Слънце весело навън пече, ЮНСКОТО ни бебче бързичко расте

• 11 611
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Elisir,на църквата бяхме аз,бебока ,майка и таткото.Носехме пита,която е поръсена със захар,както и бурканче мед,бяхме уговорили часа предварително с попа.Тъй като бебока не е кръстен,затова молитвата се чете на теб,и после представят и бебока пред Господ(незнам как да се изразя),защото попа споменаваше и мойто име ит ова на бебока.Ние бяхме на Света Богородица (струваше ни 5 лева) .Посе си взимаш питат и меда(попа ги е осветил) и с тях черпиш гостите и захранват бебока.Алекс е добре,плачка през деня,гледам да я храня през 3 4аса,вечерта до 22 я къпя,нахранвам я и после спинка до 6,7,даже и 9 сутринта.Ще  ходя да се изкъпя и аз,докато малко се е кротнала.Целувки на всички вас и бебоците.

# 196
Аз пак се включвам, почти прекалявам вече... Embarassed
Но забравих да се похваля, че днес ходихме на консултация, 2 дена преди да направим месец и сме вече 4600 кг и 53 см. bowuu
Това прави, +1410 кг. и + 5 см. от изписването!
На фона на ужасното повръщане тия дни, това е добра новина! Grinning

# 197
  • Варна
Здравейте мамчета.Искам да ви споделя.Моето бебче което вчера стана на месец не спира да повръща.Четох за този рефлукс, който вчера установиха че имаме.Това което искам да споделя е че преди 2 дена след банята му докато го обличах повърна и се задави, спря да диша и посиня.Момичета не можете да си представите какъв ужас изпитах след като го тръсках, удрях по гръбчето и му бърках в устата само за да изплаче.Добре че и свекърва ми беше тук и двете с общи усилия успяхме да го накараме да изплаче. Преди малко отново повърна така и за момент пак спря да диша. Докито ни даде една дъска с наклон 30 градуса на която да спим за да не се връща съдържанието на стомахчето в хранопровода и да повръща.Вземахме и ФРИЗОВОМ против повръщане, но понеже сме изцяло на кърма му давам по 2-3 лъжички преди кърмене за да му сгъстява съдържанието на стомахчето и да не се връща погълнатото(засега няма ефект) а не искам да го дохранвам с това и да се отбие.
Съжалявам ако съм ви досадила с това, но исках да си го споделя.
Не пожелавам на никой ужаса който изпитвам да не повърне и да не се задави.Постоянно има човек при него за да го гледа, а вечер почти не спя от страх да не повърне а аз да не го усетя.
Още веднъж извинете ме и лека вечер

# 198
ето какво забравих днес да питам-съвместимо ли е яденето на дини с кърменето???ако знаете нещо повече пишете, защото чух че не е , но защо незнам.А аз си похапвам Crazy
лека вечер:)е и спокойна за вас и бебките

# 199
ето какво забравих днес да питам-съвместимо ли е яденето на дини с кърменето???ако знаете нещо повече пишете, защото чух че не е , но защо незнам.А аз си похапвам Crazy
лека вечер:)е и спокойна за вас и бебките
Не знам дали е съвместимо, но аз ям индустриални количества диня и нищо ни няма.
Днес отидох на консултация и навършваме месец с 1,300кг.  в повече и  6 см по- дълги.
Вече сме голееееми.
Лека вечер и много целувки Heart Eyes!

# 200
  • на брега на Дунав
Отново посред нощите пиша ама какво да се прави, то май само тогава има малко време. Мале като гледма всичките ни бебоци са един дол дренки  Joy- колики, запек, повръщане. С малки изключения май, иначе като цяло всички ни тресат еднакви трески покрай тези мъници. И ние сме така да не се повтарям, като изключим повръщането което при нас е безобидно май всичко останало е същото. Нямам търпение да минат коликите и да почнем да спим до по-късно сутрин  Mr. Green. Дано скоро всички да пишем все еднакви неща от сорта: мойта бебка много кротува, спим цяла нощ и се будим към 9:00 часа, нямаме колики. Хайде стига съм писала, че започнах да мечтая. Лека вечер на всики и всички бебки да спанкат спокойно.  Praynig  Praynig  Praynig

# 201
  • София
Здравейте и от нас!

Честито на всички навършили месец или два  Laughing
Ние сме добре - папкаме и пълним памперсите  Joy В неделя ще правя сладка питка на малкия и се надявам да не плачем много пред гостите.
Mari-Anna това,което съм чела за замръзената кърма е,че не се размръзява на стайна температура,а се слага първо в хладилника от фризера за да се размръзи и след това се затопля, препоръчително на водна баня.

Целувки от нас за вас newsm53

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 17:38 от yanan

# 202
Здравейте мили майчета   bouquet
Ужасно много ми липсвате, но нямам никакво време за форума... постоянно се занимавам с малката Иванна и с разни други  newsm28 wash hang 1ironing 1dishes покрай нейното израстване Simple Smile
Днес ставаме на един месец и ви черпя виртуално  newsm38 newsm24  beer
И ние като повечето сме с колики, повръщане и ужасни пъпки по цялото тяло най- вече на лицето  #Crazy Утре сме на консултация и ваксина и когато имам време ще се отчета и аз с килограми и сантимерти Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Целувки от нас с вече порасналата Иванна   bouquet

# 203
  bouquet Честит рожден ден на Mucunka !   bouquet

Извинете, че се намесвам. От време на време ви чета и редовно ви гледам снимките  Mr. Green
Много са ви сладки бебетата, и покупките преди това, и коремите ... абе вие по принцип сте големисладурани  Heart Eyes

# 204
Честит рoжден ден на Люба(mucunka)!
 newsm59 nbirthday newsm67  party023
пожелавам ти много здраве,щастие и успех в живота!

# 205
Аааааааааааа,crazybrat  ме е изпреварила-исках първа да честитя рожденния ден,но нали има и други неспящи мами...
  :bouquet:Mucunka,честит ти рожден ден-много здраве и късмет ти пожелавам и много да те радва и слушка малката принцеска Алекс!  bouquet
Mari-Anna ,яж си спокойно и не му мисли...аз оня ден ако знаеш що кайси,круши и сливи изядох/баба ми би напълнила едно мазе с компоти от тях/...и уж не трябвало,но важното е,че нямаше последствия..За кърмата аз съм размразявала в микровълновата или на водна баня,но май второто е по правилно.
korneliia_h,аз не се оплаквам и се надявам,че и други мамита има като мен.
mrancho,губиш ни се от сбирките,а нещо и на Скайп-а те няма...търпите критика със Стефчо...и се надявам,че ще си вземете бележка Naughty

# 206
Привет мамета!
agne6a , направо ми настръхна косата докато четях. И моето бебе днес на няколко пъти се задави докато кашлям, но тук ми казаха да го оставя да видя дали може да се изкашля само и ако не може тогава да тупам по гърба. Дано обаче не ми се налага тупането, защото не знам дали ще мога да регирам адекватно като теб.
За размразяване на кърмата - първо в хладилника, после в топла водичка. В никакъв случай в микровълновата, защото тя не затопля равномерно и можете да изгорите езичето на бебо. Е, имам някъде защо точно не трябва да се ползва микровълновата, но това е в общи линии ,ч е сега не ми се тарси листовката!!!
Цунки:)))!

# 207
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден на Mucunka!Желая и много здраве,щастие,любов и късмет!Весел празник!

# 208
  • Пловдив
Честит рожден ден Люба! Да си много щастлива и много обичана жена. newsm59  Tada

kabranska не се губим ние  smile3534. Обаче в понеделник бяхме в Сливен и нямаше как newsm78. Във вторник теб те нямаше на сбирката smile3506. В сряда станахме на 2 месеца и излизахме вечерта с татето 1dating, а в четвъртък имаше температура 37.7 и аз се шашнах и не го изкарах #Crazy. Днес пак няма да мога , че трябва да ходя до работата си  smile3515 , но за утре тържествено обещавам да дойдем с татето и Стефчо в парка към 10-11 ч. newsm10
Да се похваля малкия спа цяла нощ  newsm44 . Заспа към 22.30-23ч и се събуди тази сутрин в 7 . smile3521 Ама то било голям кеф да спиш цяла нощ, направо да не повярваш на какви неща започвам да се радвам  Joy.
Хайде лек и усмихнат ден от мен мамита  newsm51

# 209
  • София
Здравейте момичета.

Gift Честит рожден ден на Mucunka!
Да е здрава и щастлива!
Много любов и хармония й пожелавам!
  Gift

Аз малко се позагубих, но то е защото в събота с мъжа ми сме кумуве и от една седмица се забавлявам с приготовления около сватбата - тоалети, обувки, подаръци и т.н. Направо луднах, защото всичко това трябваше да се върши между кърменията и грижите за малката ми принцеса... Но се справихме някакси Simple Smile
Остава само да измислим едни закачки за младоженците. Нали знаете за тази игра с балони, в които има лисчета с обещания. Ако можете да ми дадете интересни идейки какво да си обещаят един на друг младоженците, ще ми помогнете много.

Много слънчеви целувки от нас   love001

Общи условия

Активация на акаунт