Слънце весело навън пече, ЮНСКОТО ни бебче бързичко расте

• 11 571
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Таби, мила и аз продължавам с този проблем, но без температурата.
Пуснах тема в кърмаческия, защото исках да спра с непрестанното цедене и там ми дадоха много полезна информация за запушените канали и мастита. Още нищо не съм пробвала,само четох и продължавам с цеденето.
Ето какво са ми писали http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112659.0
Поставяй бебчо да суче от засегната гърда, нищо не облекчава така, както то може да изсучи и олекне на гърдата.
Дано се оправиш бързо без усложнения и болница. И аз продължавам по същия начин с цедене...

# 61
TABBY,  мила аз се "запушвам" често. или памперс напоен с гореща вода или бирена бутиулка с гореща вода и налагаш възела или там където те боли, после под душа се насапунисваш и разтриваш в различни посоки или най-вече посока към зърното и се изсцеждаш същевременно. Налагам се докато се зачерви кожата.няма страшно свиква се.Не се панирай и аз бях с 39 град ,пази самообладание и действай.
поздрави и късмет
аааааааа и пий парацетамол на 4 часа, за температурата

# 62
Tabby аз не мога да ти дам съвет разли4ен от този на момичетата но ти стискам палци скоро да се оправиш.Това сигурно е доста болезнено и пиши веднага когато можеш Hug
Мишел радвам се за вас и за това че всички сте заедно.Тази седмица като ти остане време може да се видим в парка.  bouquet
От нас нишо ново очаквам всеки момент да се събуди бебата и да се храним.Когато успявам поспивам с нея и днес поради тази причина пропуснах разходката навън:oops:а и следобяд добре си поваля де  buriaи беше толкова мрачно че човек не може да излезе очакваш всеки миг да завали newsm78
Утре ще си наваксаме. Laughing
През ноща се храни на 2 часа и аз така спя на 2 часа чуден режим нали  yesАжде без да ми завиждате  smile3534
Беба се събуди.Чао от мен! Hug

# 63
  • Пловдив
Хайде и аз да се отчета за да не се чудите къде съм се загубила.

Ние общо взето през нощта не спим, имаме си колики. Малкия спинка спокойно от 10 до към 2-3 и после се почва едно хъркане, скимтене, мрънкане, с неистово мятане на главата наляво и надясно и с присвиване на крачетата и напъване да ака, ама само пръцка. Така сме вече седмица и за това нямам време да седна да драсна някой друг ред. А през деня обикаляме из улиците, така малкия спинка най-добре. Успокоява се ако го взема и го сложа да лежи върху мен, но и така не мога да се отпусна да поспя от страх да не се обърна и да му направя нещо.
Мишелка, радвам се че Еми си е вече въщи. Да я нацелуваш.
Tabby, момичетата са ти казали много вярно за запушените канали. Стискам палци всичко да се оправи Peace

За сега спирам, че искам и да си почина, докато майка ми е с малкия навън.
Много  Hug от нас

# 64
Здравеите мами.Включвам се с голямо закьснение в вашата темичка,но по-добре кьсно отколкото никога.Аз родих дьщеря си Тея на 26.06 ,секцио в аг-болница Варна и сега се учим да се гледаме с батко и бебе.Честичко ви чета и от вас научавам доста полезни наща,надявам се да ми остава време и по-често да пиша.Засега бебка е спокойна но е обарнала деня и ноща от 2-3 дена и аз ходя като сомнанбул от недоспиване.Ако някои има подобен проблем и го е разрешил,моля дайте ми съвет.Целувки на всички мами и бебчовци.

# 65
  • Ямбол
Здравейте, мами!
Днес и мойта бебка повърна на фонтан, чак от носленцето излезе мляко.Тъкмо се зарадвах, че си хапна добре и...Че тези дни май сме скарани с яденето.
Tabby, дано да се оправиш!Стискам палци!

# 66
Таби, надявам се вече всичко да се е нормализирало Praynig
Това, което правих аз (преди с Вики) бе да си правя масажи в банята под силната струя на топла вода - бяха ме посъветвали МирО да ми я отпуши #Crazy но той го достраша...и само в банята се оправих Peace

Късмет мила

Мишелка  Hug

# 67
   Здравейте мами!
Ние също минахме на преглед Grinning за 1 месец сме наддали 1 кг. и сме пораснали с 3 см. Joy baby_neutral JoyНа инжекцията почти не плакахме Heart Eyes
  Малката много ме слуша и се стараем да спазваме режим GrinningЗа сега през ноща спи.....
    Целувки от нас
  bouquet

# 68
Здравейте сладурки!
Ние сме супер.... бебата папка и много слушка... хич не ми прави проблеми... ама никакви (пу-пу) Peace В редките скучаи когато я боли коремчето и слагам топлото меченце на коремчето и тя се успокоява, а когато е крива я меткам в люлката и си решавам проблема Simple Smile та с тези две неща съм си осигурила спокойни дни и нощи

Преди няколко седмици бебата се пробва да обърне деня на нощ и нощта на ден , но много бързо я отказах Wink всеки път като я хранех през деня и на финала на храненето ако е будна не я оставях да заспи.... държах я будна колкото може повече и през нощта малкото човече спинкаше много добре.

Мишелка, много се радвам , че и двете красавици са си при теб и ти пълнят къщата и сърцето... нацелувай ги от мен ....  да са ти много здрави и двечките и се надявам скоро да се засечем в парка. Аз малко избягвам да се разхождам с други мами , защото мойта беба ми спретна голям номер веднъж. Отидох в парка и се бях разбрала с кумата ми  да се видим там с бебите ( тя е майска мама на момченце). А нейния малък красавец ревльо голям ...  и познайте мойта спокойна беба как реагира на неговите крясъци??? Наду гайдуницата и ми сбра очите #Crazy плака с него... и се зарекох да не излизам с други бебчовци , че мойта много подражава Simple Smile  от тогава така не  ми е плакала.... ужас

Е това е от нас ... целувки   bouquet

# 69
Привет и от нас! Виждам, че бебчетата растат и всяко си има различни приоритети.
Нашето бебче Камен засега е спокойно, хапва си на около 3 часа без почивка през нощта. Разходките му се отразяват доста добре, усети ли "чистия" въздух - моментално заспива. Пъпчето му падна още на третия ден, а след около седмица нямаше нужда и от почистване. Пъпчиците по лицето при нас се появиха от претопляне. Мажа ги с кремче Павлодерм(македонска мас) или Здраве.
От 4 дни сме сами, помощниците си тръгнаха, но засега се справяме отлично, дори разходките ни са по-разнообразни от преди. Иначе си мислех, че с две деца по-далеч от входа на блока няма да мога да стигна Simple Smile
Целувки на бебоците!

# 70
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте и от нас с Боби,
 Много се радвам че Еми вече си е в къщи и е много добре  bouquet

Аз водих малкия при лекарката ни и тя каза че това е бебешко акне и ми препоръча да го мажа със крем за лице на Клоран бил много добър днес ще си го купя да го пробвам да видя как ще му подейства Wink

Това е засега от нас пак ще пишем.Целувки и прегръдки на всички мами и бебчовци smile3522

# 71
  • Бургас
Нушенка и на нас ни излязоха пъпчици по лицето от слънцето и вечерта като я къпахме я намазах с млиакото за тяло на Клоран и днес гледам че са изчезнали така че пробвай може да помогне.

Момичета искам да попитам някй ползвал ли е чай против колики Бебезан, и какво ви е мнението за него?

Целувки на всички бебчовци и бебки

# 72
  • Ямбол
Здравейте, момичета!
valkiria, каква е тази люлка? От тези с бетериите!И аз се чудех дали да купувам.Пиши ми, моля те, твоята каква е.

# 73
  • Пловдив

Момичета искам да попитам някй ползвал ли е чай против колики Бебезан, и какво ви е мнението за него?

Целувки на всички бебчовци и бебки

Елиа, аз му давам на моя бебезан, но на нас нищо не ни помага за колики. От вчера му давам едно друго чайче, майка ми го взе от един пазар, да видим дали ще има ефект.

# 74
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Искам да ви попитам как държите облечени бебчовците си?Обувате ли им чорапки?

Общи условия

Активация на акаунт