Слънце весело навън пече, ЮНСКОТО ни бебче бързичко расте

• 11 610
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
привет и от нас
пиша с маки букви,че с др ръка държа йоанна
ние вече незнам как сме мо ята принцеса е решила,че ще ака без памперс и това е пъне се с часове, но докато несваля памперса не се изаква направо е ужас.
а инаяче колики май вече нямаме, но това неозначава,че спираме да ревем за щяло и нещяло.

целувки на всички

# 181
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Честит 2 месец на Мрънчо да е живичко и здравичко бебчето и да се свършва с тези колики  smile3522.

Ние днес сме на консултация и ще ни бият ваксината надявам се всичко да мине добре newsm03

# 182
Здравейте и от нас с Вики.
Черпим ви виртуално за навършването на 2 месеца
Не пиша често но редовно ви чета.Ние сме добре с бебока,  за един месец е качил 1,600кг. а сега ни очаква консултация в петък и ме е страх какво ще покаже кантара......голям дебелак става.
Другия месец ще ни поставят ваксината и съм се спряла на Инфанрикс а полиомиелитната ще си ни я капнат там.Осега се зареждам с панадол, дано да не потрябва и всичко да мине леко.
Отивам да правя манджа, че голяма уста ще нададе боен вик след малко
Много прегръдки от нас Hug

# 183
Здраввейте и от нас с Ивчо!/който блаженно се е разплул в стола до мен и неща бърбори,ама пусто не му разбирам... newsm78/
mrancho ,честит ви втори месец-да сте живи и здрави и да се виждаме по-начесто с вас,надявам се нямате против....Хайде,че ни липсвате...
Elia ,че вие сте готови за гърнето направо...що и мооите не са такива чистофайници...аз баткото още не мога да отуча от пампа,пък вие... Wink
Стискам палци на всички ви да минат леко и безпроблемно ваксинациите и отивам да се ровя из форума...

# 184
  • Велико Търново
Здравейте от мен и Божидара!Ние направихме една дълга разходка/седене на кафето и мама пие бира/и над вечер същото упражнение само,че с  тати.
 Честит втори месец на Стефчо!Много здраве,щастие и безоблачно детство.Да носи само радост и усмивки на мама и тати.
  Отивам,че госпойцата мрънка!

# 185
  • София
Здравейте от нас с Джули, честито на всички навършили месечинки  bouquet
Ние имахме проблем с повръщането, но от два дни сме на Фризовом и да чкна на дърво не повръщаме вече, само има проблем с акането, но да се надявам, че ще се оправи.
Така ли ми се струва, но от капките САП не плаче от коликите, само се напъва много.
Целувки на любимите ми отчетнички!  bouquet Hug Heart Eyes

# 186
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте и от нас с Боби след консултацията която мина с малко рев ,но не може без хич CrazyНие сме напълняли 1,240 кг и сме със 7см повече, малко ни е суха кожата и ни предписаха линола фет за мазане изписаха ни вигантол по 1 капка на ден в лъжичка мляко преди ядене.Даде ми и телефона на д-р Драганов да си запиша час за преглед за дугата седмица.
 Сега да ви се оплача изгубих си личната карта ooooh!.Един приятел така ни прецака бяхме на фамилната програма на Глобул и вчера ни е закрил картите понеже жена му не давала да имаме общи сметки.Преди 2 дена мъжа ми си купи телефон и ни питаха дали искаме абонаментен план към телефона с което го поефтинява със 60лв и ние отказахме,а 2 дена преди да си вземе телефона платихме 28лв месечния абонамент и сме прецакани отвсякъде много съм ядосана #2gunfire

# 187
Здравейте и от нас !Ние сме си все така добре... само от време на време показваме характер, но се търпи.
Честито на Мранчо  bouquet.. много големи сте станали бе и мноого сладки пу-пу.
Кабранска, ние за сега сме в Торакс , но после ми казаха за някакъв много добър лекар в Кичука и смятам да го запиша при него. Само дето забравих името... Поне ми е по-близко.
Ааа имаме си още един празнуващ...Емоли, честито и на вас мила  bouquet
Пожелавам на всички много спокойна вечер!

# 188
Здравейте и от нас ,след като изкарахме вчера цял ден на ръце,днес сме кротички обаче днес не сме акали,нищо че сме на Омнео Winkв замяна на това вече издържаме по три часа без манджа,вече имаме някакъв режим.Siska 79 гледам че Гери ти е казала цената му към 10.80 или 11 лева,обаче много засища,аз съм доволна.Честито на празнуващите.

# 189
Мамчета, имам едно въпросче... На 40 ден като ходя в църквата да ми пеят  молитва... с бебчо ли ходя или сама, защото бебо още не е кръстен и може ли да влиза в църквата. Аз ще разпитам и бабите, ама  я ми кажете и вие.
Лек и успешен ден от нас!  bouquet

# 190
  • Велико Търново
Добро утро и от нас!То за мен е утро от 04.00,но както и да е.Незнам от Фризовома ли или от това,че изтъпках една камара сливи Божидара свърши голямата работа.Много съм доволна и спокойна.
   Ели,може да го вземеш с теб в църквата/не се кълна под това,което пиша/,но така са ми казвали.Преди време бях засякла една позната в църквата с новородено и то не беше кръстено,но ти се допитай до някой по разбиращ от мен!
  Целувки на мами и бебчета!

# 191
  • Пловдив
Благодаря момичета   bouquet , ама вярно че много бързо растат тези бебоци  newsm78. Вчера беше като си пишехме и се вълнувахме какъв ще е пола а ето че вече месеците минават  #Crazy.
Elisir мила можеш да вземеш бебето . Първо попа ти чете пречистваща молитва на теб , а после взема бебето и го въвежда в църквата , както се изрази той нещо като представяне пред бога му прави  Peace. То ясно че на 40 дни не може да е кръстено  Blush.
Хайде лек и усмихнат ден от мен мамита  newsm51

# 192
По темата с църквата знам че се ходи с бебето. Точно, че се извършва представяне на бебето пред бог и след това пред хората / на питката/. Но моето въпросче е с кого отивате на църква. Само вие и бебето ли? Може ли и таткото да дойде /защото на питката май не присъства/ или да викам някой друг за помощ. А носи ли се нещо в църквата, като например, питка или вино?

# 193
  • в стаята
Здравейте момичета
По въпроса за църквата, ние навършихме 40 дена преди два дни. Бяхме на църква заедно с бебето. С нас бяха бабите и дядовците, естествено и таткото, без него за къде. Laughing. Не носехме нищо само от там си купихме свещички. Самата процедура е много кратка не е изморително, ако някой се притеснява, че майката държи бебчето през цялото време. Мен ме бяха сложила да седна на един стал когато попа чете молитвата. Надявам се да съм ви била полезна Grinning
Лек ден от нас Hug

# 194
Здравейте, момичета! Да ви питам по въпроса със замразяването на кърмата че края на август и началото на септември трябва да уважа бракосъчетанието на две дружки съответно в София и Варна. Как ва е процедурата на размръзяване???Предполагам в бурканчета от пюре се прави. на топлина как трябва да е??
Мерси предварително. Ние сме добре , спим нощем кротко но с 2 хранения през 3.5 часа, но през деня ядем я на 1.5 часа, я на 2 часа, а следобяд като заспи към 16-17 часа, та чак до 20-21 часа откарва , а снощи и до 22. Нямам строг час за баня, м/у 21-21 я правим. Но смятам вече и през деня да се спазва 2.5-3 часа м/у храненията или поне се каня да започна от понеделник, та макар и рев да му коства на Стефи, но той е много лаком и съответно половината връща. До сега все го жаля мъничето , но май ще е по -добре и за него. Ще видя все се каня и все отлагам:)
какви памперси ползвате, тези на PAMPERS ми се струват че не винаги са читави, демек има и ментета, а пък са и скъпи.
поздави и се крийте под дебелите сенки:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт