!Tabby, и аз се бях позапушила и си носех столче в банята, сядах под топлия душ и цедях докато свърши топлата вода...другите неща които правех са ги написали момичетата. Дано се оправиш скоро!
Peppita, и ние бяхме така с акането и пръцкането, но от три дни спрях какпките против колики и сме много по-добре. Според мен, това от което е ревял моя син не са били толкова колики, колкото запичането от капките. Даваш ли нещо? Аз опитах без химии и съм доволна от резултата. Сега сме само на чай "Хип" и то по 30-40 гр. на ден.
А по повод всички неща, които накупих в последно време...като чуят, че е за бебе и избухват в цени тия хора...много ме е яд
. Ето например отивам преди няколко дни в аптеката да търся крем "Бочко" -бяхме с леко зачервено дупе. Нямаше и веднага ми препоръчаха Мустела -за скромната цена от 18лв. Знам, че е много добър, но нямах толкова пари в себе си тогава и взех цинкова паста. Тя спаси положението. А аптекарката се опита да ми пробута още няколко такива скъпички междувременно. Хората гледат да печелят, това е...Nushinka аз слагам винаги чорапки. От педиатърката знам, че ръцете може да са леко хладнички, но крачетата на бебето трябва да са топли.
Аз отивам да гладя. Чао и

Ние сме само на кърма и чайче бебезан вместо водичка.от 2 дни насам бебо не иска да яде следобед-гладен е, но когато го сложа на гърда,започва да пищи
това е само в 15 и 18 ч-изобщо не мога да си го обясня