честит рожден ден на Муцунка newsm59 nbirthday  uraда е жива и здрава много късмет и любов.Корнелиа мила от твоите уста в божиите уши както се казва, това с наспиването и слушкането на бебоците smile3521 newsm17,лошото  обаче е че няма да е скоро Joy,при сина ми стана към четвъртата му година,дотогава беше #Crazy Joy

# 214
Честит Рожден Ден Муцунка! newsm67 пожелавам ти много здраве, щастие и много радост да ти носи малката Алекс newsm18

Здравейте майчета!

Ние с бебата сме супер и само ви чета тия дни. Бебка сие както до сега... спинка ... гука ....... колики няма .... и започва да разрежда сама нощните хранения. Направо все едно нямам дете... толкова е лесна за гледане (пу-пу). А бабата.... нямам думи да опиша колко много ми помага. На всеки два три дена взима бебка да спинка при нея ( или в хола или в спалнята на брата на мъжа ми, като него го няма) и ние със скъпия спинкаме по цели нощи. През вечер или две ходим на ресторант или бар .... кино поне веднъж в седмицата... довечера сме на IMAX и после някъде на по чашка. И всичко това си го позволявам благодарение на майка ми. Нямам думи да изразя благодарността си към нея.  Толкова е грижовна спрямо Боби, така хубаво я гледа и не прави "бабешките простотии" каквото й кажа това прави.  Лелееее увлякох се в хвалби за майка ми , но не идържах да не ви се похваля, а и тя заслужава да обявя на всеослушание колко е готина.

Това е от нас .... цунки по муцунките   bouquet

# 215
Честит Рожден Ден Муцунка

Пожелавам ти много здраве, късмет и истинска любов Peace
Бъдете живи и здрави цялото семейство  bouquet

# 216
Валкириа, страхотна майка си имаШ - поздрави Heart Eyes и аз нямам търпение да се приберем в Бг и да получа заслужената си помощ - надявам се - от моята мама

При нас с Мишока има недоспиване, но не се оплаквам - един ден с умиление ще си спомням тези дни  Hug
Заредила съм се с положителна енергия и се надявам да не ме напуска скоро...иначе трябва да си слагам въжето Sick
Пожелавам и на вас същото  bouquet

..korneliia_h,аз не се оплаквам и се надявам,че и други мамита има като мен.

И аз съм една от тях  Praynig Макар и да има колики малкия - не се оплаквам, вече съм минала веднъж по тоя път и знам какво да правя  Peace

# 217
Кабранска, я издай рецептата за отслабване  Laughing сега те видях, ами ти все едно не си раждала Wink

# 218
  • София
Дидке, аз съм 6 кг. под теглото с което забременях, но сигурно е от нерви. Confused

# 219
Здравейте мами.
На някоя от вас случвало си се е да си къпе детето и то да спи???
Е, на мен това днес ми случи, доста се поуплачих, викам си това дете се бъгна нещо....щом го извадих от коритото и чак тогава се събуди.
Честит рожден ден на Муцунка baloni
Буболина, какво става с теб бе мила???През цялата бременност нерви , сега пак ThinkingВземи се в ръце и карай по-спокойно, на бебка и трябва спокойна мама и не се оставяй на свекърви разни да ти лазят по нервите Peace
Лека нощ от нас newsm10

# 220
  • София
emoli , миличка, няма край при мен...Пуснала съм тема в Майките, можеш да прочетеш ако искаш какво се случи с Джули... Да благодаря на Бога всичко е наред сега, но какво преживях...

# 221
Здравейте мили майки  Hug

Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Разходете се с нас и ни подкрепете  Hug Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 222
Привет, мамета!
Кажете ми мажете ли личицата на вашите бебета с нещо? Аз...хм, не знам дали трябва и с какво трябва - моето бебче е на 3 седмици!

# 223
На някоя от вас случвало си се е да си къпе детето и то да спи???
Е, на мен това днес ми случи, доста се поуплачих, викам си това дете се бъгна нещо....щом го извадих от коритото и чак тогава се събуди.

Сладурчо мамин Hug

26, с нищо не го мажа - има си и пъпчици, но и тях не третирам Peace

# 224
26, аз мажа лицето на бебата с крема на Мустела за лице. Много гладка и мека й е кожата и пъпки няма. Мажа я от самото раждане  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт