МишокА от 2 дни има страшни колики
и само като е в ръцете ми се поуспокоява и с бибата.Може ли да ми кажете и цените на капките, понеже тя не иска да и ги плащам, но най-добре ...чисти сметки - добри приятели

Благодаря
МишокА от 2 дни има страшни колики
и само като е в ръцете ми се поуспокоява и с бибата.
, моето малко-голямо синче става на 1 месец. Ех, как лети времето
.

И на Нас "нищо не ни помага". Ние пиеме Лефакс за коликите и се убедихме, че дори донесено от Танганайка пак няма ефект. Освен това имаме много силен рефлукс и е ужас
Гарджето Ни
. Не давам нищо освен чайчето на Хип. Това е за сега, че трябва да храня малкия след малко.
. Ето ни наи-после и нас с малката Любима. Пурво да кажа 4е днес ставаме на 1 месец, ве4е сме големи
. И за пурви пут влизам от както се родихме. Нали пусто няма кои да ми помага..., но ве4е вси4ко е наред, свикнахме да се гледкаме, е режим нямаме, но и аз не насилвам детето да яде под 4ас и спи когато си иска. А за коликте не знам какво да ви кажа
, бебка си пла4е нормално, т.с не мисля 4е 4ак се превива от рев, давам и ИНФАКОЛ, само на курма е, като на едно ядене давама едната гърда, на другото ядене давам другата гърда. Така ме посъветваха о6те в болницата и за сега /да 4укна на дърво/ нямаме проблеми. Гледам да яде поне 20 мин., по нiaкога и пове4е, ако заспи на гърдата я вдигам за малко тя се събуди и аз и додам да си дояде и така. За обли4ането...о6те ме е яд
а като се пребрахме се наложи да прибера пове4ето тъи като не и ставаха, та купувах нови. Ина4е и аз гледам винаги да е с 4орапки и завита с тънко одеалце. И така моми4ета, радвам се за вси4ки вас 4е сте добре и за малките ви рожби4ки съ6то. Ние ви изпра6таме много целувки и обе6тавам сега ве4е да се вклю4вам по-4есто. Прятен ден.
поне при Вики нямаше де...
дано само е по-бързичко 

.