Някой беше питал за слънцезащитния крем - може да се ползва след 6-тия месец като си водим бебетата на ски на Витоша и Пампорово

Съвсем сериозно да не вземете да си го купите сега.

Днес вече ги заподозрях че я държат за да имат пълни легла, за да си оправдаят клиничните пътеки. Тъй-като Еми е видимо добре и изследванията са Ок, утре смятам да си я приберем, ако се наложи все още да и бият венозен антибиотик, просто ще я водя всеки ден за час да и го преливат. Детето със сигърност, ще се чувства много по-добре вкъщи. Естествено аз съм тревожна и го предавам и на малката Миа и тя плаче доста. На всичкото отгоре, плаче след всяко хранене почти по един час! С Емо се редуваме в дундуркането. 

Това малко ме стресна и затова се моля капките и масажите, които трябва да правя на малката да помогнат. 

! Свекърва ми дойде за месец в нас, което като цяло не би трябвало да е лошо, защото тя е и детски доктор. Та откакто е дошла все мрънка , че не кърмя детето правилно, че не го къпя правилно и т.н. НА нас това ни е първо бебче и тук дет сме ходили по разни курсове от там сме се научили кое как трябва да се прави, а и беба като гледам няма оплкавания и се чувства много добре. КАкто и да е, защо започнах всичко....днес сутринта видях че зърната ми са разранени и че има малко кръв, затова реших да не кърмя детето поради две причини - 1 защото докато кърмя и рева от болка и 2- четох че ако са разранени и има кръв бебо не трябва да се кърми докато не се успокои гърдата и да спре кървенето. Та прескочих едно ядене и дадох мляко ...не знам ако ви напиша марката дали ще ви говори нещо(не знам дали в БГ има такива), но от тази марка дажаха на новородените болницата чиито майки нямаха кърма. Та дадохме на детето (свекърва ми вдигна луд скандал, каква майка съм ако не мога да издържа болката заради детето и т.н.) и то заспа. Сле 4 часа спокоен сън се събуди и аз вече с не толкова болезнени гърди го накърмих. След кърменето за 5 минути повърна 3 пъти, като при третия път излезе чак от нослето
трябва да го няправя тези дни ама пусто време все не остава), но до колкото ми сече пипето смисълът на кърменето на поискване е да не се мъчи бебето от глад, да му се задоволява максимално сукателния инстинкт предполагам също и връзката с майката има връзка при гушкането когато кърмим. Аз на този етам не мисля, че лишавам бебето си от тези неща като го храня на 3 часа. Разбира се, че всеки сам решава как да постъпи. Обявявам мир
Голяма прегръдка от нас

Малко е преносен и е на кислородна маска, но мисля, че всичко ще е наред и ще се радваме на едно здраво и хубаво малко момченце.
. Пък на свекито май някой трябва да й посвие сърмите, тя май е най-големия ти проблем в момента. Няма ли да си ходи вече
и от мен.Аз все още съм от тези мами, на които им е за пръв път и самите те се лутат защото не могат да намерят вярната посока.Не съм си представяла че ще ми е така объркано и трудно.Все пак си гледам бебето сама по цял ден остава ми малко време да почивам да спя да се информирам и аз самата.
Благодаря че ме изчетохте.
Малко ми е трудно да свикна вече с две дечица и се опитвам да не пренебрегвам баткото.Майки с второ детенце вие как се справяте?Да ви питам имате ли оттоци по краката аз още имам и се притеснявам защо не изчезнаха след раждането
Хубав ден и спокоини бебчета.
Събуждаме се по 3-4 пъти да играем и ядем. Голям смях пада.