Слънце весело навън пече, ЮНСКОТО ни бебче бързичко расте

• 11 580
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, една приятелка е в Бг и скоро ще се връща тук и искам да и поръчам нещо за колики.Аз сега ползвам чайчето на Хипп и Саб симплекс (май нямат много ефект Confused) но се чудя дали да не и кажа да ми вземе и Инфакол и Еспумизан - вие от кои сте по доволни...или нещо друго newsm78 МишокА от 2 дни има страшни колики Sad и само като е в ръцете ми се поуспокоява и с бибата.

Може ли да ми кажете и цените на капките, понеже тя не иска да и ги плащам, но най-добре ...чисти сметки - добри приятели Peace

Благодаря  bouquet

# 91
  • Велико Търново
Добре дошла на мама Петя и бебе Джулия!Сигурна съм,че ще ти хареса при нас!Да не ме чува дявола,но коликите за сега ни пропускат,но никога не е късно да ми стане интересно.
  Elia,намери начин и се пребори с домашните си,защото можеш да се видиш в приключение с това обличане.Божидара е спала и само по памперс в големите жеги.Бебето трябва да е една идея по дебело облечено от теб.Покажи червен картон на майка си и си гледай бебка както намериш за правилно.Желая ти успех!
   Отивам  да полегна,защото утре пак преди първи петли ще съм на крак!
 Целувки!

# 92
  • Ямбол
ДидКа баНДитКа,Саб симплекс ги купувам 6,00-6,30/в зависимост от аптеката/.Еспумизан съм купувала само веднъж-6,00.
Чайчето на Хип-6-7 лв./мъжа ми го купува и не си спомня точно цената/.
Но от нищо не и минава.Незнам въобще защо ги купувам.Не съм спирала да давам, на всяко хранене по 15 капки от Саб, пие чайчето на Хип, но никакъв ефект.
 Инфакол, си поръчах от Англия, от там ще ми ги изпрати 1 приятелка.Тези дни трябва да ги получа и дай боже да помагат.Тук ми казаха, че не ги внасят.Така ли е?

# 93
Ехо,пак съм аз.Ама ,бебчо заспа докато вечеряхме и сега се чудим да го чакаме ли за да го изкъпем или да лягаме-то ние все по нощите се чипкаме,ама май днес много окъсняхме,та може и за утре да остане това мероприятие.
Елия,наистина не ги оставяй да я навличат,аз даже гледам по мен си как съм облечена,та така и детето обличам...а тоя проблем съм го имала със Сами като беше бебе и накрая просто прибрах всички бебешки дрехи в спалнята и забраних да влизат там-та майка ми нямаше от къде да мъкне жилетчици и чорапки...но сега само се хвали колко закален и здрав и е внука....А сега и Ивчо го карам така-но вече няма хър-мър.
Дидка,Инфакола не се внася в Бг.Ние си го поръчваме от Англия-струва 3.40 паунда.Ти можеш да си го поръчаш по интернет-а предполагам,че и в Канада може да има-просто разпитай...

# 94
Гери, Кабранска - благодаря Ви  bouquet

# 95
  • Бургас
Момичета пруи нас коликите са ужасни
Давах и Инфакол и Еспумизан и какво ли не но отърване няма.
Даже снощи пих чай Бебезан че да и подейства от кърмата, но ако ви кажа как ме свива корема цяла вечер от него и сега се чудя дали въобще да и давам на бебка от тези чайчета. Дали нямат обратен ефект незнам.

Целувки от нас ние след малко се мятаме в количката и отиваме наван дано да поспи малко милото.

# 96
  • Пловдив
Здравейте от нас с Любомир,

Днес ви черпя, кой с каквото си иска  beer cook newsm38 Misc Baby Bottle , моето малко-голямо синче става на 1 месец. Ех, как лети времето  Simple Smile

Да ви се похваля, тази нощ почти се наспах, малкия беше много примерен. Пи доста от чайчето за колики, спа по коремче и почти не мрънка. Сега съм го оставила в столчето за кола при пра-баба му да го полюшва ако се разбуди, а аз ще лягам да си почивам.

ДидКа , на нас Еспумизан и Хип почти не ни действаха, сега пием една билка купувана от пазар. И май взе да се пооправя мъничето. Жалко че не знам как се казва. В Пловдив я предлагат на "Четвъртък пазара". Има различни за момченца и момиченца. И не е скъпа. Пакетчето е 3 лв. Ако приятелката ти има случайно път насам нека да мине да ти вземе. Много майки от Пловдив ми я похвалиха.

Ох, май се поолях.
Лек ден от нас и много  Hug

# 97
И аз да се включа по темата с коликите ще бъда много кратка - нищо не ни помага на нас.
Отново не съм спала и съм на автопилот -да взема да свиквам ли вече  newsm78.
Сега отиваме на имунизация.Вчера ни мериха +1 кг сме и +5 см.И лекарката е доволна и аз.Дай Боже на всички дечицата растат и надават безпроблеми и да са живи и здрави.  bouquet
От мен лек ден на мамите и да се наспивате повече ей....да няма лунатици като мене  Naughty

# 98
здравейте и от нас,ние нещо днес сме криви,ама то не може постоянно да е кротко детето,май пак ни метнаха коликите.Вили и аз съм на режим будене през два часа,но важното  е че наддава детето

# 99
И аз да се включа по темата с коликите ще бъда много кратка - нищо не ни помага на нас.

hahaha И на Нас "нищо не ни помага". Ние пиеме Лефакс за коликите и се убедихме, че дори донесено от Танганайка пак няма ефект. Освен това имаме много силен рефлукс и е ужас Confused

За това пък  веселото е, че станахме на 1 месец и Ви черпим с торта  Heart Eyes Гарджето Ни Simple Smile

# 100
  • на брега на Дунав
Здравейте мамита и малките ви съкровища. Да се включа и аз с бебе Сами, че май от няколко дни не съм си изливала душата. И ние бяхме на консултация и за протокола  да кажа, че сме наддали 1,550 кг и 5 см. При нас коликите за сега (надявам се и занапред) преминават сравнително леко  Wink. Не давам нищо освен чайчето на Хип. Това е за сега, че трябва да храня малкия след малко.

# 101
Здравеите мили мам4ета и беб4ета wavey. Ето ни наи-после и нас с малката Любима. Пурво да кажа 4е днес ставаме на 1 месец, ве4е сме големи newsm44 . И за пурви пут влизам от както се родихме. Нали пусто няма кои да ми помага..., но ве4е вси4ко е наред, свикнахме да се гледкаме, е режим нямаме, но и аз не насилвам детето да яде под 4ас и спи когато си иска. А за коликте не знам какво да ви кажа newsm78, бебка си пла4е нормално, т.с не мисля 4е 4ак се превива от рев, давам и ИНФАКОЛ, само на курма е, като на едно ядене давама едната гърда, на другото ядене давам другата гърда. Така ме посъветваха о6те в болницата и за сега /да 4укна на дърво/ нямаме проблеми. Гледам да яде поне 20 мин., по нiaкога и пове4е, ако заспи на гърдата я вдигам за малко тя се събуди и аз и додам да си дояде и така. За обли4ането...о6те ме е яд Confused..., бебка се роди 4045 кг и о6те в болницата дрехите и бяха малки,  Joyа като се пребрахме се наложи да прибера пове4ето тъи като не и ставаха, та купувах нови. Ина4е и аз гледам винаги да е с 4орапки и завита с тънко одеалце. И така моми4ета, радвам се за вси4ки вас 4е сте добре и за малките ви рожби4ки съ6то. Ние ви изпра6таме много целувки и обе6тавам сега ве4е да се вклю4вам по-4есто. Прятен ден.  love001 newsm51

# 102
Добро утро от Слънчево - дъждовна Канада

Честит празник на Пепитка и Любо, Боши-  моШи и Гарджето им, Лида и Любима

Честито ви месече

Пепитка, благодаря за инфото, едва ли ще минава през Пловдив приятелката ми...Днес ще купя тукашното им за колики, ама като знам, че и от него няма ефект  ooooh! поне при Вики нямаше де...
Те мен ако питате, тези лекарства против колики ги даваме за наше успокоение...а мъниците ни трябва да ги израстнат  Tired дано само е по-бързичко Peace
Пожелавам го на всички Hug

Лек ден ви пожелавам Wink

# 103
здравейте мами и бебета. Отдавна не съм влизала да видя как я карате, ама от тия пусти колики нямах никакво време. Слава богу май вече минаха и сега бебето е ок. Вече се смее и прави опити да гука, става доста забавна. Следи ме нон стоп какво правя. А като я сложа на спалнята се оттласква с крака и обикаля цялото легло Laughing Laughing
За коликите-установих че много помага излизането навън. Йоана плачеше по осем часа и аз започнах като реве да я изкарвам с количката-много помагаше. Добре че бяха през деня болките.
Днес и биха ДТК и тя много плака, но дадох панадол и я успокои. Иначе да ви се похваля вече тежи 5 кг и е дълга 57 см, т.е. понаваксала е от ранното излизане. Даже вече извадих нови по-големи дрешки и прибрах старите, които вече са и малки. Е, това е от нас. Лек и рошав ден на вси1ки

# 104
  • Den Haag
Здравейте! Честито на всички които правят 1 месец . Hug Hug Hug.
Ние сме добре хапваме кърма, пълниме памперси и ревеме чат-пат. Laughing Laughing Laughing
Днес бяхме на профилактичен преглед за половин месец сме наддали 700гр.  Flutter
Взех да пребирам някои дрешки, че ни са малки вече, а има и такива дето не съм и обличала на мишлето.  Rolling Eyes
Приятен ден от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт